Jäsentiedote toukokuu 2024

Pitkän talven jälkeen näyttää kevätlämpötilakin vihdoin nousevan kalenterin mukaisille lämpötiloille. Onhan tätä odotettukin, jotta saadaan heivata toppahousut ja kaivaa kesäisempää vaatetta esille ja päälle. Ruoho kasvaa kohisten ja kentän yleisväritys muuttuu mukavan vihreäksi. Nyt on aika viimeistenkin hoitaa maksut kuntoon, kiillottaa mailat ja suunnata rangen kautta kentälle!

Näin kauden alussa kenttä on erittäin herkässä kunnossa, joten muistetaan kaikki todella huolella korjata jäljet - saa korjata muitakin kuin omia jos sellaisia näkyy.

 

 

Toimikunnat ovat ahertaneet talven ja luvassa taas paljon kisoja, reissuja ja erilaisia tapahtumia jäsenistölle. Muistakaa osallistua aktiivisesti, sillä kisat ovat etu koko jäsenistölle ja mitä enemmän osallistujia, sitä varmemmin tapahtumia löytyy ensi vuodenkin kalenterista.

Mestaruuskisoista: Vaikka "mestisten" ensisijaisena tarkoituksena on löytää seuran mestarit eri sarjoihin, niin siitä huolimatta tämä on koko jäsenistölle suunnattu tapahtuma. Osallistuminen on vähintään yhtä hienoa kuin menestyminen.

 

Seuraavia tapahtumia:
-Seuran naisten reikäpelimestaruuksista pelaamaan ehtii vielä ilmoittautua.
-Naisten peliharjoituksia Pron kanssa
-V-S Senioriliigan ensimmäiset ottelut
-Senioreiden tasoitukselliset reikäpelit
-Senioreiden perinteiset perjantaipistebogeyt
-Naisten pelireissu Hankoon 9.6
-Perinteinen Yökisa (scramble) 15.6

Senioritoimikunnan terveiset
V-S Senioriliiga 2024 pyörähtää käyntiin 20.5 ja päättyy 27.8. Kisat löytyvät kalenterista. Wiurilan liiga vastaavana toimii Lauri Kakko.

Wiurilan senioreiden viikkokisat starttaavat taas tutun kaavan mukaan kesäkuun alussa ja kisoja pelataan aina syyskuun loppuun asti. Kisat löytyvät kalenterista. Tuloskorttina käytetään sähköistä tuloskorttia, eli manuaallisesti ei cädäri, eikä kukaan muukaan syötä tuloksia.

Senioreiden reikäpelit pelataan tällä kaudella leikatuin tasoituksin ja ilmoittautuminen päättyy kuun lopussa 31.5. klo 18:00.

 

Klubimatka Ahvenanmaalle 6.-8.9.2024

Jos missasit aiemman ilmoittautumisen deadlinen tälle Lindstedtin Lassin isännöimälle klubimatkalle Ahvenanmaalle, niin ei hätää, Viking Line antoi lisäaikaa ilmoittautumiseen 23.6.2024 saakka. Tällä reissulla pääset pelaamaan juuri Suomen parhaaksi rankatulle kentälle, Slottsbanalle sekä myös Ålands Golfklubbenin toiselle kentälle, Kungsbanalle. Hintaan sisältyy bussi Wiurilasta (kyytiin pääse myös Paimiosta ja Kaarinasta), laivamatka, majoitus ja 2 green feetä. Maksuaikaa on 28.7. saakka. Kaikki yksityiskohdat löytyvät NexGolfista, jossa myös ilmoittautuminen. https://wgcc.nexgolf.fi/wgcc/golf/competition?competitionId=ug8ht8

 

Pron terkut - opetustoiminta on käynnistynyt Wiurilassa! Coach Mikan kurssit ym. löydät täältä www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus.

Aloita Golf Green Card kurssit, yksityisopetusta 1-4 henkilölle, Senioritreenit.
Lasten Golfleirit, Golfkouluja järjestetään kesäkuussa 1. 4.6–6.6 ja 2. 11.6–13.6. kello 10.00–15.00 välisenä aikana. Golfkoulu tarkoitettu 7–13-vuotiaille.

Tiedustelut ja varaukset seuran tai MM Golf Academyn sivujen kautta. www.mmgolf.fi/kesavalmennus. Coach Mika MM Golf Academy, 0400-783037, mika@mmgolf.fi.

 

Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-säännöt
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf
Golfkäyttäytyminen: https://www.wgcc.fi/golfkäyttäytyminen
Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot 
Opetus ja Valmennus: wgcc.fi/opetus-ja-valmennus
Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut