AKTIVOINTITOIMINTA

 

Toimintasuunnitelma 2023

Aktivoinnin tavoitteena on tukea seuran jäseniä ja edistää yhteisöllisyyttä järjestämällä aktiviteetteja, joilla yhä useampi, oli kyseessä sitten juuri golfharrastuksen aloittanut tai jo vanha konkari, saadaan osallistumaan aktiivisesti seuran toimintaan ja tapahtumiin ja siten sekä kehittymään pelaajana että kasvattamaan sosiaalista verkostoaan osana seurayhteisöä.  

Seura tukee jäsentensä osallistumista Head Pro Mika Mäen opetukseen. Kaudella järjestetään kerran kuukaudessa jäsenille maksuttomat avoimet seuratreenit. Myös tutortoimintaa jatketaan greencardin juuri suorittaneille jäsenille.  

Seuran jäsenille järjestetään kauden aikana yksi kaikille avoin päivän pelimatka jollekin lähialueen kentälle sekä perinteinen Äijien Reissu miehille.  

Naisten peli-iltoja järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa toukokuusta syyskuuhun pois lukien heinäkuu.  

Kaudella 2022 lanseerattua Klubilauantaita jatketaan myös 2023. Tavoitteena on järjestää kaksi tapahtumaa, yksi alkukaudesta ja lokakuussa valopallogolf.  

Uusia jäseniä pyritään hankkimaan muun muassa avustamalla naistoimikuntaa Golfliiton Naiset Golfaa -aktiviteetissa. 

Keväällä, ennen kuin kotimainen kausi pääsee vauhtiin,  järjestämme klubimatkan Almerimariin Espanjaan. Ajankohta on 30.3.-6.4.2023 ja matkanjärjestäjänä OnGolf. 

Aktiivista golfkautta kaikille!

 

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 

Tags: