NAISET

8.3.2021

Tässä iltapuhteena päivittelie näitä seuramme naisten nettisivuja ja yritän kovasti kaivella muistini syövereistä esille kaikki ne opit, jotka sain viime kauden aikana edes jotenkin hanskatuksi. Heikolta näyttää, mutta luotan lihas-/liikemuistiini ja olemmehan seurana panostamassa aktivointityöhön eli tarkoituksena on jatkaa suuren suosion saaneita seuran yhteistreenejä jossakin muodossa. Ne koituvat toivottavasti minunlle pelastukseksi. 
Nyt on tärkeää, että jokainen teistä muistaa huolehtia jäsenmaksuun liittyvät asiat kuntoon => sähköinen jäsenmaksulasku. Ohjeet löytyvät 3.3. lähetetyssä seuratiedotteessa.
Viime kausi oli uuden oppimista meille kaikille, kun otimme käyttöön uuden tasoituslaksentajärjestelmän. Nyt se on jo sisäistetty eli olemme oppineet jättämään kierroskortteja säännöllisisti, jotta tasoituksemme on ja pysyy ajantasaisena. Tämä kausi haastaa meitä hyödyntämään seuramme tarjoamia treenipalveluita sekä osallistumaan suurella joukolla ainakin omiin kisoihimme.
Kentällä tavataan!
Pikita

1.3.2020

Talvihorroksesta herääminen on kohdallani alkanut, eli kaivelen mailani esiin varastokopin perukoilta ja haaveilen golfin pelaamisesta lämpimässä säässä. Tämä sai aikaiseksi sen, että päivitin tapahtumakalenterin sekä nettisivut naisten tapahtumien/kisojen osalta kuntoon.

Nyt odottelen seuran jäsenmaksulomaketta ja  lämmintä säätä, jotta pääsisin uuden, hurjasti kohonneen tasoitukseni kimppuun. Olettehan kaikki jo käyneet katsomassa uuden tasoituksenne eBirdie -sovelluksessa!  Tämä uusi tasoitusjärjestelmä haasta meitä kaikkia golfareita aktiivisuuteen pelaamisen/tasoituskorttien jättamisen suhteen, joten eiköhän heti oteta "härkää sarvista" ja jätetään tasoituskortteja, jotta vuoden aikana kortteja tulisi jätetyksi ainakin tuo 20 kpl, joista kahdeksan parhaan tuloksen keskiarvo muodostaa tasosituksen.

Käykää tutustumassa tapahtumakalenteriin ja tulkaa mukaan osallistumaan niin naisille suunnattuihin tapahtumiin, kuin kaikille seuramme jäsenille suunnattuihin tapahtumiin.

Seuramme on 30 -vuotias, keski-ikää lähestyvä, hyvin voiva yhdistys, joka antaa meille mahdollisuuden upean lajin harrastamiseen, hienojen ihmisten kohtaamiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

Malttamattomana lämpimämpiä ilmoja odotteleva Ladykapteeni

Pikita

 

28.3.2019

Tässä ensimmäinen viestini teille seuramme naispelaajat. Sain Ladykapteenin pestin hoidettavakseni, kun Minna siirtyi hoitamaan seuramme puheenjohtajan tehtäviä.

Edellinen ladytoimikunta oli jo alustavasti tehnyt hyvät suunnitelmat naisten pelikalenterin sisällöstä alkavalle pelikaudelle, joten sovin pelien ajankohdat Kimmon kanssa eilen ja päivitän ne tulevan viikonlopun aikana kilpailukalenteriimme muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lopullisista kisojemme pelimuodoista, naisten pelireissuista ja mahdollisista seuraotteluista päätämme ensimmäisessä ladytoimikuntamme tapaamisessa. Tuon tapaamisen jälkeen päivitän kisakalenterimme kuntoon naisten pelien osalta ja kertoilen tarkemmin suunnitelluista reissuista. Toivottavasti ei ole liikaa luvattu!

Tuota kaikkea kivaa odotellessamme, haastan teitä osallistumaan Wiurilan kevättalkoisiin tulevana lauantaina. Puolisot, lapset ja lasten lapsetkin voi ottaa mukaan, sillä yhteinen hyötyliikunta keväisessä ulkoilmassa ja hyvässä seurassa ei jätä ketään kylmäksi!

Terveisin
Golfkenttämme aukeamista odotteleva Pikita

17.3.2018

Vielä pakkanen paukkuu ainakin aamuisin kirpakkana, mutta pian aurinko jo voittaa. Talvi on mennyt miten kenelläkin: joku on koettanut vähän treenailla, toinen on miettinyt aivan muita asioita kuin golfia. Kohta kuitenkin nähdään kentällä. 

Lady-ohjelma on viime kesän kaltainen: joka toinen keskiviikko on naisten peli-ilta, perinteinen Naisten Haku on kesäkuussa naisten golfsunnuntaina, pari pelireissua on ohjelmassa ja myös Salon kenttien Lady Cup pelataan tänäkin vuonna. Jos kiinnostusta on, voidaan myös pitää muutama opetustuokio pienryhmissä, kuten viimekin kesänä.

Ladyjen viestintä tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostilla ja facebookilla. Jotta pysyt ajan hermoilla, huolehdi siitä, että yhteystietosi ovat jäsentiedoissa ajan tasalla. 

Aurinkoita kesää odottaen

Minna

 

3.7.2017

Golfkesä on hyvässä vauhdissa ja voi kai sanoa, että kesä on nyt parhaimmillaan. Naisten kesään ei tänä vuonna varsinaista kesätaukoa osunutkaan, vaan tapahtumia on pitkin matkaa.

Lady Cup jatkuu keskiviikkona 12.7. Meri-Teijon osakilpailulla. Lähdöt ovat iltapäivällä, joten toivottavasti moni pääsee osallistumaan arkipäivästä huolimatta. Ensimmäisen kotiwiurilassa pelatun osakilpailun voitti Lahtisen Tarja, joten eiköhän lähdetä porukalla puolustamaan voittoa. Cupin loppuhuipennus on Salon kentällä heinäkuun lopulla, lauantaina 29.7.

Naistenillat jatkuvat myös heinäkuussa. Keskiviikkona 19.7. nähdään niissä merkeissä seuraavan kerran. Silloin pelataan takaysi ja erikoiskilpailuna bingo, bango, bongo. Monille kisa on tuttu aikaisemmilta kesiltä. Ideana on, että jokaiselta väylältä on mahdollista saada 3 pistettä seuraavasti: se joka on ensin griinillä saa yhden pisteen, se joka on lähimpänä lippua kun ryhmästä kaikki ovat griinillä saa yhden pisteen, ja se joka puttaa ensin kuppiin saa yhden pisteen. Tärkeää, että aina lyödään omalla vuorolla. Se, joka on kerännyt eniten pisteitä, voittaa.

Kesä jatkuu elokuussa naisten illoilla ja matkalla Yyteriin. Siellä pelaamme kierroksen golfia Yyterin kentällä, yövymme kylpylässä ja nautiskelemme elämästä. Tämän lisäksi Porin ladytoimikunta on kutsunut Varsinais-Suomen ladytoimikuntien jäsenet Kalaforniaan pelaamaan heinäkuussa.

Laittakaa kalenteriin punaisella ja ympyröitynä lauantai 4.11. Marraskuun ankeutta helpottaa Tampereen Työväen Teatterin esitys Jykevää on rakkaus, jonne reissataan Salon, Wiurilan ja Meri-Teijon ladyjen yhdessä järjestämälle matkalle. Reissuun saa ottaa avecin mukaan, jos haluaa.

Teenpä vielä pienen tilastokatsauksen tähän saakka kuluneeseen kesään. Naisten peli-iltoja on ollut viisi, joista neljä omalla kentällä ja yksi Tammisaaressa Ekegolfissa, joka osoittautui meille haastavaksi ja raskaaksi kentäksi, kuten ennakkohuhut kertoivatkin. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja palvelu clubilla aivan erinomaista. Keskiviikkoiltojen pelitapahtumiin on osallistunut 31 naista, ja osallistumiskertoja on ollut yhteensä 80. Eri iltoina osallistujien määrä on vaihdellut 12-20 välillä. Lisäksi pro Miikka Heinonen järjesti kaksi naisille suunnattua lähipelikurssia, joihin osallistui 21 ladygolffaria. Naistenhakukisaan osallistui 20 joukkuetta eli 60 pelaajaa. Ladycupin Wiurilan osakilpailussa toukokuussa pelaajia oli 26. Ladytoimikunta on pitänyt kolme kokousta. Mielestäni voimme olla ylpeitä siitä, kuinka paljon olemme lyöneet palloa ja putanneet, hengittäneet raitista ilmaa, harrastaneet sydänystävällistä pitkäkestoista liikuntaa, etsineet palloja raffista ja pusikoista sekä, mikä tärkeintä, tavanneet naisissa toisiamme ja saaneet henkisesti tärkeitä sosiaalisia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa.

Sellainen pieni huomio ja toive on, että pitäkää nexgolfin yhteystiedot ajantasalla. Lähetän naisjäsenille ajoittain sähköpostia nexgolfin jäsenluetteloon merkittyjen tietojen perusteella. Aika monelta tulee vastausviestinä tieto siitä, ettei sähköpostiosoite ole enää voimassa.

Aurinkoisia ja lempeän lämpöisiä pelikelejä odotellessa,

Minna Gråsten

Ladykapteeni

 

3.4.2017

Tervetuloa Wiurilan ladyjen sivuille. Täällä on tarkoituksenani kertoa naisten kesästä 2017.

Kausiohjelma-välilehdellä on kesän tapahtumat. Naisten kesä alkaa toukokuun alussa ladykapteenin puolikkaalla, jolloin pelaamme etuysin pistebogeyna. Sen jälkeen noin joka toisena keskiviikkona jatketaan joko etu- tai takaysillä. Useimmiten pistebogeyn lisäksi mukana on myös erikoiskilpailu. Tärkeintä ei ole kuitenkaan kisaaminen, vaan leppoisa yhdessäolo ja tutustuminen. Illat on tarkoitettu ihan jokaiselle Ladylle, on sitten tasoitus vähän korkeampi tai matalampi tai  mielessä pelaaminen omaksi mielenvirkeydeksi taikka kisakunnon terästäminen. Kaikki mahtuvat samalla lailla mukaan.

Syyskuun alkupuolella on päätöskisa, jonka palkinnot jaetaan seuran päätösjuhlassa. Päätöskisa on tarkoitettu kaikille ladyille, vaikka ei olisi keskiviikkopeleihin päässyt osallistumaan yhtään kertaa. Kisan lopuksi syödään ja palkitaan kesän ajan keskiviikkokisoissa pelattu sokkoeckleticin voittaja. Kisan tarkat säännöt ovat vielä vähän hakusessa, mutta kyllä nekin ennen ensimmäistä kertaa kirkastuvat.

Juhannuksen jälkeen käydään ladyjen peliretkellä Ekegolfissa Tammisaaressa. Aikaisempina vuosina reissussa on ollut mukana mukava ryhmä, niin varmasti nytkin. Puhetta on ollut myös siitä, jos lähdettäisiin loppukaudesta Ämmienreissulle jonain viikonloppuna: yhdistettäisiin pelaamiseen rentoutumista, hyvää ruokaa, kylpylää tai muuta sellaista. Jos on kiinnostusta, niin nykäiskää hihasta.

Perinteisesti naisten haku -kisa on pelattu elokuussa. Tänä vuonna golfliiton yhtenä kehittämiskohteena on naisgolfin edistäminen. Sen vuoksi 11.6. kansallisen golfviikon päätteeksi on naisten sunnuntai. Naisten sunnuntaita juhlistaaksemme Naisten haku -kisa pelataan silloin. Kaikki naiset siis keräämään joukkuetta kahdesta miehestä. Säännöt pähkinänkuoressa on, että kaikki lähtevät tuolloin punaiselta tiiltä, kaksi joukkueesta pelaa pistebogeytä ja yksi lyöntipeliä. Joka on vuosi on ollut hauskaa.

Muita välilehtiä ovat toimintasuunnitelma ja naistoimikunta; siellä on yhdistyksen vuosikokouksessa hyväksytyt ko. asiakirjat. Naistoimikunta kohdassa kerrotaan, ketkä kuuluvat tänä vuonna ladytoimikuntaan eli ketkä porukalla suunnittelevat meille kaikille kesäksi ohjelmaa. Jos osaan, niin lisään vielä yhden välilehden: Kilpailut. Ajattelin tallentaa sinne erilaisia kilpailukutsuja ym., joita tietooni tulee.

Tähän avaussivulle tulen laittamaan jatkossa erilaisia ajankohtaisia asioita. Kannattaa seurata. Sähköpostitse laitan tietoa jäsenille siitä, mitä naistoimikunnan kokouksissa on juteltu ja suunniteltu. Facebookiin koetan laittaa kaikkea hömppää ja vähemmän hömppää, ja niin voivat muutkin tehdä.

Vietetään rento golfkesä. Uskotaan siihen, että päivisin on poutaa ja öisin sataa vettä, jotta ruoho säilyy omalla kentällä vihreänä.

Parhain terveisin

Minna Gråsten

Ladykapteeni

Tags: