JÄSENTIEDOTE-ARKISTO

Sisältö:

Hyvät Jäsenet

Olemme vihdoin saaneet kauden avattua myös Wiurilassa.

Alla muutamia ajankohtaisia ja tärkeitä asioista.

Opetustarjonta:

-Viekäähän infoa Green Card kursseista tuttaville ja sukulaisille, jotka eivät vielä ole lajissa mukana. Alkeiskurssit jo käynnissä
-Koulujen kesäloman alussa 2 golfleiriä 7–13-vuotiaille viikoilla 23 (6–8.6) ja 24 (13–15.6) Leirien kesto on maanantaista keskiviikkoon yhteensä 15 tuntia kello 10.00–15.00 välillä.

-Opetusta ja valmennusta tarjolla vasta golfia aloitteleville tai jo pitkään lajin parissa olevalle single tasoituksella pelaaville. Kaikille löytyy varmasti taitoasi vastaavaa toimintaa. Aikuisten treeniryhmät  Break 80, 90, 100 ovat oiva vaihtoehto säännölliseen harjoitteluun. Yksityistunnnit ovat parasta henkilökohtaiseen harjoitteluun.

-Ilmoittautuminen kaikkiin PROn palveluihin www.varaaheti.fi/mmgolfacademy/fi/wiurila_golf__country_club/mmgolfacademy3

-Lisäinfoa www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Hankalan talven jäljiltä kenttä on edelleen haavoittuvassa kunnossa, joten muistetaan kaikki ja muistutetaan kaveriakin kentän kunnosta huolehtimisesta - korjataan vähintään omat lyönti- ja alastulojäljet. Muiden jättämien jälkien korjaaminenkaan ei ole kielletty. Myös oman ryhmän kannustaminen jälkien korjaamiseen (positiivisessa hengessä) sataa kaikkien pelaajien yhteiseen laariin.

Miten ja miksi korjata alastulojälki: https://youtu.be/x1UWnpv3woU. Pallon alastulojälki tulisi korjata heti jolloin viheriön ruoho korjaantuu jopa päivässä, muussa tapauksessa ruohon korjaantuminen voi kestää viikkoja.

Ja jos satutte näkemään bunkkerissa muiden tekemiä, haravoimattomia jälkiä, on ihan OK haravoida nekin kuntoon.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-saannot
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf
Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot
Etiketti Wiurilassa: wgcc.fi/etiketti
Kilpailumääräykset: wgcc.fi/kilpailumaaraykset
Opetus ja Valmennus: wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut

 

Wäyläkummit

Tule väyläkummiksi, vapaita väyliä ilman kummia vielä. Lisätietoa kummitoiminnasta löydät kentän sivuilta. KENTTÄ ->  WÄYLÄKUMMIT WIURILASSA 2022/wäyläkummit.

 

Tulevat tapahtumat:

Reikäpelimestaruuksien ilmoittautuminen päättyy 12.5.2022, pelit aloitetaan heti kun kaaviot on tehty. Aktiivisesti ilmoittautumaan!

M75-Tourille tarvitaan talkooväkeä 17.5.2022. Nexgolfissa lisää aiheesta, kuten myös ilmoittautuminen.

26.5.2022 avoimet seuratreenit rangella. Nexgolfissa myös lisää tästä

Seniorien tasoitukselliset reikäpelit käynnistyvät 1.6.2022

Ladyjen pelimatkakin jo ihan kohta eli 12.6.2022. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Nexgolfissa

 

 

Lähetetty: 06.05.2022
Sisältö:

Hyvä Jäsenistö
 
Jäsenmaksujen eräpäivä oli 15.3.2022. Muistattehan että jäsenmaksun voi maksaa ainoastaa laskussa olevaa viitettä käyttäen pankkiin eli caddiemasterin tiskillä kauden avauskierrokselle tullessa jäsenmaksua ei ole mahdollista maksaa. Maksamisen jälkeen menee vielä jokunen päivä, että maksu näkyy systeemeissä ja jäsenyys aktivoituu eBirdiessä. Eli maksamassa ajoissa varmistat pääsysi kentällä lumien sulattua.
Muistakaa myös aktivoida Gogolf jäsenyytenne. Tämän voi myöskin tehdä vasta noin 1 viikon päästä sen jälkeen kun seuran jäsenmaksu on maksettu.
 
Pelioikeudet pitää myös aktivoida tai varata ajoissa ennen kentällä saapumista. Muistakaahan tehdä se osoitteissa:
Osakkaat: wgcc.fi/pelioikeusilmoitus-2022-osakkaat
Muut: wgcc.fi/pelioikeusvaraus2022
 
Tulevat tapahtumat:
Jäsenistön starttitreenit 21.4.2022 (säävaraus, ilmoittautuminen Nexgolfiin)
Nuorison treenit alkaa 27.4.2022 lisää info: wgcc.fi/nuoriso/nuorisotoiminta
Aikuisten kilparyhmän toiminta alkaa 27.4.2022
Naisten peli-ilta 3.5.2022
Kapteenien Kierros 7.5.2022
Reikäpelien ilmoittautuminen 12.5.2022
 
Aktivointitoimikunnan kuulumisia:
Yksi Aktivoinnin monista tehtävistä on kehittää jäsenille oheisohjelmaa muun muassa kilpailujen yhteyteen. Näitä toimikunta parhaillaan miettii, mutta vinkkejä, ehdotuksia, toiveita otetaan mielellään vastaan, myös tulevia vuosia varten. 
Jäsenten pelireissu vieraskentälle järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 28.8. ja suuntana on Hills by GoGolf (entinen Hillside Golf) Vihdissä, jossa pelataan Musta kenttä. Ilmoittautuminen aukeaa NexGolfissa elokuun alussa, mutta kannattaa laittaa päivämäärä muistiin jo nyt. Hinta 54 euroa sisältäen myös lounaan. Seura järjestää yhteiskuljetuksen ja mukaan pääsee 24 seuran jäsentä.   
 
Naistoimikunnan kuulumisia:
Naistoimikunnan kokoonpano löytyy: wgcc.fi/naiset/naistoimikunta
Naistoimikunnan tavoitteena on olla aktiivinen toimija Wiurila golf ry:n toiminnassa ja sen kehittämisessä sekä aktivoida naisten osallistumista oman, ja muiden seurojen sekä golfliiton kisoihin. Yhteistyössä kilpailutoimikunnan kanssa pyritään saamaan Wiurilaan naisten edustusryhmä, jonka jäsenet osallistuvat liiton Toureille. Tätä kautta pyrimme saamaan lisää näkyvyyttä seuran naistoiminnalle ja samalla saamaan myös tyttöjä ja naisia kiinnostumaan kilpailemisesta. Perinteiset naistenillat siirtyvät aktivointitoimikunnalle, mutta naistoimikunta osallistuu tapahtumiin ja on mukana tarvittaessa järjestelyissä. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään naisille myös omia kilpailuja.
Tämän uuden tavoitteen myötä olemme perustamassa uutta kilparyhmää Wiurilaan, joka on siis tarkoitettu myös kisaaville naisille! Kilparyhmä on kansallisia kisoja pelaaville tai niihin tähtääville juniori-iän ohittaneille tarkoitettu harjoitusryhmä. Pelaajalle tehdään henkilökohtainen kisa– ja harjoitussuunnitelma yhdessä ryhmän valmentajan kanssa ennen kauden alkua. Nyt on oiva tilaisuus kehittää omaa peliä seuraavalle tasolle. Kilparyhmä harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin ja kauden aikana on kaksi erillistä ohjattua pelitreeniä. Ryhmän koko on 8–10 henkilöä ja valmentajana toimii PGA Pro Mika Mäki. Lisätietoa tästä: www.mmgolf.fi
Tulevia tapahtumia:
21.5 Ladyt kentällä MTG - Salon, Meri-Teijon ja Wiurilan kenttien yhteinen seurakisa.
Naistenreissu 12.6 Kurk golfiin – Päiväreissu naisten sunnuntain kunniaksi, luvassa pelailua, hyvää seuraa ja yhteinen lounas. Bussikuljetus.
10.9 Kaudenpäätöskisa Wiurilassa – Perinteinen aamubrunssi ja kisakierros.
24–25.9 2-päivän reissu Tampereen seudulle – Tarkoitus pelata kaksi kierrosta golfia ja viettää yhteinen ilta/yö jossain Tampereella.
Naistoimikunnan löydät myös Facebookista ja Instagramista nimeltä: Wiurilan ladyt
 
Senioritoimikunnan kuulumisia:
Tiedottaminen jatkuu edelleen pääsääntöisesti www-sivuilla (wgcc.fi/seniorit/seniorit-2022).
NexGolfissa suurin osa kilpailuista on jo julkisina.
Senioriliigassa tuli muutos ja sarjajako on seuraava N50  2 pelaajaa, M50 4 pelaajaa ja N/M65 veteraanit 6 pelaajaa, kokonaistulokseen lasketaan edelleen 'parempi' puolisko sarjaa kohden. wgcc.fi/seniorit/varsinais-suomen-senioriliiga-2022
Kevät vaan lykkääntyy, mutta säiden niin salliessa pidämme kevättalkoot vielä ennen kentän aukeamista. Seuraa uutisia ja www-sivuja.
 
Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-saannot
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf
Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot
Etiketti Wiurilassa: wgcc.fi/etiketti
Kilpailumääräykset: wgcc.fi/kilpailumaaraykset
Opetus ja Valmennus: wgcc.fi/opetus-ja-valmennus
Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut
 
Tämä on viimeinen sähköpostilla lähetettävä jäsentiedote. Tulevaisuudessa tiedote luettavissa www-sivuiltamme.
 
Hyvää loppukevättä
WGCC ry Hallitus

Lähetetty: 12.04.2022
Sisältö:
Hyvää Kevään odotusta Jäsenistölle.
 
Kentällä on vielä melkoisesti jäätä ja mielenkiinnolla odotamme mitä alta paljastuu. Lunta on jo poistettu greeneiltä ja teeboxeista, sekä hiekoitus aloitettu. Jonkin aikaa siis pitää vielä odottaa.
 
Kevätkokouksessa 15.2.2022 yhdistyksen hallituksessa tapahtui yksi muutos eli Tia Melava otti vastaan Ladykapteenin/naistoimikunnan puheenjohtajan roolin Pikita Lempiäinen-Koposelta. Toivotetaan Tia tervetulleeksi ja iso kiitos Pikitalle hienosti hoidetusta vapaaehtoistyöstä. Hallituksen kokoonpano ja yhteystiedot löytyvät WWW-sivuilta.
 
Kisakalenteri on myös lähes valmis ja kausi alkaa Kapteenien Kierroksella 24.4.2022.
Seuran mestaruuksista pelataan vuonna 2022 mahdollisimman monissa sarjoissa. Pitkin kautta kalenterista tulee löytymään tuttuja kisoja ja ideoita uusita kisoista otetaan mielellään vastaan.
 
Sääntöilta järjestetään 5.4.2022 kello 18:00 Seuran kauden 2022 jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Ilmoittautuminen Nexgolfiiin ja osallistua voi etänä tai klubilla (kerro ilmoittautuessa). Toimitamme Teams linkin ennen koulutusta. Koulutuksesta vastaa liittotuomarimme Pasi Kuhalainen.
 
Kausi 2022 lähestyy ja on myös jäsenmaksujen aika. Lasku löytyy Nexgolfistanne ja sähköpostistanne, jonka olette Nexgolfiin ilmoittaneet. Postin otsikkona on "Nexgolf sähköinen laskutus [WGCC]". Jos ei laskua saapuneissa posteissa näy, niin kurkatkaa roskapostiin tai omaan Nexgolf profiiliin.
Ne muutamat jäsenet, jotka ette ole sähköpostianne Nexgolfiin ilmoittaneet, tulette saamaan laskun perinteisellä kirjepostilla. Ilmoittamalla sähköpostinne ensi vuonna tekin saatte laskun sähköisenä.
Jäsenmaksua ei voi suorittaa esim. caddiemasterin tiskille, vaan ainoa tapa on maksaa se pankkiin laskussa olevaa viitettä käyttäen. Eräpäivä siis 15.3.2022
Samalla kertaa voit tutustua jäsenetuihimme https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Jos pelioikeus on vielä hankimatta, niin sen voi tehdä esim. https://www.wgcc.fi/pelioikeusvaraus2022. Ja osakkaat muistakaa tehdä pelioikeusilmoitus ajoissa.
 
Uusi Head Pro Mika Mäki aloitti Wiurilassa 1.1.2022. Talvitreenit ovat jo pyörineet kivasti hänen kuplahallissaan Turussa. Lisää infoa tulevasta tarjonnasta https://www.mmgolf.fi/kesavalmennus.
Infoa tulossa myös lähipäivinä: https://www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Seura-aktiiveja kaivataan lisää. Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Meitä vapaaehtoisia ei koskaan ole liikaa. Mitä enemmän resursseja, sen paremmin pystyisimme palvelemaan jäsenistöä - osallistumalla on mahdollisuus auttaa ja vaikuttaa.

 
Terveisin
WGCC ry Hallitus

 
Lähetetty: 08.03.2022
Sisältö:

Hyvää Marraskuuta
 
Pelikelit jatkuvat Wiurilassa!
Turun suunnassa kenttiä suljetaan urakalla, mutta meillä pelikelit jatkuvat säiden niin edelleen salliessa. Tärkeää on kuitenkin noudattaa kenttähenkilökunnan ohjeita pakkasaamujen osalta. Kentälle ei ole asiaa ilman lupaa, jos maa on ollut jäässä yöllä tai aamuvarhaisella! Ymmärrättehän myös, jos varattuna aikana kentälle ei pääse niin silloin varaus peruuntuu, eikä siirry eteenpäin. Kenttähenkilökunta onkin aktiivisesti muutamina aamuina lähettänyt tekstiviestejä varauksia tehneille, jolloin turhia matkoja kentälle ei tarvitse tehdä.
Edelleenkin on tärkeää huolehtia alastulojäljistä ja bunkkereiden haravoinneista. Lisäksi divottien paikalleen asettaminen ja hiekalla paikkaaminen auttavat kentän kunnossapidossa, joten jaksetaan tehdä sitä yhtä hyvin kuin aiemminkin.
Tässä muutama video aiheista:
How to correctly rake a bunker - Bing video
Bunkkerin haravointi - YouTube
Properly fill a golf divot - Bing video
 
Wiurilaan uusi Pro!
WGCC Ry ja Wiurila Golf Oy sekä Pro Mika Mäki ovat solmineet sopimuksen Pro palveluista 1.1.2022 alkaen. Mika on osalle porukasta vanha tuttu ja paluumuuttaja, sillä hän oli aikoinaan ensimmäinen pro Wiurilassa. Mikalla on pitkä kokemus kilpa- ja harrastajapelaajille suunnatuista palveluista ja myös näyttöjä huippupelaajien valmennuksesta.
Toivotamme Mikan tervetulleeksi Wiurilaan!
 
Esittely
”Olen 58-vuotias turkulainen mies. Perheeseeni kuuluu avovaimo sekä kaksi aikuista lasta, jotka asuvat jo omillaan. Työskentelen tällä hetkellä yritykseni MM Golf Academyn toimitusjohtajana ja PGA golfopettajana. Olen toiminut Wiurilan ensimmäisenä golfopettajana vuosina 1990-1994 ja asunut aivan kentän 4. väylän vieressä neljä vuotta. Vettä on kyllä tässä välissä Aurajoessa virrannut! Golf on kehittynyt valtavasti tänä aikana ja pysyttävä kehityksen mukana (kenttä, välineet, opetus/valmennus). On todella mahtavaa aloittaa taas Wiurila Golfin Head Prona ja päästä kehittämään WGCC:n opetus- ja valmennuspalveluja. Golf on ollut minun intohimoni ja työni yli 30 vuoden ajan. Tapaat minut talven aikana Luolavuoren Golfhallissa Turussa tai viimeistään keväällä kentällä!
 
Odotan innolla yhteistyön alkamista!
Terkuin,
Coach Mika”
MM Golf Academy
www.mmgolf.fi
0400-783037
 
Tasoitushaasteen tulokset

  1. Mikko Ruuskanen 88%
  2. Matti Sirva 81%
  3. Hennariikka Hämäläinen 78%

Palkinnot noudettavissa Caddiemasterilta 10.11.2021 alkaen.
 
Seura-aktiiveja kaivataan lisää
Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Osallistumalla on mahdollisuus vaikuttaa.
Palautetta ja ideoita
Kuulisimme myös hallituksessa mielellään palautetta menneestä kaudesta, sekä toiveita tuleville kausille.
Tällä kaudella kilpailujen palkintoina oli monesti lahjakortteja, Everybodyssä emme enää vaihtaneet palkintoa toiseen, mestaruuskisojen palkinnot jaettiin pääasiassa heti kisan jälkeen eikä aiempaan tapaan päätösjuhlassa (jota ei järjestetty) ja otimme mobile scoringin aktiivisesti käyttöön, jne... 
Nyt on oikea aika esittää toiveita, koska kauden 2022 toimintasuunnitelma on jo työn alla.

Terveisin
WGCC Ry Hallitus

Lähetetty: 09.11.2021
Sisältö:

Kapteenskan syysviesti

Kauden viimeinen kisa kisataan ensi viikonloppuna, mikäli sää sen vain sallii. Samalla pestini ladykapteenina lähenee loppuaan. On ollut hienoa tehdä töitä seuramme jäsenten kanssa ja huomata, että apuja saa, kun uskaltaa kysyä. Tästä oivana esimerkkinä ovat nämä Kapteenskan viestit, jotka Ruohosen Tapsan ansiosta olen saanut teille toimitetuksi ajallaan ja vaivatta jo monen vuoden ajan. Kiitos Tapsa! Rohkean Tapsaa taas olen säännöllisen epäsäännöllisesti vaivannut jos jonkinlaisilla avunpyynnöillä esim. NexGolfiin liittyvissä asioissa ja aina olen neuvoja saanut. Kiitos!
Gädärimme, toimarimme, hallituksemme jäsenet ja tietenkin naistoimikuntamme jäsenet ovat mahdollistaneet monet naisten omat kilpailut ja tapahtumat, joista olemme näinä vuosina päässeet nauttimaan. Kiitos teille vaivattomasta yhteistyöstä ja avusta!

Seuraavan Ladykapteenin on hyvä jatkaa naisten toiminnan kehittämistä, sillä seuramme hallituksen tuki kehittämistyölle on vahvaa.

Kiitos naiset - jatketaan aktiivista pelaamista ja kehitetään osaamistamme tällä niin nöyränä pitävällä golfarin polulla!

Kapteenska Pikita

Lähetetty: 01.11.2021
Sisältö:

Hyvät Jäsenet

Syksy on edennyt jo melko pitkälle, mutta pelikelejä riittänyt silti mukavasti ja pakkanenkaan ei vielä ole häirinnyt aamupelaamista. Toivottavasti saamme vielä pelata jonkin aikaa ennen talven tuloa. Muistetaan kuitenkin kaikki olla menemättä kentälle sen ollessa jäässä.

Kalenterissa on vielä muutama tapahtuma (säävarauksella):

24.10 Kurpitsa Open https://kurpitsaviikot.fi/

6.11 K-Citymarket Salo Kinkkukisa

Osallistutaanpa molempiin isolla joukolla ja otetaan kaveri mukaan.

 
Perjantaina 15.10.2021 on senioreilla päätöstapahtuma, jossa ohjelmana arvotuin parein BEST BALL -kisa  9  reikää, kaikki pelaavat punaisilta.
Kisan jälkeen palkitaan reikäpeleissä ja viikkokisassa pärjänneet kolme parasta/sarja, samoin kisan osallistujia ehkä palkitaan ja alakioskilta saattaa olla jotain virvokkeita tarjolla....
Ekat lähdöt 15:18 alkaen ja viimeinen 16:38. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan - parhaat ja tasatuloksiset olen jo ilmoittanut mukaan, mutta jos et pääse, niin laita T.Rohkealle viestiä,  niin vapautan paikkasi - voit toki tulla ainoastaan vastaanottamaan palkintosi tai vaan stemppaamaan. Samoin kertokaa lähtöaikatoiveet (aikainen, myöhäinen), jos niitä on. Kuittaukset yo. asioista mahdollisimman nopeasti T.Rohkealle. Kiitos!
Loput paikat ovat kaikille senioreille varattavissa ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
 Huhtikuun jäsentiedotteessa julkistettiin seuraava haaste:

HAASTEKILPAILU:
Julkistamme tässä myös kilpailun jäsenistöllemme. Palkitsemme kauden päättyessä Everybody kisan yhteydessä 3 suhteessa eniten tasoituskierroksia pelannutta jäsentämme. Jäsenen pitää itse ilmoittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle määräaikaan mennessä montako kierrosta on pelannut ja moniko niistä on ollut virallinen tasoituskierros (9- ja 18-reikäiset molemmat lasketaan). Ilmoitus perustuu rehellisyyteen ja jotta tulos voidaan huomioida, niin startteja pitää olla minimissään yhteensä 20.
Tasoituskierroksen pelaamiseen ei vaadita muuta kuin tasoituskelpoinen kenttä, ilmoitus tasoituskierroksen pelaamisesta merkkarille ennen kierrosta ja kierros golfin sääntöjä noudattaen. Ja lopuksi luonnollisesti tulos ja merkkarin nimi pitää ilmoittaa systeemiin.
Muistuttelemme tästä kisasta pitkin kautta.

Nyt alkaa olla aika laskea kierrokset ja moniko niistä oli tasoituskierros. Jos haluatte osallistua haastekilpailuun, niin lähettäkää sähköpostilla osoitteeseen tommi.tuusa@wgcc.fi viimeistään 31.10.2021:

-Kokonaiskierrosmääränne kaudella 2021 (31.10 mennessä, minimissään 20 kierrosta pitää olla pelattu)

-Tasoituskierrosmääränne kaudella 2021 (31.10 mennessä)

Mukaan lasketaan myös 9 reiän kierrokset ja suhteessa eniten tasoituskierroksia pelanneet palkitaan. Ilmoittaminen perustuu golfarin normaaliin rehellisyyteen.

 
 Kauden 2021 nimeämisiä ja äänestystuloksia

Kapteenin kannun saaja tänä vuonna on Satu Flytkman. Satu on aktiivinen pelaaja, joka pelaa sekä tulee juttuun kaikkien kanssa. Satu on aktiivisesti osallistunut seuran tapahtumiin ja edustanut Wiurilaa golfliiton kilpailuissa.

Vuoden Wiurilalainen äänestys on myös suoritettu ja äänestyksen voitti ladykapteenimme Pikita Lempiäinen-Koponen.

ISOT onnittelut molemmille.
 
 Kenttäennätykset
Olemme kauden aikana yrittäneet historian tiedoista löytää Wiurilan kenttäennätyksiä. Jos tiedät jonkun pelanneen kisassa virallisesti ja todistetusti paremman tuloksen, kuin on ilmoitettu sivuilla https://www.wgcc.fi/kenttäennätykset, niin ole yhteydessä kilpailutoimikunnan jäseneen.
 
 Seura-aktiiveja kaivataan lisää
Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Osallistumalla on mahdollisuus vaikuttaa.

  Palautetta ja ideoita
Kuulisimme myös hallituksessa mielellään palautetta menneestä kaudesta, sekä toiveita tuleville kausille.
Tällä kaudella kilpailujen palkintoina oli monesti lahjakortteja, Everybodyssä emme enää vaihtaneet palkintoa toiseen, mestaruuskisojen palkinnot jaettiin pääasiassa heti kisan jälkeen eikä aiempaan tapaan päätösjuhlassa (jota ei järjestetty) ja otimme mobile scoringin aktiivisesti käyttöön, jne... 
Nyt on oikea aika esittää toiveita, koska alamme valmistella kauden 2022 toimintasuunnitelmaa.

  Seuramme Pro tulee vaihtumaan ensi kaudeksi. Isot kiitokset Miikka Heinoselle menneistä vuosista. 
Uuden Pron valinta on loppusuoralla ja tiedotamme asiasta, kun sopimus on allekirjoitettu.

Terveisin

WGCC ry Hallitus

Lähetetty: 14.10.2021
Sisältö:

Tervehdys Jäsenet
 
Tulevat kilpailut/tapahtumat
7-8.8 Seuramestaruus Lyöntipeli M, N, N60, N70, M60, M70
14-15.8 Seuramestaruus Lyöntipeli M50, N50, J
Seura tarjoaa osallistujille lounaan kilpailupäivinä. Nyt isolla joukolla rohkeasti mukaan.
25.8.2021 puolen kierroksen mittainen, matalan kynnyksen kilpailu HCP 36-54 pelaaville seuran jäsenille. Sarjoina juniorit ja yleinen, pelimuotona pistebogey. Kolme parasta molemmissa sarjoissa palkitaan. Kisassa myös erikoiskilpailuja. Ilmoittautuminen avautuu NexGolfissa lähipäivinä. 
 
Vaihtopäivät ja edut muilla kentillä
-RUUKKIGOLF: Kolme pelikertaa kaudessa 30eur greenfee maksulla. Voimassa koko kauden, paitsi heinäkuussa (osakasetu). Etu koskee myös vuokrapelioikeuden maksaneita!
-HARJATTULA GOLF: Vaihtopäivä 18.8.2021 Greenfee Wiurilan osakkaille 20 euroa (osakasetu).
-Muistakaa seurata ja käyttää myös muita etuja:
https://www.wgcc.fi/osakasedut
https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Pelimatka jäsenille Loimijoki Golfiin – Ilmoittautuminen ON AUKI
Jäsenkyselyissä yksi eniten toivotuista aktiviteeteista on ollut jäsenten yhteiset pelimatkat muille lähialueen kentille. Niinpä suuntaammekin lauantaina 4.9. Ypäjälle Loimijoki Golfiin, joka on vain noin tunnin ajomatkan päässä Salosta, mutta monille varmasti vähän tuntemattomampi kenttä. Yhteiskuljetus lähtee Wiurilan parkkipaikalta klo 8:00 ja Loimijoella ensimmäinen lähtö starttaa klo 10:00. Kierroksen päätteeksi on ruokailu, ja takaisin Salossa ollaan arviolta noin klo 18:00. Ilmoittautuminen aukeaa NexGolfissa 1.8. klo 8:00 ja päättyy 29.8. klo 16:00. Pelimatkan hinta on 42 eur/henkilö (sis. greenfee, ruokailu ja kuljetus) ja mukaan mahtuu 32 pelaajaa. Lisätietoa Loimijoki Golfista ja kentästä  https://www.loimijokigolf.fi/
 
Muistetaan edelleen pitää hyvää huolta kentästä ja korjata huolellisesti lyönti- ja alastulojäljet sekä haravoida bunkkerit huolellisesti. Saa korjata muitakin kuin omia jälkiä.
 
Hyviä loppukesän pelejä
WGCC Ry Hallitus
 

Lähetetty: 04.08.2021
Sisältö:

Hyvää kuuman kesän loppupuolta naiset!

 

Vaikka kesä alkaa painua jo syksyä kohti, riittää vielä hienoja golfpäiviä, -kierroksia, -kilpailuja ja -matkoja, joista tarkemmat tiedot löydät seuramme nettisivujen kilpailukalenterista. Kahtena seuraavana viikonloppuna kisataan mm. seuran lyöntipelimestaruuksista, joten pidä kiirettä - ehdit vielä mukaan. Su 1.8. avautui ilmoittautuminen seuran jäsenten päiväreissulle Lomijoki Golfiin. Kilpailukalenterista voit lukea myös tarkemmat tiedot Ämmien reissusta Vierumäelle (18.-19.9.), jossa pelaamme kahdella eri kentällä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Naisten peli-iltojakin on jäljellä vielä kaksi: ke 18.8. ja ke 8.9. klo 18 alkaen. 

Lintusten tehtailu on joidenkin naistemme osalta onnistunut hienosti. Heinäkuussa Anna Tolvi tehtaili eniten lintusia ja arvonnassa onnettaren suosioon nousi Aila Alakulju. Teitä kahta odottaa cädärin toimistolla lahjakortti alakioskillemme. Onnea voittajille!

Kentällä tavataan!

Kapteenska Pikita

Lähetetty: 02.08.2021
Sisältö:

Tervehdys Jäsenet
 
24h Golf
24h golf tulee taas juhannusviikolla! Mika Aitio ja Jusa Lindström ottavat miehestä mittaa ja pelaavat 24 h aikana niin monta kierrosta kuin mahdollista. Lähde mukaan lahjoittamalla itsellesi sopiva summa junioritoiminnan tukemiseksi. Euro/ mies/ kierros tai euro/tunti tai euro/tehty birdie.
https://golf.fi/seuroille/tapahtumat/24h-junnugolfille/
 
Tulevat kilpailut/tapahtumat
13.6.2021 Naistenhaku
19.6.2021 Yö-kisa junioreiden hyväksi (yhteislähtö kello 03:00) – hoidetaan niin, että tämä kisa on täynnä – paikkoja rajoitetusti, ja juniorit kiittää!
24.6.2021 Jussikisa (mahdolliset koronarajoitukset huomioiden). Pelataan taka-ysillä ja ilmoittautuminen avautuu 9.6.2021 kello 12:00 - paikkoja rajoitetusti.
 
Reikäpelit
Kaikista reikäpeleistä löytyy kaaviot, lohkot ja tilanne kisakalenterista ja websivujen etusivun linkistä.
Jos mahdollista, niin jättäkää reikäpelissä sulkematta 2 muuta paikkaa lähdöstä etenkin ruuhka-aikoina eli arkisin työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin aamupäivästä iltapäivään.
 
Pelimatka jäsenille Loimijoki Golfiin
Jäsenkyselyissä yksi eniten toivotuista aktiviteeteista on ollut jäsenten yhteiset pelimatkat muille lähialueen kentille. Niinpä suuntaammekin lauantaina 4.9. Ypäjälle Loimijoki Golfiin, joka on vain noin tunnin ajomatkan päässä Salosta, mutta monille varmasti vähän tuntemattomampi kenttä. Yhteiskuljetus lähtee Wiurilan parkkipaikalta klo 8:00 ja Loimijoella ensimmäinen lähtö starttaa klo 10:00. Kierroksen päätteeksi on ruokailu, ja takaisin Salossa ollaan arviolta noin klo 18:00. Ilmoittautuminen aukeaa NexGolfissa 1.8. klo 8:00 ja päättyy 29.8. klo 16:00. Pelimatkan hinta on 42 eur/henkilö (sis. greenfee, ruokailu ja kuljetus) ja mukaan mahtuu 32 pelaajaa. Lisätietoa Loimijoki Golfista ja kentästä  https://www.loimijokigolf.fi/
 
Talkoot
Suuret kiitokset Mid-Tourin ja M60 tourin kisojen talkoolaisille. Järjestelyt ovat saaneet kiitosta ja talkoolaisilla oli iso osuus kisojen onnistumiselle.
21.6.2021 Wiurilassa kisaavat juniorit Future Liigaa ja talkoolaisia kaivataan. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai caddiemasterilla.
Olisi kovin toivottavaa, että junioritkin (etenkin kulukorvauksia saavat) osallistuisivat aktiivisesti talkoisiin. Jos juniori itse ei millään ehdi, niin junioreiden vanhemmat ovat yhtä tervetulleita talkoisiin.
 
Jäsenedut
Muistakaa tarkistaa säännöllisesti: https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Golfetiketti/käyttäytyminen
Kaikkien golfia pelaavien on aika ajoin hyvä palautella mieleen miten käyttäydymme kentällä. Wiurilassa kelien lämmetessä on nähty esim. ilman paitaa pelaamista - sellainen ei ole lajin hengen mukaista.
Kentältä löytyy myös jatkuvasti aivan liian paljon nuuskapusseja ja tupakantumppeja  - koitetaan jaksaa pitää huolta kentän siisteydestä ja viedä roskat roskikseen saakka. 
https://golf.fi/pelaajalle/kayttaytyminen/
 
Jäsenmaksuun kuuluva vakuutus
On hyvä tutustua ja palauttaa mieleen miten hyvä vakuutusturva jokaiselle kuuluu jäsenmaksun myötä
https://golf.fi/pelaajalle/tunnethan-golfarin-kattavan-vakuutusturvan/
 
Terveisin
Wgcc ry Hallitus
 

Lähetetty: 14.07.2021
Sisältö:

Hyvä Jäsenistö
 
Alla muutama ajankohtainen asia.
 
Talkoot
-13.7.2021 Wiurilassa kisaavat seniorit aluetourilla, joten nyt kaivataan etenkin junioreita talkoisiin. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai caddiemasterille.
Olisi erittäin suotavaa, että etenkin kulukorvauksia saavat juniorit osallistuisivat aktiivisesti talkoisiin (kulukorvausohjeen mukainen velvoite). Jos juniori itse ei millään ehdi, niin junioreiden vanhemmat ovat yhtä tervetulleita talkoisiin tuuraamaan junioria. Tehtäviä on tulospalvelussa, starttereina ja tietenkin 18 väylän forecaddie-hommissa. Kaikille talkoolaisille juomat mukaan klubilta ja joko ennen talkoovuoroa taikka sen jälkeen maittava lounas Club Engelissä!
 
Vaihtopäivät ja edut muilla kentillä
-RUUKKIGOLF: Kolme pelikertaa kaudessa 30eur greenfee maksulla. Voimassa koko kauden, paitsi heinäkuussa (osakasetu). Etu koskee myös vuokrapelioikeuden maksaneita!
-HARJATTULA GOLF: Vaihtopäivä 18.8.2021 Greenfee Wiurilan osakkaille 20 euroa (osakasetu).
-Muistakaa seurata ja käyttää myös muita etuja:
https://www.wgcc.fi/osakasedut
https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Tulevat kilpailut/tapahtumat
13.7.2021 Talkoot senioreiden aluetourilla
17.7.2021 Klubimestaruus (lisää infoa nexgolfin kilpailukalenterissa)
Seuran Lyöntipelimestaruuskisat 7-8.8 ja 14-15.8.
Lisäksi kentällä pelataan esim. yrityskisoja, jotka eivät näy kisakalenterissa.
 
Kentän hoito
-Kentällä näkyy luvattoman paljon huonosti haravoituja bunkkereita. Otetaanhan jokainen vastuuta kentän kunnossapidosta ja haravoidaan bunkkerit siisteiksi, vaikka kaikki jäljet eivät omia olisikaan.
-Pallon alastulojäljet viheriöillä on ensisijaisen tärkeää korjata heti. Ja jos sattuu näkemään jonkun muun tekemän jäljen, sekin on luvallista korjata
-Lyöntijäljet samoin eli irronneet palaset kerätään takaisin lyöntijälkeen ja astutaan kengällä tiiviiksi. Ja tässäkin kohtaa muiden mahdollisesti jättämät jäljet saa myös korjata.
-Par 3 väylillä on hiekka-astia josta saatavalla hiekalla paikataan tiialueen lyöntijäljet. Edelleen saa korjata muitakin kuin omat jäljet.
-Ja viimeisenä roskat – laitetaan kaikki roskat roskikseen tai viedään pois kentältä - tupakantumpit ja nuuskat mukaan lukien.
 
Etiketti ja turvallisuus
-Muistetaan toisten pelaajien, kentän ja kenttähenkilökunnan kunnioittaminen. Jos havaitsette etiketin vastaista toimintaa, ilmoittakaa asiasta rohkeasti joko caddiemasterille, toimitusjohtajalle tai kenelle tahansa seuran/osakeyhtiön hallituksen jäsenelle.
 
Tasoituskierrokset
-Kannustamme kaikkia jäseniämme pelaamaan mahdollisimman paljon tasoituskierroksia sekä Wiurilassa, että vieraskentillä. Täten jokainen voi olla varma, että oma tasoitus on kutakuinkin oikealla tasolla. Tasoituskierroksella pitää kuitenkin noudattaa tiettyä sääntöjä (esim. sääntö 2 sivut 24-31): https://golf.fi/wp-content/uploads/2020/03/Tasoitusma%CC%88a%CC%88ra%CC%88ykset-2020.pdf . Esim. ilman samassa ryhmässä pelaavaa merkitsijää ei voi pelata tasoituskierrosta.
 
HAASTEKILPAILU - muistutus
”Julkistamme tässä myös kilpailun jäsenistöllemme. Palkitsemme kauden päättyessä Everybody kisan yhteydessä 3 suhteessa eniten tasoituskierroksia pelannutta jäsentämme. Jäsenen pitää itse ilmoittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle määräaikaan mennessä montako kierrosta on pelannut ja moniko niistä on ollut virallinen tasoituskierros (9- ja 18-reikäiset molemmat lasketaan). Ilmoitus perustuu rehellisyyteen ja jotta tulos voidaan huomioida, niin kierroksia pitää olla pelattu minimissään yhteensä 20.
Tasoituskierroksen pelaamiseen ei vaadita muuta kuin tasoituskelpoinen kenttä, ilmoitus tasoituskierroksen pelaamisesta merkkarille ennen kierrosta ja kierros golfin sääntöjä noudattaen. Ja lopuksi luonnollisesti tulos ja merkkarin nimi pitää ilmoittaa systeemiin”

Bägikaappeja
-Muutama kaappi vielä vapaa. Juniorit ja talkoisiin osallistuneet etusijalla. Ota yhteys Kimmoon toimistoon.
 
Hyvää ja lämmintä golfkesää
WGCC Ry hallitus
 

Lähetetty: 14.07.2021

Sivut