WGCC ry:n HALLITUS

WGCC ry hallitus 2021

Mika Aitio Puheenjohtaja 040 550 4205 mika.aitio(at)ursuit.com
Tommi Tuusa Kapteeni 050 521 6699 tommi.tuusa(at)wgcc.fi
Pikita Lempiäinen-Koponen Ladykapteeni 040 555 3415 pikita.lempiainen-koponen(at)wgcc.fi
Pasi Kuhalainen Sihteeri 040 823 8781 pasi.kuhalainen(at)wgcc.fi
Toni Elo Nuoriso 045 177 1410 toni.elo(at)wgcc.fi
Tuula Koponen Kenttätoimikunta 050 367 5156 tuula.koponen(at)wgcc.fi
Tapio Rohkea Seniorit 040 543 4549 tapio.rohkea(at)wgcc.fi
Riitta Noponen Aktivointi 040 801 9185 riitta.noponen(at)wgcc.fi
Eva Ake Rahastonhoitaja 040 545 5170 eva.ake(at)wgcc.fi

WGCC ry Hallituksen esittely

Hallituksen jäseniä pyydettiin vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:
- Kuinka kauan olet pelannut golfia?
- Kuinka kauan olet ollut WGCC ry:n hallituksessa?
- Rooli hallituksessa?
- Oletko mukana muussa toiminnassa Wiurilassa?
- Fiiliksiä tulevasta kaudesta, mun tapa pelata tai jotain hauskaa sanottavaa lukijoille :)

 

MIKA

-Golfin aloitin vuonna 1995 ja kovaa kolahti heti alusta lähtien. Vuosittaiset kierrokset on sadan molemmin puolin ja viime kaudella lähempänä 150 kierrosta. Yhden vuorokauden ennätys on 9 täyttä kierrosta…
-Hallituksessa toimin 2021 alkaen puheenjohtajana ja aiemmin olen toiminut junioritoimikunnassa, kilpailutoimikunnassa  ja kapteeninakin muutaman kauden. Olen myös ollut jo useamman vuoden osakeyhtiön hallituksessa jäsenenä.
-Golfia tulen pelaamaan mahdollisuuksien mukaan aina kun ehdin ja mukaan saa tulla lähtöihin jos aikaiset aamut maistuvat.
-Jäsenistöltä toivon palautetta seuran asioissa ja yhtiönkin suuntaan lupaan viedä asioita eteenpäin käsiteltäväksi. Hymyillään kun pelataan!

 

TOMMI

-Golfin aloitin muistaakseni vuonna 1999 ja eräs työkaveri sitten ilmoitti minut green card suoritukseen kertomatta minulle.
-Hallituksessa meneillään kolmas vuosi ja ensimmäinen vuoteni seuran Kapteenina - Kiitos luottamuksesta kaikille valinnasta.
-Olen ollut myös pitkään mukana Wiurilan nuorisotoimikunnassa ja rooli nuorison kanssa jatkuu edelleen jossain muodossa. Ja nyt myös kilpailu- ja tasoitustoimikunnan vetovastuu on minulla. Olen mukana myös aktivointitoimikunnassa.
-Uskon että edessä on hieno kausi 2021 Wiurilassa. Toivomme paljon palautetta jäsenistöltä, niin positiivista kuin risujakin. Risujen kanssa olisi aina hienoa saada myös parannusehdotus palautteen mukana.
-Jos näet nimeni Nexgolfissa ja lähdössä on tilaa, niin mukaan vaan - olisi mukava tutustua paremmin niin moneen jäseneen kuin mahdollista.

 

PIKITA

 

-Tarkka golfiin hurahtamisvuosi ei ole muistissani, mutta reilut kymmenen vuotta on varmasti jo vierähtänyt tämän koukuttavan ja nöyränä pitävän lajin parissa.
-Ladykapteenipestini oikeuttaa minut toimimaan myös seuramme hallituksessa. Lisäksi sain kutsun osallistua myös uuden Aktivointitoimikunnan toimintaan, jonka otin ilomielin vastaan.
-Tavoite "lisää pysyviä jäseniä seuraan" kuulostaa hyvältä, joten sitä kohti pelinautinnoista tinkimättä.

 

TAPIO

-Green cardin suoritin syksyllä 1998 eli jo viime vuosituhannella, sen jälkeen pelannut vähintään 100 kierrosta kaudessa (- nykyään yli 200 kierrosta), oman osakkeen ostin varmaan jo 2002.  
-RY:n hallituksessa olin jo Tukin aikana tiedottamisasioisssa, reuman myötä jättäydyin pois ja nyt 2013 alkaen hoitanut seniorien asioita ja vähän kaikessa mukana,  varsinkin kentänhoidossa (kierroksella ja talven aikana). Kentältä ja sen reunoilta jostain syystä palloja kerääntyy joka kierroksella ja myös muuta löytötavaraa löytyy autonavaimista, mailoista muuhun omaisuuteen sen lisäksi aika usein toimin startterina kilpailuissa.
-Yritän olla positiivinen ja kannustava kentällä ja etenen reippaasti ja haluaisinkin,  että muutkin pelaisivat  ‘ready-golffia’, eikä nopeamman ryhmän ohipäästäminen saisi olla vaikeaa.
-Minuun saa ottaa yhteyttä ja minusta saa kierrokselle 'paikallisoppaan'.

 

TUULA

-Ensimmäinen kesä pelin merkeissä oli 2006. Ystävä Salosta ja toinen Pohjois-Karjalasta ”painostivat” suorittamaan Creen Cardin ja kiitos heille ,mukavaa on ollut.
-Hallituksessa alkaa viides kausi.
-Kenttätoimikunnan puheenjohtaja. Toimin myös ladytoimikunnassa.
-Yritän pelata rentoa readygolfia. Nautin mukavasta seurasta ja huumorista myös kentällä. Toivon myös kaikille jäsenille ja vieraspelaajille aurinkoisia ja onnistuneita kierroksia.

 

PASI

-Suoritin Green Cardin keväällä 2001, joten 20 vuotta ja pian 2000 täyttä kierrosta on tullut harjoiteltua tätä lajia.
-Aloitin Wiurila Golfin hallituksessa 2012 ja toimin kaksi kolmivuotiskautta seurassa junioritoiminnan vetäjänä. Nyt toimin seuran sihteerin tehtävissä.
-Olen toiminut myös seuran nuoriso- sekä kilpa- ja tasoitustoimikunnassa. Golfin liittotuomarin tehtävissä olen toiminut vuodesta 2013 noin 10 kisapäivän kausivauhtia niin koti- kuin vieraskentillä.
-Autan erityisesti golfin sääntöasioissa, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä. Toivon aurinkoista ja antoisaa golfkautta kaikille poikkeusoloista huolimatta!

 

RIITTA

 

-Green Cardin suoritin muistaakseni vuonna 2003, ja sen jälkeen pelasin pitkään sellaiset n. 20-25 kierrosta per vuosi, mutta parina viime vuonna jo selvästi enemmän.
-Hallituksessa olen uusi jäsen tästä 2021 vuodesta lähtien ja roolini on uuden aktivointitoimikunnan puheenjohtaja. Lisäksi olen mukana naistoimikunnassa.
-Odotan innolla jo uuden kauden alkua ja tietysti myös koronakurimuksen loppumista, jotta päästään kunnolla järjestämään jäsenille aktiviteetteja. Vinkkejä, ideoita, palautetta otan näiden tiimoilta mielellään vastaan. Vaikka pidän tosi paljon myös kilpailemisesta, niin golf on minulle ensisijaisesti sosiaalista kuntourheilua, jossa edetään rennolla readygolf-meiningillä. Mielellään pelaan myös uusien ihmisten kanssa, joten jos lähdössä vain on tilaa, niin seuraan saa vapaasti lyöttäytyä.  Aurinkoista golfkautta kaikille.

 

EVA

 

-Suoritin green cardin keväällä 2008. Kierroksia tulee kaudessa reilut 100.
-Aloitin tänä vuonna WGCC ry:n hallituksessa ja toimin rahastonhoitajana. Pyrin mahdollisuuksien mukaan osallistumaan talkoisiin ja muihin tehtäviin kuten esimerkiksi forecaddienä kilpailuissa.
-Toivottavasti tulevasta kaudesta tulee pitkä. Kiva katsoa miten meidän uudet bunkkerihiekat otetaan vastaan ja miten sieltä itse saa pallon ylös.
-Pelaan mielellän reippaasti yrittämättä kuitenkaan hosua. Ulkoilun ja liikunnan lisäksi golfissa on mukavaa tutustua uusiin ihmisiin.

 

TONI

- Aloitin golfin vuonna 2006 mutta tuolloin kokeilu jäi ajanpuutteen vuoksi lyhytaikaiseksi. Juniorin harrastuksen myötä lähdin uudelleen mukaan viitisen vuotta sitten.
- Aloitin hallituksessa uutena jäsenenä ja toimin nuorisotoimikunnan parissa. Odotan innolla mitä laji tällä saralla tarjoaa.
- Golfissa parasta on se, kun saa kiertää hienolla kentällä mukavien pelikavereiden kanssa, mielellään vielä aurinkoisessa säässä. Lajissa voi kehittyä minkä ikäisenä tahansa mutta valmiiksi siinä ei taida tulla koskaan. Aina tulee kuitenkin uusi mahdollisuus täydelliseen lyöntiin tai huippukierrokseen,  jos ei tänään niin huomenna. 

 
 
Koko hallitus 2021