nuorisotoiminnan-toimintakertomus-2014-web

(päivitetään.. pala palalta)

 

Uusi vuosi, uudet ja vanhat kujeet. Leuto talvi mahdollisti myös ulkogolfin peluun hieman vuodenvaihteen molemmin puolin Salon kentillä. Wiurilan golfkoulun nuorisoharjoitukset jatkuivat kuitenkin Salohallin lämmössä tutuissa sisätiloissa. Harjoitukset neljässä eri ryhmässä ja 4-6 henkilöä kerrallaan on ihan sopiva määrä harjoitella harjoitustilan koko huomioon ottaen.

Salohallin heittopäädyssä sijaitsevalla lyöntipaikalla mahtuu hyvin kaksi harjoittelijaa lyömään saman aikaisesti täydellä swingillä. Muut harjoittelijat voivat sillä välin harjoittaa puttitaitojaan tai vaihtoehtoisesti lihaskunto-, liikkuvuus- tai koordinaatioominaisuuksiaan.

Satunnaisten lentopallo/koripallo liigaotteluiden ja muiden hallin ”suurtapahtumien” aiheuttat harjoitusaikojen peruutukset saivat helmikuussa jatkoa kun Cheek esiintymisellään täytti koko hallin. Onneksi poikkeustilaisuuksia ei kuitenkaan ihan joka viikko Salohallilla ole ja pääsääntöisesti harjoitukset pystytään järjestää meille varattuina aikoina.

(Pasi - 18.2.2014)

* * *

Sisäkautta jatkettiin maaliskuun loppuun asti. Myös ohjaajat kokoontuivat salohalliin suunnittelemaan tulevan kesäkauden kuvioita. Vapaamuotoisemman palaverin ohessa tutustuttiin samalla hieman myös FlightScope lyöntianalyysi-laitteeseen Miikan johdolla.

Ohjaajat lyöntipalaverissa

Kevätkauden NuoriSuomi kasva urheilijaksi –testit tehtiin myös maaliskuun aikana. Pieni flunssakausi esti muutamat testisuoritukset, mutta 12 nuorta pystyttiin silti testaamaan. Positiivista oli huomata, että jopa puolet testattavista pystyi parantamaan lähes jokaista syksyn tulostaan. Talven harjoittelu siis selkeästi konkretisoitui tulosparannusten merkeissä.

KU-testin kunto-osio käynnissä

Viime talvena toteuttamatta jäänyt talvileiri järjestettiin tänä vuonna sunnuntaina 23.3. Leiripäivä vietettiin Turun MM-GolfAcademyn kuplahallissa Mika Mäen ohjauksessa.

Markon leiriraportti:

Wiurilan junnujen kevätleiri Turussa 23.3.2014

Leiripäivään osallistui 12 Wiurilan nuorisovalmennettavista (Elle, Leevi, Joona, Veera, Ida, Janet, Karlo, Kristo, Jani, Kasperi, Riku ja Kesia). Leiri järjestettiin Turussa, Luolavuoren kuplahallissa. Opettajana toimi Mika Mäki, joka toimii Golfliiton Kouluttajana, sekä päätoimisesti Harjattula Golfin valmentajana. Kuljetukset hoitivat vanhemmat, jotka saivat myös seurata harjoituksia.

Päivän ohjelma oli noin 4 tunnin harjoitus, jossa käytiin läpi laajasti golfin perusteita ja kokeiltiin eri lyöntejä (täysi lyönti, chippi, pitchi jne). Pääajatuksena lyöntiharjoituksissa oli voiman tuotto, eli mistä voima pallon siirtoon syntyy. Mikan mukaan maasta kaikki lähtee. Jalat, jalat Mika ohjasi lätkästä tutuksi tulleella Jursinovin kannustuksen mukaisesti.  Siihen tuntumaa haettiin ja pelaajat saivat ajatuksia työstettäväksi alkavan kauden harjoituksiin. Lisäksi ohjelmassa fysiikan kehittämistä erilaisin harjoittein, joilla parannetaan vartalon voimaa ja liikkuvuutta. Näistä kaikille hyviä liikkeitä kauden aikana tehtäväksi sekä harjoituksissa että kotona.

Päivä oli tiivis ja aika raskaskin, mutta koko porukan harjoitteluinto ja asenne olivat loistavat ja aika meni nopeasti. Väsymistä esti ohjelman monipuolisuus sekä mm. pienet kisailut ja tauot välissä. Pitkä harjoitussessio näkyi mm. rakkoina käsissä, mutta hymy oli jokaisella päivän loppuun asti. Suurimman hymyn lopussa ehkä kuittasi Elle, joka vei loppuputtikisan voiton näyttävällä suorituksella.

Kiitos kaikille mukana olleille.

Terveisin, WGCC Nuorisotiimi / Marko

Sisäkauden päätöstä vietettiin sunnuntaina 30.3. mehujen ja keksien kera. Viimeisellä kerralla oli nuorille järjestetty rastikilpailuja, joista aina parhaan tuloksen tehnyt palkittiin. Koko rastisarjan ylivoimainen voittaja oli tänä vuonna Kristo Herranen. Myös muut tekivät hyviä suorituksia. Lopuksi keskusteltiin ja kerrattiin talviharjoittelukauden kohokohtia. Jokainen sai vielä esittää toivomuksia sekä parannusehdotuksia tulevaan talvikauteen.

(Pasi - 3.4.2014)

* * *

Tauko ohjatuista harjoituksista käytettiin suunnitteluun ja koulutuksiin. Heti kuun alussa toimikunta kokoontui keskustelemaan kesäkauden kuvioista klubille. Kerrattiin uusille ohjaajille miten nuorisotoiminta Wiurilassa on kehittynyt viime vuosien aikana ja keskusteltiin myös siitä, miten toimintaa tulisi edelleen kehittää. Myös kauden avaustapahtumaa sekä sen markkinointia suunniteltiin.

Tia Melava ja Maarit Breilin osallistuivat suomen golfliiton 1-tason golfohjaajakoulutukseen Lohjan kisakalliossa 22.-23.3.2014 sekä Marko Paassilta aloitti 2-tason ohjaajakoulutuksen ensimmäisellä jaksolla samaisessa paikassa 11.-13.4.2014.

Huhtikuussa aloitettiin myös kolmen koulun golfkiertue, jolla pyrittiin saamaan golfia tutuksi koululaisille halikossa. Halikon yläasteen ja lukion oppilaat pääsivät kokeilemaan golfia koulunsa pihalla maanantaina 28.4, kun Wiurila Golfin nuorisotoimijat Miikka ja Pasi kasasivat 10-paikkaisen "rangen" koulukeskuksen hiekkakentälle Halikossa.

Golfiin pääsi tutustumaan yläkoulun ja lukion valinnaisliikuntaryhmät, joille pidettiin päivän aikana noin tunnin golf harjoitukset per ryhmä. Lyöntiä pääsi kokeilemaan ihan oikeilla golfpalloilla ja oikeilta lyöntimatoilta. Puttipaikkana kokeiltiin juoksuradan tartaania, joka toimi jopa yllättävänkin hyvin puttialustana.

Koululaiset ottivat golfharjoitukset todella hyvin vastaan ja aidolla mielenkiinnolla. Harjoitusten jälkeen kysyttäessä kenellä oli hauskaa, lähes kaikkien kädet nousivat ylös. Aivan pisimmillä mailoilla ei vielä päästy lyöntiä koululla kokeilemaan ja siihen tarjottiinkin oppilaille hyvää tilaisuutta Wiurilan rangelle sunnuntaina 4.5.2014 golfkoulun avajaistilaisuuden yhteyteen.

Kesäkauden avajaisia vietettiin Wiurilan rangella sunnuntaina 4.5.2014. Uusia golfarin alkuja ilmaantuikin paikalle jo heti ensimmäisellä kerralla. Vanhat golfkoululaiset avasivat kesäkauden omissa ryhmissään samana päivänä. Golfkoulun harjoituksia jatketaan läpi kesän tiistaisin ja sunnuntaisin.

Golfiin tutustumiskampanja sai jatkoa heti toukokuun alussa, kun Mustamäen koulun oppilaat opettajineen kävivät tutustumassa golfiin wiurilan lähipeliharjoittelualueella 6.-7.5.2014. Kahden päivän aikana kaikki koulun oppilaat pääsivät pienryhmissä kokeilemaan lyöntiä rangella sekä puttaamista harjoitusviheriöllä Wiurilan nuorisotoimikunnan opastuksella.

Tutustumispäivät olivat erittäin onnistuneet sekä lasten että opettajien mielestä. Myös koulun rehtori oli niin tyytyväinen, että toivoi tapahtumasta jokavuotista perinnettä.

(Pasi 8.5.2014)

* * *

Toukokuu jatkui välillä helteen ja välillä sateen merkeissä. Koulutettu ohjaajarintamamme sai jatkoa, kun Jari Melava suoritti Golfliiton 1-tason ohjaajakoulutuksen Peuramaa golfissa 10-11.5. Myös Marko Paassilta kävi toisen jakson 2-tason koulutustaan Lohjan kisakalliossa 16-18.5.

Myös Miikka piti parituntisen ohjaajakoulutuksen nuorisotoimikunnan ohjaajille 21.5. Koulutuksessa käytiin läpi perusasioita ja sovittiin yhteisestä ohjauslinjasta nuorisoharjoituksia koskien.

Miikan ohjaajakoulutusta 21.5.2014

Kilpailurintamalla aktivoiduttiin myös toukokuun aikana. Tsemppitourin kauden avaus pelattiin loistavassa säässä Archipelagia golfin kentällä 24.5. Mukaan oli ilmoittautunut 8 nuorta ja tuomisina oli myös mitalisijoja. Easy-18 sarjasta Janetille hopeaa ja sama sija Easy-9 sarjasta Nikolle. Kaikkiaan tsemppitourin kuuteen eri sarjaan oli ilmoittautunut 94 pelaajaa.

Viikkoa aiemmin 17.5 pelattiin kauden Aluetour avaus Salo Golfissa. Siellä mukana Wiurilasta oli 2 nuorta 115 ilmoittautuneen joukossa. Aluetour pelataan takatiiltä ja yläikäraja on 21v.

Oman kentän 10-osainen viikkokisasarja ”Suomen Golftalo Junior Tour” polkaistiin myös käyntiin toukokuussa. Lisäksi pelattiin kauden ensimmäinen Lähipelikilpailu Wiurilan lähipelialueella 27.5.

Nuorisoa valmistautumassa lähipelikisaan 27.5.2014

Nuorisotoimikunta hankki käyttöönsä Short-Golf varusteet kesäkuussa alkavaa golfkerhoa varten. Wiurilan Golfkerho on suunnattu alle kouluikäisille golfista kiinnostuneille lapsille ja sen on tarkoitus startata 5.6.2014.

Golfkerhon tulevat ohjaajat Maarit ja Jari

Kevään koulugolf-sarja sai jatkoa toukokuun 26. päivä 2014, kun Hajalan koulun 5. ja 6. luokkalaiset kävivät tutustumassa golfiin Wiurilan range- ja lähipeliharjoitusalueella. Sää suosi lajiin tutustumista ja päivä oli muutenkin mitä parhain. Taas saatiin muutama uusi Halikkolainen ensikosketus golfiin ja golfaamiseen.

(Pasi 29.5.2014)

* * *

Kesäkuu alkoi koko suomessa kansallisen golfviikon merkeissä. Golfviikko järjestettiin 2.-8.6.2014. Myös Wiurila Golf otti osaa kansalliseen golftempaukseen. Tiistaina 3.6. järjestettiin nuorisoharjoitusten yhteydessä kaveripäivä, jolloin ohjatuissa harjoituksissa käyvä nuori sai tuoda kaverinsa mukaan tutustumaan golfiin. Edes pieni sadepäivä ei haitannut menoa, sillä harjoituksissa kävi monta uutta naamaa tutustumassa lajiin kaveriensa innoittamina.

Mika ja kaveripäivän golfaajia

Kesäkuun 5. päivä aloitettiin Wiurila Golfin Golfkerho. Golfkerhon vetovastuun ottivat seuramme ohjaajat Maarit Breilin ja Jari Melava. Ensiharjoituksiin ilmaantuikin hienosti 12 alle kouluikäistä golfista kiinnostunutta temmeltäjää. Kerhon apuohjaajiksi saapuivat wiurilan vanhemmista golfkouluryhmistä Janet ja Veera.

Golfkerho käynnissä

Kansallinen golfviikko päätettiin Wiurilan osalta sunnuntaina 8.6. järjestettyihin avoimen ovien päivään. Nuorisotoimikunta järjesti avoimen golfiin tutustumisillan Wiurilan rangella, jonne oli kasattu erilaisia harjoituspisteitä. Paikalle saapuneet golfista kiinnostunut yleisö pääsi veloituksetta tutustumaan golfin harjoitteluun omatoimisesti tai halutessaan ohjaajiemme opastuksella. Kolmituntisen illan aikana paikalla kävi hieman vajaa satakunta tutustujaa joka ikäluokasta, eli aivan vauvasta vaariin.

Avoimet ovet 8.6.2014

Myös nuorison kilparintamalla meno jatkui kesäkuussa. Heti kesälomien aluksi 2.6 pelattiin Aluetourin kisa Loimijoki Golfissa Ypäjällä, jossa mukana Wiurilasta oli Leevi. Keskiviikkona 4.6 oli vuorossa Tsemppitour Lakeside Golfin Järvenranta kentällä. Siellä Wiurilan nuoria oli mukana 5 pelaajaa. Janetin mitalisija oli lähellä tällä kertaa reilusti alle oman tasoituksen pelatulla tuloksella Easy-18 sarjassa. Maanantaina 16.6.2014 pelatussa Tsemppitourin kisassa Tammer Golfissa Wiurilasta oli jälleen mukana 5 nuorta. 3 kisaajaa Easy-18 ja 2 Pojat 15 sarjassa. Parhaasta sijoituksesta vastasi tällä kerralla vaihtelevassa kelissä Leevi sijoittuen P-15 sarjassa hienosti jaetulle kolmannelle sijalle.

Wiurilan nuorisotoimikunnan kokoonpanoa päivitettiin myös kesäkuussa ja toimikunta sai uuden nuorisojäsenen. Golfkoululainen Veera Niemi valittiin mukaan toimikuntaan ja Veera tulee toimimaan tulevalla kaudella mm. apuohjaajana Golfkerhossa. Näin myös nuorison mielipide saadaan paremmin esille toiminnan suunnitellessa ja toimintaa koskevassa päätöksenteossa.

(Pasi 21.6.2014)

* * *

Nuorisotoimikunnan harjoitteluvarusteiden säilytystilat saivat pitkään odotetun kohennuksen heinäkuun alussa. Seura hankki käyttöönsä tavaroiden säilytyskontin Wiurilan lähipelialueelle. Enää ei ohjaajien tarvitse kuljetella tavaroita edestakaisin harjoituksiin montaa kertaa viikossa. Suuri kiitos seuramme hallituksen jäsenelle Veli-Matti Toivoselle, joka neuvotteli ja järjesti tavaroiden säilytyspaikan nuorison käyttöön.

Nuorison varustevarasto

Myös ulkoharjoituksista pidettiin pieni ”kesäloma” heti heinäkuun alussa. Golfkoulu huilasi kaksi viikkoa (viikot 27-28) ja Golfkerho puolestaan kolme viikkoa (viikot 27-30). Kilparyhmälle kuitenkin järjestettiin muutama erikoisharjoitus myös loman aikana Pron toimesta.

Kilpakentät ei myöskään huilanneet, vaan tsemppi-tour jatkui heinäkuussa Harjattulassa 2.7.2014. Kauden neljänteen osakilpailuun osallistui 9 nuorta golfariamme. Parhaasta sijoituksesta vastasi tällä kertaa Veera sijoittuen Hopealle Easy18 sarjassa pisteillä 41. Muita kärkipään sijoituksia Nikolta Easy18 sarjassa ja P15 sarjassa Justus ja Leevi hienosti 6 parhaan joukkoon. Keli oli hyvä vaikkakin hieman tuulinen ja Harjattulaan kasvatettu pitkähkö heinä antoi hieman lisähaastetta peliin.

Harjattukan Tsemppitourilta 2.7.2014

15.7 pelattiin Lännen alueen 5. Tsemppitour kilpailu. Wiurilasta mukana tällä kertaa 6 pelaajaa neljässä eri sarjassa. Ehdottomasti kovimmasta suorituksesta vastasi Jesperi pelaten 49 pistettä eli tasoitus tippuu ropisemalla. Taso Easy-18 sarjassa oli todella kova, sillä mitalisijaan vaadittiin 45 pistettä! Samassa sarjassa myös Veera pelasi hienosti 41 pistettä sijoittuen sijalle 5. P15 Sarjassa Justus ja Leevi pelasivat itsensä jälleen 10 joukkoon ja matka kohti Hartolan finaalia jatkuu.

Normaaliin harjoittelurytmiin helteiden keskelle palattiin heti heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Tiistaina 22.7. pelattiin kuukausittainen lähipelikisa, joka on avoin kaikille Wiurila Golf ja Salo Golfin nuorisojäsenille. Kilparadalla olikin tällä kertaa tosi vilskettä, kun 26 osallistujaa mitteli samanaikaisesti lähipelitaidoistaan harjoitusalueella.

Harrastaja "Hanhet" -ryhmä harjoituksissa ti 29.8.2014

Ohjaajamatka järjestettiin maanantaina 28.7. ja se suuntautui tällä kerralla Tapiola Golfin links kentälle. Matkalle osallistui suurin osa nuoriso-ohjaajistamme ja matkan aikana suunniteltiin tulevaisuuden kuvioita Wiurilan nuorisorintamalla. Päivän aikana pelasimme myös monelle ohjaajalle uuden kentän pieniä skinipanoksia unohtamatta.

(Pasi 31.7.2014)

* * *

Ennätysmäärä Wiurilan nuoria oli mukana Maskun Tsemppitour kilpailussa, kun kauden viimeinen alkukilpailu käytiin todella kuumassa kelissä Kankaisten Golfin kentällä tiistaina 5.8.2014. Wiurilasta oli mukana tällä kertaa 10 nuorta golfaria monessa eri sarjassa. Parhaasta menestyksestä vastasi tällä kertaa Niko pistemäärällä 35, jolla sijoittui easy-18 sarjassa sijalle 4.

Maskun Tsemppitourilta 5.8.2014

Golfliiton vetämä leiripäivä järjestettiin Wiurilassa torstaina 7.8.2014. Päivän aikana liiton kouluttajat Juha Skyttä ja Esa Lehti pitivät harjoituksia Wiurilan nuorille golfareille. Päivään osallistui 35 golfaria. Aamupäivän aikana oppia saivat golfkoulun tulokkaat "Tavit" sekä harrastajaryhmä "Hanhet". Iltapäivän aikana opissa olivat edistyneet "Emut" sekä kokeneet "Ketut". Päivän viimeinen tunti oli varattu golfkerholaisille, jotka pääsivät myös nauttimaan liittotason ohjauksesta. Myös kilparyhmä pääsi erikseen tarkempaan syyniin päivän päätteeksi.

Golfliiton ohjaama leiripäivä 7.8.2014

Kesän toinen Green Card koe pidettiin tiistaina 19.8. kahdessa ryhmässä. Kokeeseen osallistuneet: Maija, Emma ja Jesse sekä Jeremias, Meeri ja Niklas. Kaikki kokelaat suorittivat kokeen onnistuneesti. Aikaisemmin kesällä pidetyssä kokeessa kortin suorittivat Sami ja Eeli.

Kauden neljäs lähipelikisa pidettiin myös 19.8. Pieni sateen ja ukkosen uhka karsi hieman osallistujia, mutta lopulta kisaan otti osaa kuitenkin hieman toistakymmentä nuorta. Myös muutama Salo Golfin nuori osasi kisapaikalle pitkästä aikaa.

(Pasi 23.8.2014)

* * *

Golfkoulun kanssa ulkoharjoituksia jatkettiin vielä koko syyskuun ajan, mutta golfkerhon kauden päätös pidettiin jo torstaina 4.9.2014. Kauden aikana kerhossa vieraili reilusti toistakymmentä alle kouluikäistä lasta, joista noin kymmenkunta enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Kerhokokeilu havaittiin ja koettiin todella hyväksi ja sitä päätettiin jatkaa myös jatkossa tulevalla kaudella.  

 

Kerhon päätöksessä pelaitiin myös suosittua polttopalloa

 

Nuorison PAR3 Mestaruuksista kisailtiin lauantai 6.9.2014. Korkeatasoisessa kisassa Tyttöjen sarjan voitti Janet Isometsä, Veera Mäntymaan jäädessä niukasti toiselle sijalle. Kolmatta sijaa ei tällä kerralla jaettu tyttöjen sarjan niukan osanottajamäärän vuoksi. Poikien sarjassa ylivoimaisen voiton nappasi Oskari Kataja. Hopealle kapusi Kristoffer Herranen ja pronssille ylsi Riku Breilin.

Kilpailu oli ensimmäinen Wiurilassa järjestetty 18 reikäinen PAR3 kentän kilpailu, joten samalla korkattiin myös uusi takalenkille (tänä vuonna 2014) kentän sisään rakennettu PAR3 rata. Itse kilpailu käytiin PisteBogey-kilpailuna, mutta tämän lisäksi parhaasta SCR tuloksesta vastasi Kristoffer Herranen, joka näin omaa (toistaiseksi ainoassa) virallisessa kilpailussa tehdyn Wiurilan PAR3 kentän kenttäennätyksen 72 lyöntiä!

Nuorison PAR3 kisa 6.9.2014

Koululiikuntaliiton järjestämät koululaisten golfin Suomenmestaruuskilpailut käytiin perjantaina 12.9.2014 Vierumäellä. Kilpailussa oli omat sarjansa eri ikäisille nuorille: 10-13v, 14-16v ja 17-19v. Tytöt ja Pojat kilpailivat omissa sarjoissaan. Joka sarjassa käytiin kilpailu tasoituksettomana lyöntipelinä (SCR) sekä myös tasoitukset huomioiden pistebogey (PB) kilpailuna.

Kilpailussa Wiurila Golfia edustivat: Janet Isometsä (tytöt 10-13v), Kristofer Herranen (pojat 10-13v) sekä Leevi Okker (pojat 14-16v) . Muihin sarjoihin ei vielä tänä vuonna saatu Wiurilan edustajaa mukaan.

Janet palkintojenjaossa

Parhaiten urakastaan selviytyi Janet saaden pronssia 10-13v. tyttöjen PB sarjassa (41p.) ollen samalla 6. SCR tuloksissa. Kristo (37p.) ja Leevi (35p.) taistelivat myös loistavasti oman tasoituksensa mukaisesti jääden kuitenkin vielä hieman ikäluokkansa kansallisen kärjen vauhdista.

(Pasi 15.9.2014)

* * *

Kesäkauden viides ja viimeinen lähipelikisa käytiin tiistai 16.9.2014. Koko kauden aikana saatiin useampi onnistunut kilpasuoritus ja monet nuoret pystyivät parantamaan ennätyksiään. Koko kauden parhaista suorituksista vastasi tytöissä Janet Isometsä (75p) sekä pojissa Kristofer Herranen (60p).

Lähipelikisa 16.9.2014

Osa kauden pistebogey kilpailuista korvattiin kuluvalla kaudella Suomen Golftalo Junior Tour -viikkokisasarjalla, jossa kilpailtiin 9- ja 18-reikäisissä sarjoissa 10 osakilpailun verran. 9-reikäisessä kilpasarjassa ylivoimaisesti eniten pisteitä keräsi Oskari Kataja ja 18-reikäisessä kisasarjassa Kristofer Herranen.

 

Oskari Kataja: SGTJ-tour 9r-sarjan ykkönen.

 

Kristofer Herranen: SGTJ-tour 18r-sarjan ykkönen.

Kauden Tsemppitour-kilpailut päättyivät Hartolassa 20-21.9.2014 järjestettyyn valtakunnalliseen finaaliin. Wiurila Golfia finaalissa edusti ainoana osallistujana Leevi Okker, joka taisteli tiensä länsisuomen aluekilpailuissa poikien (alle 15v.) sarjan kymmenen parhaan joukkoon.

 

Nuorison varsinaisen kilpailukauden Wiurilassa päätti Pistebogeymestaruus-kilpailu, joka käytiin sunnuntai 21.9.2014. Kilpailu järjestettiin jälleen kerran yhteistyössä Wiurilan senioritoimikunnan kanssa. Pojissa nuorten mestaruuden nappasi Joona Nikkola (39p) ja tytöissä ylivoimainen oli jälleen kerran Janet Isometsä (41p).

 

Joona Nikkola: poikien PB-mestari 2014

Janet Isometsä: tyttöjen PB-mestari 2014

Kesäkauden päätöstä vietettiin Golfkoulun osalta sunnuntaina 28.9.2014, joka päätti ohjatut ulkoharjoitukset. Ohjaajat kokoontuivat vielä kauden paketoivaan syysistuntoon tiistaina 7.10.2014 jonka aikana suunniteltiin marraskuussa alkavaa sisäharjoittelukautta sekä täytettiin mm. seuran nuorisotoiminnan tilaa kartoittava liikennevalo-raportti.

 

(Pasi 21.10.2014)

* * *

UUTISET

WGCC

NUORISO

  • 16.6.2016

    Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

  • 16.6.2016

    Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

  • 16.6.2016

    Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe