nuorisotoiminnan-toimintakertomus-2013-web

(Päivitetään .. pala palalta)

 

* * *

Joulukuun päällekkäisten hallivarausten jälkeen talvikauden golf-harjoittelu saatiin vihdoin käyntiin tammikuun alusta alkaen. Ohjatut harjoitukset alkoivat sunnuntaina 6.1.2013 ja ne aloitettiin kahdessa eri ryhmässä: Tulokkaat (ei vielä green cardia) ja Kokeneemmat (green card suoritettu). Loppiaispyhä verotti hieman vielä harrastajamäärissä ensimmäisellä kerralla, mutta toisena sunnuntaina 13.1.2013 nuoriso osasi jo paremmin tiensä Salohalliin.

 

 

Tasapainottelua Salohallissa 6.1.2013 (Antti viimeistä kertaa mukana)

 

Lyöntipaikkoja pitkään lyöntiin hallissa on ainoastaan kaksi, mutta lyhempiä lähipelilyöntejä mahtuu useampikin harjoittelemaan samanaikaisesti. Juoksurata sekä muu käytettävissä oleva tila mahdollistaa myös muun muassa monipuolisemman fysiikkaharjoittelun. Syksyllä seuran hankkimat kuntopallo ja tasapainolaudat olivat myös heti ahkerassa harjoituskäytössä.

 

Kuntopallo ja tasapainolaudat ahkerassa käytössä 13.1.2013

 

(Pasi 15.1.2013)

 

* * *

Sunnuntaiset nuorisoharjoitukset jatkuvat totutusti kahdessa ryhmässä. Harjoituksissa noudatetaan golfliiton uutta junioriohjelmaa ja näin ollen harjoituksiin kuuluu vahvasti yleiseen ihmisen luontaiseen perusliikkumiseen kuuluvat harjoitteet. Muun muassa tasapaino-, koordinaatio-, nopeus- ja voimaharjoitukset täydentävät golfin lajiteknisiä harjoitteita ja harjoituksista näin pyritään rakentamaan yhä monipuolisempia liikuntahetkiä nuorille, hauskuutta ja pientä kisailua unohtamatta.

 

Harjoitukset Salohallilla 20.1.2013

 

Nuorisotoimikunta oli edustettuna tammikuun 28. päivänä myös golfliiton aluekierroksella Huittisissa. Aluekierroksella golfliiton kouluttajat demosivat uuden junioriohjelman mukaisia malliharjoituksia sekä keskusteluja golfin nuorisoharjoituksista ja nuorisogolfin tilasta käytiin niin pienryhmissä kuin suuremmallakin joukolla golfliiton asiantuntijoiden johdolla. Kaupattiinpa tapahtuman yhteydessä jopa valtakunnallisen Juniorikiertueen karsintakilpailun osaa Wiurila golfin järjestettäväksi vielä tämän vuoden syksylle.

 

Harjoitukset Salohallilla 27.1.2013

 

WGCC:n  nuorisotoimi sai kaupungilta luvan sijoittaa varustekaappinsa salohallin tiloihin. Wiurila golfin kenttämestarin avustuksella Punta oy:ltä hankkimamme varustekaappi saatiinkin paikoilleen ja jatkossa säästymme viikoittaiselta harjoitusvälineiden edestakaisin kuljetuksilta hallille. Nuorisotoimikunta kiittää kaikkia kaappihankkeeseen osallistuneita tahoja.

Lajitekniseen golf opetukseen saimme myös uusia tuulia uuden PRO:mme Miikka Heinosen aloittaessa ohjaukset myös nuorten parissa. Miikka tulee osallistumaan muiden tehtäviensä ohessa myös nuorison ohjaus- ja opetustyöhön jatkossa.

(Pasi - 4.2.2013)

 

* * *

Suomen Golfliitto huomioi myös Wiurila Golf ry:n nuorisotoiminnan myöntämällä 300€ hanketukea liiton juniorigolfohjelman mukaisen talviharjoittelun toteuttamiseen sekä talviharjoittelun varustehankintaan. Talvikauden harjoituksissa Salohallilla onkin käynyt ihan mukavasti harjoittelijoita pitkin kautta.

Nuorisotoimikunta sai täydennystä myös ohjaajarintamalla, kun Kari Setälä suoritti Golfohjaajan peruskurssin (GOPK) 9-10.2. Lohjan Kisakalliossa. Kari tuurasi satunnaisesti nuorison ohjaustehtävissä jo viime kesänä, mutta liittyi nyt varsinaisesti myös mukaan itse toimikuntaan. Pasi kävi myös 8-10.2. hakemassa oppia Golf ohjaaja koulutuksen (GOK2) kolmannesta vaiheesta Vierumäeltä.

 

Lapaliikkuvuustestiä 17.2.2013

 

Nuori Suomi - Kasva urheilijaksi -testit aloitettiin myös helmikuussa. Ominaisuustestissä arvioidaan nuoren monipuolisuutta mittaamalla viittä eri fyysistä ominaisuutta. Testattavia ominaisuuksia ovat nopeus, nopeusvoima, liikkuvuus, kestävyys ja lihaskunto. Testimuotoja on perustestissä yhteensä seitsemän. Nyt saadut tulokset toimivatkin hyvänä pohjana seuratessa nuorten kehitystä jatkossa.

 

Tilda ja eteepäintaivutus. Tulokset paranee enää vain kynsiä kasvattamalla.

(Pasi - 17.2.2013)

 

* * *

Talviharjoittelut saatiin päätökseen, kun viimeinen sisäharjoittelukerta pidettiin salohallilla sunnuntaina 24.3.2013. Viimeiset kasva urheilijaksi -testit tehtiin myös niille, jotka sitä vielä ei ollut aikaisemmin suorittanut. Myös tuloksien parannuksia otettiin samalla vastaan. Sisäkauden viimeiset chippi- ja puttikisat pidettiin myös pidemmälle harjoittelussa ehtineille.

 

Kestävyystesti käynnissä 24.3.2012

 

Kauden päätöstä juhlistettiin myös samalla limujen ja suklaamunien kera. Jutusteltiinpa vielä sisäkauden kohokohdista sekä kerättiin parannusehdotuksista jatkon suhteen. Sisäkaudelle 2013 osallistui 10 nuorta kahdessa eri ryhmässä. Lisäksi nuorilla oli myös mahdollisuus käyttää salohallin vapaavuoroa, joka oli varattu varta vasten seuramme nuorisojäseniä varten.  

Kesä- ja samalla ulkokauden alkuun jätettiin nyt kuukauden verran aikaa ja ulkokausi tullaan starttaamaan Wiurila Golfin range- ja lähipelialueella toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.5.2013.

(Pasi - 24.3.2013)

 

* * *

Huhtikuu pidettiin taukoa harjoituksista ladaten akkuja kesää ja alkavaa ulkokautta varten. Nuorisotoimikunta kokoontui kuitenkin tiistaina 9.4. tekemään yhteenvetoa talven harjoituksista sekä suunnittelemaan alkavaa kesäkautta sekä kauden avajaistilaisuuden järjestämistä.

Nuorisotoimikunta vahvistui kahdella uudella jäsenellä, kun Tommi Tuusa ja Marko Paassilta liittyivät toimikuntaan. Nuorisotoimikunnan vahvuus vanhat jäsenet (Mika Aitio, Kari Setälä, Miikka Heinonen ja Pasi Kuhalainen) mukaan lukien kasvoi nyt kuuteen henkilöön.

Kesäkaudella 2013 ohjatut harjoitukset päätettiin järjestää kahdesti viikossa joka ryhmälle. Lisäksi päätettiin aloittaa vielä omat peliryhmät, jotka aloittavat pelikenttäharjoitukset erikseen sovituissa ja muodostettavissa kolmen hengen peliryhmissä mukana kulkevan ohjaajan opastuksella.

Kauden avajaistilaisuus pidettiin sunnuntaina 5.5. ja se sai hienon vastaanoton. Lähes kolmekymmentä nuorta saapui innokkaana avajaistapahtumaan Wiurila Golfin lähipelialueelle.

 

Kesäkauden avaus 5.5.2013. Marko ja niemienkeruupiste

 

Tapahtuma aloitettiin mehutarjoilun ja yhteystietojen keräämisten merkeissä. Alkuesittelyn jälkeen väki jaettiin kolmeen eri ryhmään ja joka ryhmä pääsi tutustumaan golfin eri osa-alueisiin kolmella eri puolentunnin mittaisella rasti-kierto-harjoituksilla. Koko toimikunta osallistui ohjauksiin eri rasteilla lähipelialueen ympäristössä.

(Pasi 5.5.2013)

 

* * *

Ulkokauden ohjatut nuorisoharjoitukset saatiin käyntiin toukokuun alusta alkaen. Toimikunnan uudet jäsenet Tommi ja Marko suorittivat Golfliiton golfohjaajan peruskurssin (GOPK) Peuramaa golfissa 18-19.5. Samaisena viikonloppuna Pasi suoritti viimeisen osion 2-tason golfohjaajakoulutuksesta (GOK) Lepaan opistolla. Nyt kaikki toimikuntamme jäsenet ovat koulutettuja ohjaajia, joiden varaan voi luottavaisin mielin laskea golfnuorison ohjaamisen Wiurilassa.

 

Mika ja puttiharjoitukset 12.5.2013

 

Taas kerran uudistuneessa nuorisotoimikunnassa tehtiin samalla hieman vastuunjakoa. Marko ottaa vastatakseen nuorison lähipelitestit. Tarkoittaen lähinnä sitä, että Marko suunnittelee ja järjestää kauden testitilaisuudet sekä toimii ratavastaavana järjestettävissä lähipelitestikilpailuissa. Kari puolestaan ottaa vastuulleen määritellä kaudelle suunnitellut ”peliryhmät”. Peliryhmien tarkoitus on järjestää aloitteleville nuorille tutoroituja peliharjoituksia kentälle muun muassa vapaaehtoisten seniorien tukemana.

 

Rangeharjoituksia 14.5.2013

 

Tommi aloitti toimikunnan kilpailukoordinaattorina. Tehtävänä on suunnitella mm. nuorison kisailuja ja esimerkiksi seuraotteluja. Tommin tehtävänä on myös tietotaidollaan tukea seuran tulevia nuorison edustuspelaajia kilpailuihin osallistumisiin liittyvissä kysymyksissä. Nuorison edustuspelaajien matkustusohjesääntö tuli myös jo päivitettyä pääosin Tommin toimesta.

Uusille tulokkaille pidettiin myös mielenkiintoinen sääntö- ja teoriaharjoitus klubitalolla 21.5. Miikka kertoi golfin säännöistä ja pelaamisesta kentällä. Lisäksi katseltiin opetusvideota aiheesta. Osallistujakunta osallistui keskusteluun ja kysymyksiin jo yllättävänkin aikuismaisesti nuoresta iästään piittaamatta. Hyvä kasvualusta ja innostus itse lajiin on jo selvästi kylvetty.

 

Miikka ja tulokkaat 21.5.2013

 

(Pasi - 22.5.2013)

 

* * *

Kesäkauden harjoituksissa päästiin jo kesäkuun puolelle ja harrastajamäärä nousi jo hieman yli kolmeenkymmeneen nuoreen. Pientä kasvua harjoittelijamäärissä odotetaan (tai ainakin toivotaan) yhä koulujen päätyttyä ja kesälomien alkamisen myötä.

 

Marko ja tulokkaat hiekkaharjoituksissa 2.6.2013

 

Kilpailukausi nuorten osalta saatiin myös käyntiin, kun Wiurila Golf sai oman nuorisoedustajansa länsisuomen Tsemppi Tourille muutaman vuoden tauon jälkeen. Leevi Okker aloitti kilpailut Wiurilan väreissä (P15) sarjassa 26.5. Meri-teijon sekä 6.6. Porin osakilpailuissa. Tsemppi Tour rantautuu tänä vuonna myös Wiurilaan 11. heinäkuuta, jolloin tarjoutuu loistava tilaisuus saada myös useampi oma edustaja kokeilemaan kilpailemista esimerkiksi aloittelevien Tsemppi Easy-sarjoissa.

Kansallinen golfviikko toi tänä vuonna Wiurilaan kaveripäivän, joka järjestettiin nuorisoharjoitusten ohessa tiistaina 4.6. Harjoituksissa käyvä nuori sai tuoda kaverinsa kokeilemaan golfia ohjattuihin harjoituksiin. Ohjelmassa oli kisailuja ja mehutarjoilua ja mukavasti myös uusia iloisia naamoja.

 

Golffareita ja kavereita rangella 4.6.2013

 

Toisena golfviikon tapahtumana nuorisotoimikunta järjesti sunnuntaina 9.6. avoimen lähipelitestikokeilupäivän, johon oli tervetulleita kaikki golffarit ikään ja kokemukseen katsomatta. Golfliiton virallinen lähipelirata oli avoinna 4 tuntia ja päivän aikana saatiinkin reilu 30 kirjattua suoritusta. Parhaasta tuloksesta aikuisten osalta vastasi ohjaajamme Mika Aitio suorittaen hopeisen merkin (70p). Nuorison osalta päivän parhaan tuloksen teki Saku Tuusa (52p), joka (myös wiurila golfin jäsenenä) kilpailuissa edustaa kuitenkin Salo Golfia.

 

Lähipelitestiä 9.6.2013

(Pasi - 10.6.2013)

 

* * *

Lähipelikisojen merkeissä jatkettiin kesäkuuta.  Torstaina 13.6. Salo Golfissa järjestettyyn kilpailuun osallistui kolme Wiurilalaista. Riku, Kristo sekä Viljami kävivät tutustumassa naapuriseuran kisoihin. Jatkossa on tarkoitus lähteä Saloon kisailemaan jo suuremmallakin joukolla. Salolaiset on myös kutsuttu Wiurilassa järjestettäviin kilpailuihin. Näin saimme käynnistettyä jo alkukaudella puhuttua seurojen välistä nuorison yhteistyötä.

 

Nuoret kisaamassa Salo Golfissa 13.6.

 

Kesäkuun lopulla Golfkoulun kokeneempi tulokaskaarti suoritti green cardeja. Viisi koululaista (Tilda, Wilma, Kasperi, Kristo ja Jani) suoritti kortin 18.6. ja lisää Green Cardeja on odotettavissa heti heinäkuun aikana. Herra Hakkaraisen harjoittelukortit täyttyvät nopeaa tahtia, joka on merkki siitä, että nuoret alkavat sisäistää golfin perusteet ja ovat valmiita testaamaan taitojaan jo isolla kentällä.

 

Korttikokelaat 18.6.2013

 

Tiistaina 25.6. järjestimme Wiurilassa oman lähipelikilpailun, joka keräsi vajaat parikymmentä osallistujaa. Parhaista tuloksista vastasi pojissa Karlo ja tytöissä Ida. Seuraavaan kilpailuun Heinäkuussa odotammekin osallistujia Wiurilaan myös Salo Golfista.

 

Lähipelikisaa Wiurilassa 25.6.

 

Ensimmäinen isolla kentällä järjestetty kisa pidettiin sunnuntaina 30.6. Kilpailuun osallistui 10 green cardin omaavaa golfkoululaista. Kisassa pelattiin Wiurilan etuysi kahden nuoren ryhmissä ja joka ryhmää seurasi sekä opasti Tutor. Kisassa tehtiin muutama tasoitusta laskevakin tulos ja kaikki ryhmät suoriutuivat lenkistä alle 2 tunnin. Mitalistit kilpailussa olivat: 1. Niko, 2. Ville, 3. Jani. Kaikki osallistujat saivat palkinnoksi Faintend Oy:n sponsoroiman lippalakin ja 3 parasta tulee saamaan myös muuta palkintoa.

 

Puttitreeniä ennen kisastarttia 30.6.

 

Kesäbogey kilpailu toimi harjoituksena Wiurilassa 11.7. järjestettyyn Tsemppitour sarjan osakilpailuun. WGCC nuorisolle tulikin heti menestystä omista kotikisoista. Saimme pitkästä aikaa useamman osallistujan Wiurilasta Tsemppitourille. Kiitos Leeville, Rikulle, Karlolle, Kristolle, Juliukselle ja Nikolle osallistumisesta ja hienosta menestyksestä. Easy9 sarjassa tuli kaksoisvoitto Wiurilaan Nikon ja Juliuksen toimesta. Kummallekin 21 pistettä etu-ysiltä. Samoin easy18 sarjassa Riku pelasi hienosta saavuttaen 35 pistettä sijoituksen ollessa jaettu 4.

 

Niko pokkaamassa palkintoa Tsemppitourilta Markukselta

 

(Pasi - 12.7.2013)

 

* * *

Lähipelikisat saivat jatkoa heti heinäkuussa. Wiurilan kauden toinen (2/4) nuorille avoin lähipelikisa käytiin 16.7.2013. Osallistujamäärä kohosi tällä kerralla jo yli kahteenkymmeneen. Salo Golfista uskaltautui mukaan jo 3 kisaajaa. Kilpailun voitti poikien sarjassa Salo Golfia edustava Saku Tuusa pisteillä 54. Hyvänä kakkosena oli kuitenkin Wiurilan Leevi Okker vain pisteen perässä Sakua tuloksella 53. Kolmanneksi tuli SaG:n Valtteri Viljamaa pisteillä 48. Tyttöjen voittaja oli Wiurilan Janet Isometsä pisteillä 36. Kakkoseksi tuli Wilma Aitio pisteillä 32 ja Tilda Aitio pisteillä 31. Palkinnoiksi kaikille osallistujille jaettiin Puutarhatukku.fi :n lahjoittamat tiipussit.

 

Marko ohjeistamassa nuorisoa kisan kulusta 16.7.2013

 

Nuorisotoimikunnan ohjaajamatka tehtiin Nord Center Golf & Country Clubin kentälle keskiviikkona 17.7.2013. Ohjaajat pelasivat kentällä leikkimielisen kisan, josta tällä kerralla parhaiten selvisi Pasi. Matkalla keskusteltiin Wiurilan nuorisotoiminnan hyvästä kehityssuunnasta ja suunniteltiin loppukauden toimintaa.

Heinäkuun 25. päivä Lähipelikisasarja jatkui Salogolfin puolella. Nyt jo 6 Wiurilan nuorta uskaltautui mukaan. Niko Tuusa oli hienosti kokonaiskisan kolmas uudella ennätystuloksellaan. Oman uuden ennätyksensä tekivät myös Jesperi Kosonen sekä Kasperi Paassilta. Myös Jani Ahonen, Kristo ja Karlo Herranen tekivät kelpo tulokset. Huoltajina mukana toimivat Tommi Tuusa sekä Marko Paassilta.

 

Wiurilan nuoria Salon lähipelikisassa 25.7.2013

 

Uusia Green Card suorituksiakin tehtailtiin heinäkuussa viisi kappaletta. 22.7.2013 kortin suorittivat: Ada-Lotta ja Anna-Stina Virtanen, Kimi Hämäläinen, Ville Lindholm ja Ossi Ryynänen. Suorituksen vastaanotti seuramme pro Miikka Heinonen. Lisää korttisuorituksia on luvassa golfkoululaisille taas heti elokuun puolella.

 

Korttikokelaat 22.7.2013

 

Golfkoulun Heinäbogey kisa pelattiin vielä heinäkuun lopulla 30.7. Kilpailuun osallistui 13 golfkoulun nuorta ja kilpailussa pelattiin wiurilan takaysi (väylät 10-18) ohjatusti. Kilpailu toimi opetustilaisuutena ja joka ryhmää seurasi Tutor, joka opasti ja neuvoi kilpailukäyttäytymiseen ja golfiin liittyvissä asioissa. Tutoreina toimivat ohjaajien lisäksi myös seuran vapaaehtoisia, joita tällä kerralla mukana olivat Veli-Matti Toivonen ja Lari Silfver.

Kauden kolmas (3/4) Wiurilan lähipelikisa käytiin elokuun alussa 6.8.2013. Myös tällä kerralla osallistujia oli parisenkymmentä ja uusia ennätyksiä tehtailtiin jonkin verran. Parhaasta tuloksesta pojissa vastasi uudella ennätyksellään Kristo Herranen tuloksella 41. Tytöissä parhaan sarjan tehtaili Janet Isometsä, niin ikään ennätystuloksellaan 39.

Lähipelikisaa 6.8.2013

(Pasi - 12.8.2013)

 

* * *

Elokuussa jatkuivat golfkoulun greencard suoritukset kun Leevi L. ja Oskari suorittivat golfin "ajokortit" 13.8.2013. Kilpailurintamalla Elokuu jatkui Seuranmestaruuskilpailujen osalta 18-19.8.2013. Kaksipäiväinen ja vielä ilman tasoitusta pelattu kisa rajoitti hieman vielä nuorten sarjan osallistujia, mutta silti alle 16v. sarja saatiin järjestettyä viiden osallistujan saattelemana. Seuranmestariksi tiensä selvitti Saku Tuusa, joka myös Wiurilan jäsenenä kilpailuissa edustaa kuitenkin yhä naapuriseuraamme salo golfia.

 

Rivi innokkaita harjoittelijoita 13.8.2013

 

Kauden neljäs ja viimeinen Wiurilassa järjestetty lähipelikisa käytiin tiistaina 27.8.2013. Kilpailuun osallistui taas kerran yli kaksikymmentä nuorta. Myös Salo golfista oli mukana kolme osallistujaa. Parhaasta suorituksesta tällä kertaa vastasikin Salo Golfin Niklas Heikola tuloksella 58. Wiurilan golfkoulun parhaat tulokset saalistivat Leevi Okker ja Janet Isometsä, molemmilla 50 pistettä. Myöskin paikalla olevat ohjaajat mittailivat lähipelitaitojaan tällä kerralla.

 

Lähipelikisa 27.8.2013

 

Golfkoulun nuorten PAR3 pistebogey kilpailu pelattiin torstaina 29.8.2013. Samalla "korkattiin" Wiurilan uusi (etuysin sisään rakennetun) Par3 kenttä. Poikien sarjassa voittajaksi ylivoimaisesti itsensä taisteli Kristo Herranen. Kakkoseksi kapusi Joona Nikkola sekä kolmannen sijan vei Niko Tuusa. Tyttöjen tasaisessa sarjassa voiton vei Janet Isometsä ja toiseksi tuli Veera Mäntymaa.

 

Karlo väylällä 9 / PAR3 kisa 29.8.2013

 

Suomen Golfliitto järjesti Lohjalla juniorigolfpäivän 31.8.2013. Päivä oli osa liiton kakkostason ohjaajakoulutusta ja samalla uudet ohjaajakokelaat järjestivät harjoituksia ja fyysisiä testejä golfnuorille Kisakallion urheiluopistolla sekä St. Laurence golfin harjoitusalueella. Wiurilasta testattavana olivat golfkoulun Jesperi Kosonen ja Janet Isometsä.

(Pasi - 1.9.2013)

* * *

Golfkoululaisille saatiin taas kaksi uutta greencard suoritusta heti syyskuun alussa. Maanantaina 2.9.2013 green cardin onnistuneesti suorittivat Ida ja Kesia. Greencardin suorittaneiden ryhmän harrastajamäärän kasvaessa golfkoulun ryhmäjakoa jouduttiin uudistamaan syyskuun alusta alkaen, jotta saimme tasoitettua harrastajamääriä molemmissa ryhmissä. Uusi ryhmäjako kesäkauden loppuun jaettiin seuraavasti: 2003 ja jälkeen syntyneet: (10v ja alle) sekä 2002 ja ennen syntyneet: (11v ja yli).

 

Vanhemmat ja lyöntejä rangella 3.9.2013

 

Wiurilan golfkoululaisia oli myös mukana koululaisten SM-kisoissa Vierumäellä 6.9.2013, kun Koululiikuntaliiton järjestämä valtakunnallinen oppilaiden golfmestaruuskisa käytiin perjantaina 6.9.2013. Mestaruudet ratkottiin seitsemässä eri sarjassa: Pojat 10-13v, 14-16v ja 17-18v Tytöt 10-13, 14-16v ja 17-18v sekä lisäksi pelattiin harrastesarja kaikille halukkaille. Wiurila Golfia olivat Vierumäellä edustamassa Justus Lindsten sekä Janet Isometsä. Justus sijoittui hienosti neljänneksi omassa sarjassaan Pojat 10-13v sekä Janet oli harrastesarjan toinen saaden näin hopeaa.

Kisamenestystä lisäsi Leevi Okker, joka taisteli itsensä koululaisten varsinaissuomen piirinmestariksi kun koululiikuntaliiton varsinaissuomen piirinmestaruuskisat Golfissa järjestettiin perjantaina 13.9.2013 Maskussa, Kankaisten Golfissa. Kilpailu käytiin kolmessa eri sarjassa: 1. lukio/pojat,  2. lukio/tytöt ja 3. yläkoulu/pojat. Wiurila Golfia kilpailussa edusti golfkoulun Leevi Okker sarjassa: Yläkoulu pojat. Leevi voitti oman sarjansa ja on näin hallitseva golfin varsinaissuomen koululaisten piirinmestari. Kaikkien sarjojen kolme parasta (scr-tulosta) palkittiin piirinmestaruusmitalein.

 

Nuoremmat ja chippejä lähipelialueella 3.9.2013

 

Kauden lähipelikisat saatiin päätökseen 12.9.2013 Salo Golfissa järjestetyssä osakilpailussa. Wiurilasta oli tällä kertaa kuusihenkinen nuorten ryhmä kisaamassa pisteistä. Parhaiten Wiurilan väestä kisan salossa suorittivat Kristo Herranen (44), Karlo Herranen (40) sekä oman uuden ennätyksensä tehnyt Kasperi Paassilta (30).

(Pasi - 16.9.2013)

* * *

Syyskuun 17. päivänä järjestettiin golfohjaajien koulutuspäivä Wiurila golfin tiloissa. Suomen golfliiton kouluttaja Mika Mäki kävi pitämässä liiton juniorigolfohjelman mukaisen iltakoulutuksen seuramme ohjaajille. Mukaan koulutukseen saimme myös tulevia ohjaajakokelaita, jotka liittyvät mukaan nuorison ohjauskuvioihin toivottavasti jo tulevana kesänä. Koulutuksen teoriaosuus pidettiin sisätiloissa ja käytännönharjoituksiin siirryttiin ulos lähipelialueelle, jossa nuoret toimivat mallioppilaina liiton nuorisolle suunnittelemissa rastiharjoituksissa.

 

Mika, ohjaajat ja vanhempien harjoitusryhmä koulutuksessa

 

Pistebogey pisteistä taisteltiin vielä syyskuussa 22.9.2013 järjestetyssä PB mestaruuskilpailussa. Kilpailu järjestettiin yhteistyössä Wiurilan Senioritoimikunnan kanssa. Nuoret sijoiteltiin seniorien joukkoon pelaamaan, jolloin myös kisaohjausta saatiin aloitteleville kilpailijoillemme samalla. Nuoret pelasivat kuitenkin omat sarjansa ja mestaruudet menivät poikien sarjassa Kristo Herraselle sekä tyttöjen sarjassa Janet Isometsälle.

 

Nuorempien ryhmä hämärätreeneissä 24.9.2013

 

Kesäkauden päätöstä vietettiin sunnuntainan 29.9.2013, jolloin lähipelialueelle oli tehty kilpailurasteja, joissa aina parhaat suoritukset palkittiin. Mehun ja keksien kera jaettiin myös palkintoja kauden suorituksista. Par3 ja PB mestaruuspokaalien lisäksi jaettiin palkinnot myös koko kesän kestäneen lähipelikisasarjan parhaille. Kauden parhaista lähipelituloksista vastasi pojissa Leevi Okker ja tytöissä Janet Isometsä.

 

Rastikisailua kauden päätöstapahtumassa 29.9.2013

Lisäksi palkittiin kauden kilpailijana tuore piirinmestarimme Leevi Okker ja kauden harjoittelijana tasoitustaan eniten kaudella pudottanut Jesperi Kosonen. Tsempparipalkinto muiden positiivisesta kannustuksesta meni Veera Mäntymaalle. Ohjaajien kauden aikana pelatun Eclectic kisan paras oli tällä kaudella Mika Aitio tuloksella -20.

(Pasi - 1.10.2013)

 

* * *

Kuukauden tauko ohjatuista harjoituksista kului nopeasti ja sisäkauden treenit polkaistiin käyntiin marraskuussa viikolla 46.

Nuorisotoimikunta kokoontui harjoittelutauolla kuitenkin vetämään yhteen kulunutta kesäkautta sekä suunnittelemaan talvikauden kuvioita. Myös nuorisotoiminnan tilasta kertova liikennevalo-raportti tuli täytettyä ja toiminnan kehittämisestä keskusteltiin yhdessä raportin tulosten valossa.

Ennakkoilmoitusten mukaan talviharjoittelijoiden määrä yli kaksinkertaistui viime talvesta ja sisäkausi pusketaankin nyt läpi neljässä eri ryhmässä. Harjoituksia pidetään salohallilla tuttuun tapaan sunnuntaisin sekä jatkossa myös tiistaisin. Sisäkausi kestää maaliskuun loppuun asti.

 

Tiistain 12.11.2013 harjoittelijoita..

Ensimmäisissä harjoituksissa haettiin mahdollisesti pienen pelitauon kadottamaa lyöntituntumaa, sekä tutustuttiin hallin harjoittelumahdollisuuksiin. Jokaisen ryhmän kanssa käytiin myös pelisääntö-keskustelu, jonka tuloksena kirjattiin allekirjoitettavaksi yhteiset harjoitusten pelisäännöt niin golfkoululaisille, kuin ohjaajillekin.

 

Sunnuntain 17.11.2013 harjoittelijoita..

 

Sisäharjoittelutarvikkeistoa kasvatettiin hankkimalla nuorison käyttöön kunnon puttimatot sekä chippi korit. Myös saligolf-harjoittelukassi tilattiin golfliitosta. Nyt hankittua välineistöä tullaan hyödyntämään kevätkaudella myös kouluvierailujen yhteydessä. Jäsenhankintaan tähtäävästä kevätkauteen sijoittuvasta koulukampanjasta lisää myöhemmin.

(Pasi - 18.11.2013)

 

UUTISET

WGCC

NUORISO

  • 16.6.2016

    Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

  • 16.6.2016

    Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

  • 16.6.2016

    Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe