Kapteenskan viesti huhti-toukokuu

Heips,

Nyt tääkin pelikausi on sitten potkaistu käyntiin jo monen seuramme pelaajan osalta. Mahtavaa! Viralliseen pelikauden käynnistykseen eli Kapteenin kierrokseen on vielä jokunen päivä aikaa. Olethan muistanut ilmoittautua? Ei hätää - vielä ehdit mukaan.

Nyt sitten asiaan…
Ekaks
Muistattehan kaikki Wiurilan ladyt, että meillä on oma suljettu ryhmäsivu Facebookissa. Sivu on tarkoitettu WGCC:n golfladyjen keskusteluareenaksi, jossa voi tiedottaa ladyja tulevista tapahtumista, niin Wiurilassa kuin muillakin kentillä, keskustella niistä, ja tapahtuman jälkeen tietenkin uutisoida. Ryhmän jäsenet voivat jakaa kuvia, hauskoja tarinoita ja vinkkejä pelikierroksiltaan, erityisesti vieraskentiltä. Siellä voi myös kysellä kaikenlaisia mieltä askarruttavia golfiin liittyviä kysymyksiä ja neuvoja. Ja totta kai etsiä pelikaveria kierrokselle. Kannustammekin ladyja liittymään ryhmään ja aktiivisesti hyödyntämään tätä mahdollisuutta keskustella ja jakaa sisältöä.

Tässä vaiheessa haluamme myös vähän freesata ryhmän sivua ja siksi haastamme teidät ehdottamaan sivulle uutta kansikuvaa. Postatkaa kuvat ryhmän sivulle, jossa muut voivat niitä myös tykätä ja kommentoida. Naistoimikunta valitsee sitten toukokuun kokouksessaan voittajakuvan. Aikaa on 6.5.2021 asti ja voittajakuvan ehdottanut luonnollisestikin palkitaan. 

Tässä vielä linkki sivulle https://www.facebook.com/groups/1689122071359329

Tokaks
Birdiepuu muuttaa muotoaan ja sijaintipaikkaansa. Uusi sijainti on kädärin toimiston perällä oleva pöytä. Puu on kokenut muodonmuutoksen, siitä on kuoriutunut puinen, kannellinen rasia, jonka uumenista löydät kaiken tarvittavan birdie -merkintöjäsi varten. Avaa kansi ja kurkkaa rohkeasti sisään. Löydät pieniä valkoisia kortteja, joihin kirjaat kullakin kierroksella tekemäsi birdiet (1 kortti/kierros eli kaikki samalla kierroksella tehdyt birdiet merkitään samaan korttiin, jos vain mahtuvat). Kirjoita korttiin nimesi + väylien numerot, joilla kuuntelit lintusten laulua. Jätä kynä sekä täytetty kortti puurasiaan. Kunkin kuun lopulla palkitsemme eniten ko. kuukauden aikana birdieitä tehneen pelaajan + arvomme kaikkien lintusten laulua kuuntelemaan päässeiden joukosta yhden onnekkaan voittajan. Kerran kuussa siis kaksi henkilöä pääsee nauttimaan alakioskin antimista, sillä nuo onnekkaan saavat lahjakortin alakioskille. Kannattaa siis seurata näitä Kapteenskan raapustuksia läpi pelikauden. Rasia ilmestyy kädärin toimistolle Kapteenin kierrokseen mennessä, josta pirkkujen seuranta alkaa. 

Kolmanneks
Naisten oma kisakausi alkaa ti 11.5. Ladykapteenin puolikkaalla ja jatkuu samalla viikolla Helatorstaina 13.5. tehtävällä naisten yhteisellä päiväreissulla Kemiöön Bjärkas golfin kentälle. Katsotaan kurittaako korona meitä tuolloin vielä niin rajusti, että suunnitellusta yhteiskuljetuksesta on luovuttava ja jokainen joutuu hoitamaan kulkemisensa Kemiöön itse tai kimppakyydein lähimpien pelikavereitten kanssa. Ilmoittautuminen molempiin tapahtumiin on jo avoinna Nexgolfissa. 
Toukokuun 29. päivänä pelataan Salon, Meri-Teijon ja Wiurilan kenttien naisten oma joukkuekisa nimeltään Leidit kentällä. Kisajärjestelyistä vastaa tänä vuonna Wiurilan naistoimikunta. Ilmoittautuminen on jo käynnissä, joten rohkeasti vain mukaan. 

Neljänneks
Kilpailukalenteriin kannattaa tutustua, sillä sieltä löydät paljon tietoa kaikista WGCC:n tarjoamista kilpailuista ja tapahtumista, joista mainittakoon esim. jäsenten Starttitreenit rangella 5. ja 6.5.2021.

Kentällä nähdään!
Kapteenska Pikita