Kapteenskan syysviesti

Kapteenskan syysviesti

Kauden viimeinen kisa kisataan ensi viikonloppuna, mikäli sää sen vain sallii. Samalla pestini ladykapteenina lähenee loppuaan. On ollut hienoa tehdä töitä seuramme jäsenten kanssa ja huomata, että apuja saa, kun uskaltaa kysyä. Tästä oivana esimerkkinä ovat nämä Kapteenskan viestit, jotka Ruohosen Tapsan ansiosta olen saanut teille toimitetuksi ajallaan ja vaivatta jo monen vuoden ajan. Kiitos Tapsa! Rohkean Tapsaa taas olen säännöllisen epäsäännöllisesti vaivannut jos jonkinlaisilla avunpyynnöillä esim. NexGolfiin liittyvissä asioissa ja aina olen neuvoja saanut. Kiitos!
Gädärimme, toimarimme, hallituksemme jäsenet ja tietenkin naistoimikuntamme jäsenet ovat mahdollistaneet monet naisten omat kilpailut ja tapahtumat, joista olemme näinä vuosina päässeet nauttimaan. Kiitos teille vaivattomasta yhteistyöstä ja avusta!

Seuraavan Ladykapteenin on hyvä jatkaa naisten toiminnan kehittämistä, sillä seuramme hallituksen tuki kehittämistyölle on vahvaa.

Kiitos naiset - jatketaan aktiivista pelaamista ja kehitetään osaamistamme tällä niin nöyränä pitävällä golfarin polulla!

Kapteenska Pikita