Kapteenska tiedottaa: Vihdoinkin valoa tunnelin päässä! 

Kapteenin Kierros su 7.6. starttaa virallisesti pelikauden myös Wiurilassa. Ladyjen oma kisakausi polkaistaan käyntiin ti 16.6. Naisten juhannuskisalla. Ennen kisaa kokoonnumme, turvavälit huomioiden, kohottamaan kuohujuomalasit kesälle, alkaneelle golfkaudelle sekä sille, että korona ei meitä lannista. Kaikki uudet ja vanhat Wiurilan naisgolfarit, tulkaa mukaan avaamaan tämä poikkeuksellisesti alkanut golfkausi 2020!

Koronaepidemian vuoksi olemme joutuneet tekemään myös seuraavia muutoksia pelikauden 2020 toimintasuunnitelmaan:
- kansallista naisten golfsunnuntaita vietetään vasta 2.8., joten Naistenhaku -kisa on siirretty kyseiseen päivään
- naisten päiväretki vieraskentälle siirretään syksyyn viikolle 36 (joko la 5.9. tai su 6.9.) 
Olen päivittänyt tiedot muutoksista nettisivuille sekä kilpailukalenteriin.

Sain tänään tiedon Salon ladykapteenilta, että Salo Golfissa on hyväksytty Salon, Meri-Teijon ja Wiurilan kenttien naisten oma Leidit kentällä -seuraottelu pelattavaksi la 6.6.20. Kirjaathan tämän tiedon kalenteriisi. Salosta lähetetään myöhemmin kisakutsu, jonka välitän myös teille heti sen saatuani. Yritetään ottaa voitto kotiin!

On hyvä tiedostaa tosiasia, että emme ole vielä lähelläkään normaalia tilaa, eli ”tilaa ennen koronaa”. Rajoituksia on edelleen voimassa ja niitä on syytä noudattaa. Näin toimien kannamme osaltamme vastuuta tästä ikävästä, meitä kaikkia haittaavasta tilanteesta. Pienin askelin suuntaamme kuitenkin kohti ”vanhoja hyviä aikoja” , mutta samalla nauttien golfin meille suomista nautinnoista poikkeusoloista huolimatta.

Tapaamisiin kentällä!
Pikita