Jäsentiedote marraskuu 2021

Hyvää Marraskuuta
 
Pelikelit jatkuvat Wiurilassa!
Turun suunnassa kenttiä suljetaan urakalla, mutta meillä pelikelit jatkuvat säiden niin edelleen salliessa. Tärkeää on kuitenkin noudattaa kenttähenkilökunnan ohjeita pakkasaamujen osalta. Kentälle ei ole asiaa ilman lupaa, jos maa on ollut jäässä yöllä tai aamuvarhaisella! Ymmärrättehän myös, jos varattuna aikana kentälle ei pääse niin silloin varaus peruuntuu, eikä siirry eteenpäin. Kenttähenkilökunta onkin aktiivisesti muutamina aamuina lähettänyt tekstiviestejä varauksia tehneille, jolloin turhia matkoja kentälle ei tarvitse tehdä.
Edelleenkin on tärkeää huolehtia alastulojäljistä ja bunkkereiden haravoinneista. Lisäksi divottien paikalleen asettaminen ja hiekalla paikkaaminen auttavat kentän kunnossapidossa, joten jaksetaan tehdä sitä yhtä hyvin kuin aiemminkin.
Tässä muutama video aiheista:
How to correctly rake a bunker - Bing video
Bunkkerin haravointi - YouTube
Properly fill a golf divot - Bing video
 
Wiurilaan uusi Pro!
WGCC Ry ja Wiurila Golf Oy sekä Pro Mika Mäki ovat solmineet sopimuksen Pro palveluista 1.1.2022 alkaen. Mika on osalle porukasta vanha tuttu ja paluumuuttaja, sillä hän oli aikoinaan ensimmäinen pro Wiurilassa. Mikalla on pitkä kokemus kilpa- ja harrastajapelaajille suunnatuista palveluista ja myös näyttöjä huippupelaajien valmennuksesta.
Toivotamme Mikan tervetulleeksi Wiurilaan!
 
Esittely
”Olen 58-vuotias turkulainen mies. Perheeseeni kuuluu avovaimo sekä kaksi aikuista lasta, jotka asuvat jo omillaan. Työskentelen tällä hetkellä yritykseni MM Golf Academyn toimitusjohtajana ja PGA golfopettajana. Olen toiminut Wiurilan ensimmäisenä golfopettajana vuosina 1990-1994 ja asunut aivan kentän 4. väylän vieressä neljä vuotta. Vettä on kyllä tässä välissä Aurajoessa virrannut! Golf on kehittynyt valtavasti tänä aikana ja pysyttävä kehityksen mukana (kenttä, välineet, opetus/valmennus). On todella mahtavaa aloittaa taas Wiurila Golfin Head Prona ja päästä kehittämään WGCC:n opetus- ja valmennuspalveluja. Golf on ollut minun intohimoni ja työni yli 30 vuoden ajan. Tapaat minut talven aikana Luolavuoren Golfhallissa Turussa tai viimeistään keväällä kentällä!
 
Odotan innolla yhteistyön alkamista!
Terkuin,
Coach Mika”
MM Golf Academy
www.mmgolf.fi
0400-783037
 
Tasoitushaasteen tulokset

  1. Mikko Ruuskanen 88%
  2. Matti Sirva 81%
  3. Hennariikka Hämäläinen 78%

Palkinnot noudettavissa Caddiemasterilta 10.11.2021 alkaen.
 
Seura-aktiiveja kaivataan lisää
Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Osallistumalla on mahdollisuus vaikuttaa.
Palautetta ja ideoita
Kuulisimme myös hallituksessa mielellään palautetta menneestä kaudesta, sekä toiveita tuleville kausille.
Tällä kaudella kilpailujen palkintoina oli monesti lahjakortteja, Everybodyssä emme enää vaihtaneet palkintoa toiseen, mestaruuskisojen palkinnot jaettiin pääasiassa heti kisan jälkeen eikä aiempaan tapaan päätösjuhlassa (jota ei järjestetty) ja otimme mobile scoringin aktiivisesti käyttöön, jne... 
Nyt on oikea aika esittää toiveita, koska kauden 2022 toimintasuunnitelma on jo työn alla.

Terveisin
WGCC Ry Hallitus