Jäsentiedote Lokakuu 2021

Hyvät Jäsenet

Syksy on edennyt jo melko pitkälle, mutta pelikelejä riittänyt silti mukavasti ja pakkanenkaan ei vielä ole häirinnyt aamupelaamista. Toivottavasti saamme vielä pelata jonkin aikaa ennen talven tuloa. Muistetaan kuitenkin kaikki olla menemättä kentälle sen ollessa jäässä.

Kalenterissa on vielä muutama tapahtuma (säävarauksella):

24.10 Kurpitsa Open https://kurpitsaviikot.fi/

6.11 K-Citymarket Salo Kinkkukisa

Osallistutaanpa molempiin isolla joukolla ja otetaan kaveri mukaan.

 
Perjantaina 15.10.2021 on senioreilla päätöstapahtuma, jossa ohjelmana arvotuin parein BEST BALL -kisa  9  reikää, kaikki pelaavat punaisilta.
Kisan jälkeen palkitaan reikäpeleissä ja viikkokisassa pärjänneet kolme parasta/sarja, samoin kisan osallistujia ehkä palkitaan ja alakioskilta saattaa olla jotain virvokkeita tarjolla....
Ekat lähdöt 15:18 alkaen ja viimeinen 16:38. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan - parhaat ja tasatuloksiset olen jo ilmoittanut mukaan, mutta jos et pääse, niin laita T.Rohkealle viestiä,  niin vapautan paikkasi - voit toki tulla ainoastaan vastaanottamaan palkintosi tai vaan stemppaamaan. Samoin kertokaa lähtöaikatoiveet (aikainen, myöhäinen), jos niitä on. Kuittaukset yo. asioista mahdollisimman nopeasti T.Rohkealle. Kiitos!
Loput paikat ovat kaikille senioreille varattavissa ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
 Huhtikuun jäsentiedotteessa julkistettiin seuraava haaste:

HAASTEKILPAILU:
Julkistamme tässä myös kilpailun jäsenistöllemme. Palkitsemme kauden päättyessä Everybody kisan yhteydessä 3 suhteessa eniten tasoituskierroksia pelannutta jäsentämme. Jäsenen pitää itse ilmoittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle määräaikaan mennessä montako kierrosta on pelannut ja moniko niistä on ollut virallinen tasoituskierros (9- ja 18-reikäiset molemmat lasketaan). Ilmoitus perustuu rehellisyyteen ja jotta tulos voidaan huomioida, niin startteja pitää olla minimissään yhteensä 20.
Tasoituskierroksen pelaamiseen ei vaadita muuta kuin tasoituskelpoinen kenttä, ilmoitus tasoituskierroksen pelaamisesta merkkarille ennen kierrosta ja kierros golfin sääntöjä noudattaen. Ja lopuksi luonnollisesti tulos ja merkkarin nimi pitää ilmoittaa systeemiin.
Muistuttelemme tästä kisasta pitkin kautta.

Nyt alkaa olla aika laskea kierrokset ja moniko niistä oli tasoituskierros. Jos haluatte osallistua haastekilpailuun, niin lähettäkää sähköpostilla osoitteeseen tommi.tuusa@wgcc.fi viimeistään 31.10.2021:

-Kokonaiskierrosmääränne kaudella 2021 (31.10 mennessä, minimissään 20 kierrosta pitää olla pelattu)

-Tasoituskierrosmääränne kaudella 2021 (31.10 mennessä)

Mukaan lasketaan myös 9 reiän kierrokset ja suhteessa eniten tasoituskierroksia pelanneet palkitaan. Ilmoittaminen perustuu golfarin normaaliin rehellisyyteen.

 
 Kauden 2021 nimeämisiä ja äänestystuloksia

Kapteenin kannun saaja tänä vuonna on Satu Flytkman. Satu on aktiivinen pelaaja, joka pelaa sekä tulee juttuun kaikkien kanssa. Satu on aktiivisesti osallistunut seuran tapahtumiin ja edustanut Wiurilaa golfliiton kilpailuissa.

Vuoden Wiurilalainen äänestys on myös suoritettu ja äänestyksen voitti ladykapteenimme Pikita Lempiäinen-Koponen.

ISOT onnittelut molemmille.
 
 Kenttäennätykset
Olemme kauden aikana yrittäneet historian tiedoista löytää Wiurilan kenttäennätyksiä. Jos tiedät jonkun pelanneen kisassa virallisesti ja todistetusti paremman tuloksen, kuin on ilmoitettu sivuilla https://www.wgcc.fi/kenttäennätykset, niin ole yhteydessä kilpailutoimikunnan jäseneen.
 
 Seura-aktiiveja kaivataan lisää
Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Osallistumalla on mahdollisuus vaikuttaa.

  Palautetta ja ideoita
Kuulisimme myös hallituksessa mielellään palautetta menneestä kaudesta, sekä toiveita tuleville kausille.
Tällä kaudella kilpailujen palkintoina oli monesti lahjakortteja, Everybodyssä emme enää vaihtaneet palkintoa toiseen, mestaruuskisojen palkinnot jaettiin pääasiassa heti kisan jälkeen eikä aiempaan tapaan päätösjuhlassa (jota ei järjestetty) ja otimme mobile scoringin aktiivisesti käyttöön, jne... 
Nyt on oikea aika esittää toiveita, koska alamme valmistella kauden 2022 toimintasuunnitelmaa.

  Seuramme Pro tulee vaihtumaan ensi kaudeksi. Isot kiitokset Miikka Heinoselle menneistä vuosista. 
Uuden Pron valinta on loppusuoralla ja tiedotamme asiasta, kun sopimus on allekirjoitettu.

Terveisin

WGCC ry Hallitus