Jäsentiedote huhtikuu 2023

Hyvää alkanutta pelikautta 2023
 
Kausi Wiurilassa saatiin pienenä yllätyksenä käyntiin jo pääsiäisenä ja 16.4 pelattiin perinteinen kauden avauskilpailu Kapteenien Kierros 60 pelaajan voimin.
Pääsimme kisan yhteydessä myös maistamaan uuden ravintoloitsijan tarjoilusta.

Lisää ravintolasta voitte lukea: www.wiurilansigrid.fi

 Tapahtumakalenteria on julkaistu suurimmaksi osaksi kauden ajalle. Sieltä löytyy muitakin aktiviteetteja kuin kilpailua. Esim. ilmaisia seuratreenejä.

6-7.5.2023 Wiurilassa pelataan L ja M40 MID tourin osakilpailu. Kisaan toivotaan osallistujia kotiseurasta ja runsaasti talkoolaisia. Talkoista voit lukea lisää ja ilmoittautua nexgolfin kautta.

Sääntöilta järjestettiin 12.4 klubilla. Paikalla oli mahtavat 40 aktiivista osallistujaa. Kiitos Kuhalaisen Pasille uusien sääntöjen perehdytyksestä. Kevään aikana päivitimme myös kentän paikallissääntöjä. Suurimmat muutokset koskevat väyliä 2, 3, 4 ja 14. Päivitykset löytyvät wgcc.fi/paikallissäännot - kannattaa tutustua - voi olla paljonkin apua peliin.

Naistoimikunnan terveiset: Naisten kauden tuleva ohjelma on julkaistu ja lisätietoa löydät täältä: wgcc.fi/naiset/kausiohjelma-2023. Kausi käynnistyy lauantaina 29.4 monipuolisella brunssilla ja koko kierroksen kisalla, lisätietoa ja ilmoittautuminen Nexgolfissa. Samalla kuulemme naistoimikunnan terveiset tulevasta kaudesta ja sen tapahtumista. Tervetuloa mukaan! Kausi sisältää mm. perinteisiä naisten iltoja, birdieboxin, vieraskenttä vierailun ja pelisuunnittelu opastusta yhdessä Pro Mika Mäen kanssa.
Muistakaa myös ilmoittautua seuran naisten reikäpeli mestaruuteen, joka pelataan totuttuun tapaan lohkovaiheen kautta. Näin saadaan enemmän pelejä ja kokemusta mukavasta pelimuodosta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.5. 

Kaikki naisten tapahtumat on tarkoitettu seuramme naisjäsenille, joten ilmoittautukaa rohkeasti mukaan, luvassa hauskoja tapahtumia ja hyvää seuraa.

Naiset golfaa on golfliiton tukema kampanja, johon Wiurila osallistuu 29 muun golfseuran kanssa. Jos teillä on tuttavia tai sukulaisia, jotka eivät vielä golfaa, niin nyt olisi todella hieno ja monipuolinen paketti tarjolla golfin aloittamisesta ja Wiurilasta. Käykää tutustumassa ja vinkatkaa tuleville naisgolfareille: www.naisetgolfaa.fi/wiurila-golf-country-club.html

Ensimmäinen tapahtuma 13.5.2023

Pron terveiset - Aloita, treenaa, kehity golfissa Wiurilassa!
PGA Pro Mika Mäki tarjoaa monipuolisen opetustarjonnan Wiurilassa kesällä 2023 vasta-alkajista jo pidemmälle ehtineisiin singlepelaajiin.

Aloita Golf Green Card kurssi antaa erinomaiset valmiudet pelaamiselle, opetusta yhteensä 4 tuntia. Kurssipäivä maanantai. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille ja jo Green Cardin suorittaneille, jotka haluavat parantaa golftaitoja.

Aikuisten Pienryhmätreenit 4–6 hlöä antavat mahdollisuuden nousta seuraavalle tasolle. Lisää varmuutta lyönteihin ja oikeat mailavalinnat kentälle. Treenit 7 viikon mittaisia treenikokonaisuuksia. Tarjolla Senioriryhmästä singleryhmiin.

Yksityisopetusta 1–4 henkilölle, saat henkilökohtaisen tavoitteesi tukevan opetuksen ja suunnitelman harrastelijasta kilpapelaajaan.

Lasten Golfleirit, Golfkouluja järjestetään kesäkuussa 1. 6.6–8.6 ja 2. 13.6–15.6. kello 10.00–15.00 välisenä aikana. Golfkoulu tarkoitettu 7–13-vuotiaille.

Yritykset, Seurat, Koulut. Varaa yritystapahtuma, lajiesittely, lajikokeilu tykypäivä ym.

Lisäksi tarjolla teematreenejä (Klinikoita), jatkokursseja ym.

Tiedustelut ja varaukset seuran tai MM Golf Academyn sivujen kautta. www.mmgolf.fi/kesavalmennus. Coach Mika MM Golf Academy, 0400-783037, mika@mmgolf.fiwww.mmgolf.fi

 

Hole In One lyöntiäsi odotellessasi muista käydä aktivoimassa Wiurilan tarjoamaan GoGolf jäsenyyteen liittyvä Holarivakuutus. Lisää aiheesta Jäseneduissa web-sivuilla.

Edustus - Jos aiot osallistua kauden aikana golfliiton valtakunnallisten kiertueiden henkilökohtaisiin osakilpailuihin tai oman ikäluokkasi Suomen mestaruus kilpailuihin, niin ole yhteydessä seura kapteeniin tai Lady kapteeniin - kerromme lisää toiminnasta.

Nuoriso/juniorit Kesä 2023 toiminta www.wgcc.fi/nuoriso/nuorisotoiminta

Seniorit viikkotreenit keskiviikkoisin rangella, ilmoittautumiset NexGolf - omavastuu 10 euroa/treeni maksetaan prolle harjoituksen yhteydessä. 
Erillinen senioritiedote tulossa ensi viikolla.

 

 

Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-säännöt
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf

Golfkäyttäytyminen: https://www.wgcc.fi/golfkäyttäytyminen

Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot (päivitetty 11.4.2023)
Opetus ja Valmennus: wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut

 

 

Seura-aktiiveja ja hyviä ideoita mahtuu hyvin lisää toimintaan

Jos tunnet pienintäkään kiinnostusta seuran hallitus toimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseniin. Meitä vapaaehtoisia ei koskaan ole liikaa. Mitä enemmän resursseja, sen paremmin pystyisimme palvelemaan jäsenistöä - osallistumalla on mahdollisuus auttaa ja vaikuttaa.

Ja jos on mielessä jotain hyvää ideaa mitä seurassa voisimme toteuttaa, niin älkää epäröikö ehdottaa.

Myös kaikki palautteet ovat tervetulleita – niidenkin kautta on mahdollista kehittää toimintaamme.

 

Terveisin
WGCC ry Hallitus