Jäsentiedote huhtikuu 2022

Hyvä Jäsenistö
 
Jäsenmaksujen eräpäivä oli 15.3.2022. Muistattehan että jäsenmaksun voi maksaa ainoastaa laskussa olevaa viitettä käyttäen pankkiin eli caddiemasterin tiskillä kauden avauskierrokselle tullessa jäsenmaksua ei ole mahdollista maksaa. Maksamisen jälkeen menee vielä jokunen päivä, että maksu näkyy systeemeissä ja jäsenyys aktivoituu eBirdiessä. Eli maksamassa ajoissa varmistat pääsysi kentällä lumien sulattua.
Muistakaa myös aktivoida Gogolf jäsenyytenne. Tämän voi myöskin tehdä vasta noin 1 viikon päästä sen jälkeen kun seuran jäsenmaksu on maksettu.
 
Pelioikeudet pitää myös aktivoida tai varata ajoissa ennen kentällä saapumista. Muistakaahan tehdä se osoitteissa:
Osakkaat: wgcc.fi/pelioikeusilmoitus-2022-osakkaat
Muut: wgcc.fi/pelioikeusvaraus2022
 
Tulevat tapahtumat:
Jäsenistön starttitreenit 21.4.2022 (säävaraus, ilmoittautuminen Nexgolfiin)
Nuorison treenit alkaa 27.4.2022 lisää info: wgcc.fi/nuoriso/nuorisotoiminta
Aikuisten kilparyhmän toiminta alkaa 27.4.2022
Naisten peli-ilta 3.5.2022
Kapteenien Kierros 7.5.2022
Reikäpelien ilmoittautuminen 12.5.2022
 
Aktivointitoimikunnan kuulumisia:
Yksi Aktivoinnin monista tehtävistä on kehittää jäsenille oheisohjelmaa muun muassa kilpailujen yhteyteen. Näitä toimikunta parhaillaan miettii, mutta vinkkejä, ehdotuksia, toiveita otetaan mielellään vastaan, myös tulevia vuosia varten. 
Jäsenten pelireissu vieraskentälle järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 28.8. ja suuntana on Hills by GoGolf (entinen Hillside Golf) Vihdissä, jossa pelataan Musta kenttä. Ilmoittautuminen aukeaa NexGolfissa elokuun alussa, mutta kannattaa laittaa päivämäärä muistiin jo nyt. Hinta 54 euroa sisältäen myös lounaan. Seura järjestää yhteiskuljetuksen ja mukaan pääsee 24 seuran jäsentä.   
 
Naistoimikunnan kuulumisia:
Naistoimikunnan kokoonpano löytyy: wgcc.fi/naiset/naistoimikunta
Naistoimikunnan tavoitteena on olla aktiivinen toimija Wiurila golf ry:n toiminnassa ja sen kehittämisessä sekä aktivoida naisten osallistumista oman, ja muiden seurojen sekä golfliiton kisoihin. Yhteistyössä kilpailutoimikunnan kanssa pyritään saamaan Wiurilaan naisten edustusryhmä, jonka jäsenet osallistuvat liiton Toureille. Tätä kautta pyrimme saamaan lisää näkyvyyttä seuran naistoiminnalle ja samalla saamaan myös tyttöjä ja naisia kiinnostumaan kilpailemisesta. Perinteiset naistenillat siirtyvät aktivointitoimikunnalle, mutta naistoimikunta osallistuu tapahtumiin ja on mukana tarvittaessa järjestelyissä. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään naisille myös omia kilpailuja.
Tämän uuden tavoitteen myötä olemme perustamassa uutta kilparyhmää Wiurilaan, joka on siis tarkoitettu myös kisaaville naisille! Kilparyhmä on kansallisia kisoja pelaaville tai niihin tähtääville juniori-iän ohittaneille tarkoitettu harjoitusryhmä. Pelaajalle tehdään henkilökohtainen kisa– ja harjoitussuunnitelma yhdessä ryhmän valmentajan kanssa ennen kauden alkua. Nyt on oiva tilaisuus kehittää omaa peliä seuraavalle tasolle. Kilparyhmä harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin ja kauden aikana on kaksi erillistä ohjattua pelitreeniä. Ryhmän koko on 8–10 henkilöä ja valmentajana toimii PGA Pro Mika Mäki. Lisätietoa tästä: www.mmgolf.fi
Tulevia tapahtumia:
21.5 Ladyt kentällä MTG - Salon, Meri-Teijon ja Wiurilan kenttien yhteinen seurakisa.
Naistenreissu 12.6 Kurk golfiin – Päiväreissu naisten sunnuntain kunniaksi, luvassa pelailua, hyvää seuraa ja yhteinen lounas. Bussikuljetus.
10.9 Kaudenpäätöskisa Wiurilassa – Perinteinen aamubrunssi ja kisakierros.
24–25.9 2-päivän reissu Tampereen seudulle – Tarkoitus pelata kaksi kierrosta golfia ja viettää yhteinen ilta/yö jossain Tampereella.
Naistoimikunnan löydät myös Facebookista ja Instagramista nimeltä: Wiurilan ladyt
 
Senioritoimikunnan kuulumisia:
Tiedottaminen jatkuu edelleen pääsääntöisesti www-sivuilla (wgcc.fi/seniorit/seniorit-2022).
NexGolfissa suurin osa kilpailuista on jo julkisina.
Senioriliigassa tuli muutos ja sarjajako on seuraava N50  2 pelaajaa, M50 4 pelaajaa ja N/M65 veteraanit 6 pelaajaa, kokonaistulokseen lasketaan edelleen 'parempi' puolisko sarjaa kohden. wgcc.fi/seniorit/varsinais-suomen-senioriliiga-2022
Kevät vaan lykkääntyy, mutta säiden niin salliessa pidämme kevättalkoot vielä ennen kentän aukeamista. Seuraa uutisia ja www-sivuja.
 
Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-saannot
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf
Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot
Etiketti Wiurilassa: wgcc.fi/etiketti
Kilpailumääräykset: wgcc.fi/kilpailumaaraykset
Opetus ja Valmennus: wgcc.fi/opetus-ja-valmennus
Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut
 
Tämä on viimeinen sähköpostilla lähetettävä jäsentiedote. Tulevaisuudessa tiedote luettavissa www-sivuiltamme.
 
Hyvää loppukevättä
WGCC ry Hallitus