Jäsentiedote Elokuu 2021

Tervehdys Jäsenet
 
Tulevat kilpailut/tapahtumat
7-8.8 Seuramestaruus Lyöntipeli M, N, N60, N70, M60, M70
14-15.8 Seuramestaruus Lyöntipeli M50, N50, J
Seura tarjoaa osallistujille lounaan kilpailupäivinä. Nyt isolla joukolla rohkeasti mukaan.
25.8.2021 puolen kierroksen mittainen, matalan kynnyksen kilpailu HCP 36-54 pelaaville seuran jäsenille. Sarjoina juniorit ja yleinen, pelimuotona pistebogey. Kolme parasta molemmissa sarjoissa palkitaan. Kisassa myös erikoiskilpailuja. Ilmoittautuminen avautuu NexGolfissa lähipäivinä. 
 
Vaihtopäivät ja edut muilla kentillä
-RUUKKIGOLF: Kolme pelikertaa kaudessa 30eur greenfee maksulla. Voimassa koko kauden, paitsi heinäkuussa (osakasetu). Etu koskee myös vuokrapelioikeuden maksaneita!
-HARJATTULA GOLF: Vaihtopäivä 18.8.2021 Greenfee Wiurilan osakkaille 20 euroa (osakasetu).
-Muistakaa seurata ja käyttää myös muita etuja:
https://www.wgcc.fi/osakasedut
https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Pelimatka jäsenille Loimijoki Golfiin – Ilmoittautuminen ON AUKI
Jäsenkyselyissä yksi eniten toivotuista aktiviteeteista on ollut jäsenten yhteiset pelimatkat muille lähialueen kentille. Niinpä suuntaammekin lauantaina 4.9. Ypäjälle Loimijoki Golfiin, joka on vain noin tunnin ajomatkan päässä Salosta, mutta monille varmasti vähän tuntemattomampi kenttä. Yhteiskuljetus lähtee Wiurilan parkkipaikalta klo 8:00 ja Loimijoella ensimmäinen lähtö starttaa klo 10:00. Kierroksen päätteeksi on ruokailu, ja takaisin Salossa ollaan arviolta noin klo 18:00. Ilmoittautuminen aukeaa NexGolfissa 1.8. klo 8:00 ja päättyy 29.8. klo 16:00. Pelimatkan hinta on 42 eur/henkilö (sis. greenfee, ruokailu ja kuljetus) ja mukaan mahtuu 32 pelaajaa. Lisätietoa Loimijoki Golfista ja kentästä  https://www.loimijokigolf.fi/
 
Muistetaan edelleen pitää hyvää huolta kentästä ja korjata huolellisesti lyönti- ja alastulojäljet sekä haravoida bunkkerit huolellisesti. Saa korjata muitakin kuin omia jälkiä.
 
Hyviä loppukesän pelejä
WGCC Ry Hallitus