Jäsentiedote 2 heinäkuu 2022

Jäsentiedote

Padelkentät avattu!
Aikoja voi varata joko netissä tai soittamalla Caddiemasterille. Hinta on 24€/tunti. Osakkaille 20€/tunti heinäkuun loppuun asti. Mailoja voi vuokrata ja palloja ostaa Caddiemasterin toimistosta toimiston ollessa auki. Linkki ajanvaraukseen: http://www.wiurilapadel.fi/?page_id=59. Seuran puheenjohtaja Mika Aitio järejstää padeliin tutustumisillan keskiviikkona 27.7 klo 18:00-21:00. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Tervetuloa pelaamaan!

Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut
Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut lähestyvät ja kilpailuja pelataan kahtena eri viikonloppuna. M50, N50 ja Juniorien lyöntipelimestaruuskilpailut pelataan 6.-7.8. Miesten, naisten, N60, N70, M60 ja M70 lyöntipelimestaruuskilpailut pelataan 20.-21.8. Ilmoittautua voi joko suoraan NexGolfissa tai soittamalla Caddiemasterille.

FJT Talkoolaiset
Tule mukaan talkoisiin! 13.-14.8. Wiurilassa pelataan Finnish Junior Tour, jossa pelaamassa suomen parhaat alle 21-vuotiaat.
Talkoolaisia tarvitaan paljon sillä lauantaina kilpailijat pelaavat kaksi kierrosta ja sunnuntaina vielä yhden kierroksen.
Tarjolla mukavaa tekemistä mm. Forecaddie väylällä 18 ja mahdollisesti myös väylällä 9, startterin tehtävät sekä muita onnistuneen kilpailun järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Talkoovuoron pituus on noin neljä tuntia. Talkoolaisille tarjolla maittava lounas Club Engelissä sekä kahvit ja juomat Alakioskilta. Lisäksi kahteen kilpailuun talkoolaisena osallistuville kierros Nevas golfissa! Mukaan talkoolaiseksi voi ilmoittautua joko suoraan NexGolfissa tai soittamalla Caddiemasterille. Kerrothan toiveesi tehtävästä ja kellonajasta ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan iloiseen talkoolaisten joukkoon!

Wiurilan väki