Jäsenkirje 8.6.2021

Tervehdys Jäsenet
 
24h Golf
24h golf tulee taas juhannusviikolla! Mika Aitio ja Jusa Lindström ottavat miehestä mittaa ja pelaavat 24 h aikana niin monta kierrosta kuin mahdollista. Lähde mukaan lahjoittamalla itsellesi sopiva summa junioritoiminnan tukemiseksi. Euro/ mies/ kierros tai euro/tunti tai euro/tehty birdie.
https://golf.fi/seuroille/tapahtumat/24h-junnugolfille/
 
Tulevat kilpailut/tapahtumat
13.6.2021 Naistenhaku
19.6.2021 Yö-kisa junioreiden hyväksi (yhteislähtö kello 03:00) – hoidetaan niin, että tämä kisa on täynnä – paikkoja rajoitetusti, ja juniorit kiittää!
24.6.2021 Jussikisa (mahdolliset koronarajoitukset huomioiden). Pelataan taka-ysillä ja ilmoittautuminen avautuu 9.6.2021 kello 12:00 - paikkoja rajoitetusti.
 
Reikäpelit
Kaikista reikäpeleistä löytyy kaaviot, lohkot ja tilanne kisakalenterista ja websivujen etusivun linkistä.
Jos mahdollista, niin jättäkää reikäpelissä sulkematta 2 muuta paikkaa lähdöstä etenkin ruuhka-aikoina eli arkisin työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin aamupäivästä iltapäivään.
 
Pelimatka jäsenille Loimijoki Golfiin
Jäsenkyselyissä yksi eniten toivotuista aktiviteeteista on ollut jäsenten yhteiset pelimatkat muille lähialueen kentille. Niinpä suuntaammekin lauantaina 4.9. Ypäjälle Loimijoki Golfiin, joka on vain noin tunnin ajomatkan päässä Salosta, mutta monille varmasti vähän tuntemattomampi kenttä. Yhteiskuljetus lähtee Wiurilan parkkipaikalta klo 8:00 ja Loimijoella ensimmäinen lähtö starttaa klo 10:00. Kierroksen päätteeksi on ruokailu, ja takaisin Salossa ollaan arviolta noin klo 18:00. Ilmoittautuminen aukeaa NexGolfissa 1.8. klo 8:00 ja päättyy 29.8. klo 16:00. Pelimatkan hinta on 42 eur/henkilö (sis. greenfee, ruokailu ja kuljetus) ja mukaan mahtuu 32 pelaajaa. Lisätietoa Loimijoki Golfista ja kentästä  https://www.loimijokigolf.fi/
 
Talkoot
Suuret kiitokset Mid-Tourin ja M60 tourin kisojen talkoolaisille. Järjestelyt ovat saaneet kiitosta ja talkoolaisilla oli iso osuus kisojen onnistumiselle.
21.6.2021 Wiurilassa kisaavat juniorit Future Liigaa ja talkoolaisia kaivataan. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai caddiemasterilla.
Olisi kovin toivottavaa, että junioritkin (etenkin kulukorvauksia saavat) osallistuisivat aktiivisesti talkoisiin. Jos juniori itse ei millään ehdi, niin junioreiden vanhemmat ovat yhtä tervetulleita talkoisiin.
 
Jäsenedut
Muistakaa tarkistaa säännöllisesti: https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Golfetiketti/käyttäytyminen
Kaikkien golfia pelaavien on aika ajoin hyvä palautella mieleen miten käyttäydymme kentällä. Wiurilassa kelien lämmetessä on nähty esim. ilman paitaa pelaamista - sellainen ei ole lajin hengen mukaista.
Kentältä löytyy myös jatkuvasti aivan liian paljon nuuskapusseja ja tupakantumppeja  - koitetaan jaksaa pitää huolta kentän siisteydestä ja viedä roskat roskikseen saakka. 
https://golf.fi/pelaajalle/kayttaytyminen/
 
Jäsenmaksuun kuuluva vakuutus
On hyvä tutustua ja palauttaa mieleen miten hyvä vakuutusturva jokaiselle kuuluu jäsenmaksun myötä
https://golf.fi/pelaajalle/tunnethan-golfarin-kattavan-vakuutusturvan/
 
Terveisin
Wgcc ry Hallitus