Jäsenkirje 7.7.2021

Hyvä Jäsenistö
 
Alla muutama ajankohtainen asia.
 
Talkoot
-13.7.2021 Wiurilassa kisaavat seniorit aluetourilla, joten nyt kaivataan etenkin junioreita talkoisiin. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai caddiemasterille.
Olisi erittäin suotavaa, että etenkin kulukorvauksia saavat juniorit osallistuisivat aktiivisesti talkoisiin (kulukorvausohjeen mukainen velvoite). Jos juniori itse ei millään ehdi, niin junioreiden vanhemmat ovat yhtä tervetulleita talkoisiin tuuraamaan junioria. Tehtäviä on tulospalvelussa, starttereina ja tietenkin 18 väylän forecaddie-hommissa. Kaikille talkoolaisille juomat mukaan klubilta ja joko ennen talkoovuoroa taikka sen jälkeen maittava lounas Club Engelissä!
 
Vaihtopäivät ja edut muilla kentillä
-RUUKKIGOLF: Kolme pelikertaa kaudessa 30eur greenfee maksulla. Voimassa koko kauden, paitsi heinäkuussa (osakasetu). Etu koskee myös vuokrapelioikeuden maksaneita!
-HARJATTULA GOLF: Vaihtopäivä 18.8.2021 Greenfee Wiurilan osakkaille 20 euroa (osakasetu).
-Muistakaa seurata ja käyttää myös muita etuja:
https://www.wgcc.fi/osakasedut
https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Tulevat kilpailut/tapahtumat
13.7.2021 Talkoot senioreiden aluetourilla
17.7.2021 Klubimestaruus (lisää infoa nexgolfin kilpailukalenterissa)
Seuran Lyöntipelimestaruuskisat 7-8.8 ja 14-15.8.
Lisäksi kentällä pelataan esim. yrityskisoja, jotka eivät näy kisakalenterissa.
 
Kentän hoito
-Kentällä näkyy luvattoman paljon huonosti haravoituja bunkkereita. Otetaanhan jokainen vastuuta kentän kunnossapidosta ja haravoidaan bunkkerit siisteiksi, vaikka kaikki jäljet eivät omia olisikaan.
-Pallon alastulojäljet viheriöillä on ensisijaisen tärkeää korjata heti. Ja jos sattuu näkemään jonkun muun tekemän jäljen, sekin on luvallista korjata
-Lyöntijäljet samoin eli irronneet palaset kerätään takaisin lyöntijälkeen ja astutaan kengällä tiiviiksi. Ja tässäkin kohtaa muiden mahdollisesti jättämät jäljet saa myös korjata.
-Par 3 väylillä on hiekka-astia josta saatavalla hiekalla paikataan tiialueen lyöntijäljet. Edelleen saa korjata muitakin kuin omat jäljet.
-Ja viimeisenä roskat – laitetaan kaikki roskat roskikseen tai viedään pois kentältä - tupakantumpit ja nuuskat mukaan lukien.
 
Etiketti ja turvallisuus
-Muistetaan toisten pelaajien, kentän ja kenttähenkilökunnan kunnioittaminen. Jos havaitsette etiketin vastaista toimintaa, ilmoittakaa asiasta rohkeasti joko caddiemasterille, toimitusjohtajalle tai kenelle tahansa seuran/osakeyhtiön hallituksen jäsenelle.
 
Tasoituskierrokset
-Kannustamme kaikkia jäseniämme pelaamaan mahdollisimman paljon tasoituskierroksia sekä Wiurilassa, että vieraskentillä. Täten jokainen voi olla varma, että oma tasoitus on kutakuinkin oikealla tasolla. Tasoituskierroksella pitää kuitenkin noudattaa tiettyä sääntöjä (esim. sääntö 2 sivut 24-31): https://golf.fi/wp-content/uploads/2020/03/Tasoitusma%CC%88a%CC%88ra%CC%88ykset-2020.pdf . Esim. ilman samassa ryhmässä pelaavaa merkitsijää ei voi pelata tasoituskierrosta.
 
HAASTEKILPAILU - muistutus
”Julkistamme tässä myös kilpailun jäsenistöllemme. Palkitsemme kauden päättyessä Everybody kisan yhteydessä 3 suhteessa eniten tasoituskierroksia pelannutta jäsentämme. Jäsenen pitää itse ilmoittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle määräaikaan mennessä montako kierrosta on pelannut ja moniko niistä on ollut virallinen tasoituskierros (9- ja 18-reikäiset molemmat lasketaan). Ilmoitus perustuu rehellisyyteen ja jotta tulos voidaan huomioida, niin kierroksia pitää olla pelattu minimissään yhteensä 20.
Tasoituskierroksen pelaamiseen ei vaadita muuta kuin tasoituskelpoinen kenttä, ilmoitus tasoituskierroksen pelaamisesta merkkarille ennen kierrosta ja kierros golfin sääntöjä noudattaen. Ja lopuksi luonnollisesti tulos ja merkkarin nimi pitää ilmoittaa systeemiin”

Bägikaappeja
-Muutama kaappi vielä vapaa. Juniorit ja talkoisiin osallistuneet etusijalla. Ota yhteys Kimmoon toimistoon.
 
Hyvää ja lämmintä golfkesää
WGCC Ry hallitus