AUKIOLOAJAT

Caddiemasterin toimisto:

Suljettu

Tiedustelut 0400 523602 (Kimmo)

YHTEYSTIEDOT

Viurilantie 126
24910 HALIKKO
Puh: (02) 727 8100
Email: toimisto@wgcc.fi

Emme ota ajanvarauksia sähköpostitse.

AJANVARAUS NexGolf

KILPAILUT

Toimintasuunnitelma

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2017

Naistoimikunnan tavoitteena on aktivoida WGCC:n naisia ja järjestää heille erilaisia tapahtumia kauden aikana. Kausi aloitetaan toukokuussa-kesäkuussa kauden avaustilaisuudella, jossa informoidaan tulevan kauden ohjelmasta ja esitellään naistoimikunnan jäsenet.

Joka toinen viikko pelattavia naisten kierroksia erilaisine pelimuotoineen tullaan pelaamaan touko-syyskuun aikana. Tavoitteena on ”opetella” eri pelimuotoja, pelikortin käyttöä, sääntöjä ym. esim. miten toimitaan missäkin tilanteessa.

Yritetään järjestää ns. naisten haku kisa. Nainen kutsuu kaksi miestä mukaansa pelaamaan. Kisa on joukkuekisa.

Tavoitteena on yrittää järjestää harjoittelua naisille yhdessä Pron kanssa.

Yhteistä pelitapahtumaa Kultaranta Golfin kanssa selvitellään ja yritetään mahdollisuuksien mukaan järjestää.

Tavoitteena on osallistua Lady Cup -tapahtumiin Salo Golfin ja Meri-Teijo Golfin ladyjen kanssa.

Kauden aikana tullaan järjestämään vähintään yksi pelimatka jollekin lähialueen kentälle.

Kauden päätöstilaisuus pidetään syyskuun puolivälissä, jolloin pelataan päätöskisa, jonka jälkeen on yhteisruokailu. Kisan parhaat palkitaan ry:n päätösjuhlassa.

Tavoitteena on luoda hyvät edellytykset seuran naisille kilpailuihin osallistumiseen ja muihin tilaisuuksiin.

 

Naistoimikunnan toimintakertomus 2016

WGCC:n naistoimikunnan kapteenina toimi kaudella 2016 Ina Laurila. Naistoimikunnan tavoitteena oli saada seuran naisia mukaan kisatoimintaan, saada naisten toiminta monipuoliseksi ja eri tason naispelaajia huomioon ottavaksi. Naistoimikuntaan kuuluivat: kapteeni Ina Laurila, Ulla-Maija Heinä, Sinikka Nikander, Tuula Koponen, Marja Härmälä sekä Minna Gråsten.

Naistoimikunta kokoontui kauden alussa suunnittelemaan toimintaa. Kokouksessa käytiin läpi tulevien kisojen järjestelyitä sekä kehitysideoita toimintaan. Naisten leikkimieliset kisat pelattiin vanhan tavan mukaan joka toinen keskiviikkoilta ja heinäkuu oli lomakuukausi.

Naisten kausi käynnistettiin 11.5.2016. Alkukahvien jälkeen lähdettiin etuysiltä kiertämään parikisana, pelimuotona pinkkipallokisa. Kausiohjelma sisälsi joka toinen viikko pelattavan kisan, yhden pelimatkan sekä päätöskisa kauden lopuksi syyskuussa. Pelimatka suuntautui Hankoon ja sinne lähti mukaan 19 reipasta naisgolffaria. Viikkokisojen pelimuodot vaihtelivat kerroittain. Viikkokisassa palkittiin voittaja ja joka kerralla oli myös arvontapalkinto. Kesällä 2015 käytiin pelaamassa Kultarannassa niin, että jokaisessa lähdössä oli myös Kultarannan pelaaja. Samaa yritettiin järjestää Wiurilaan kesällä 2016, mutta sitä ei saatu järjestymään.

Kaudella 2016 pelattiin Lady Cup -turnaus yhdessä Salo Golfin ja Meri-Teijo Golfin ladyjen kanssa; kesäkuussa Wiurilassa, heinäkuussa Salo Golfissa ja elokuussa päätöskisa Meri-Teijolla. Pelimuotona oli pistebogey ja eniten pisteitä kerännyt lady voitti koko turnauksen. Kauden 2016 Lady Cup -kisan voitti Leila Tuominen.

Kauden päätöskisa pelattiin syyskuussa. Mukana oli 12 pelaajaa ja pelimuotona alle 20 tasoituksella HCP lyöntipeli ja yli 20 tasoituksella pistebogey. Voittajina olivat Satu Flyktman ja Kirsi Toivonen. Kisan jälkeen syötiin illallinen.

Lisäksi kaudella 2016 pelattiin Naisten Haku -kilpailu. Lady kutsui 2 miestä mukaansa pelaamaan. Kilpailuun osallistui 57 henkilöä. Kisa oli joukkuekisa.

Kaudella 2016 myös tilattiin Wiurilan Ladyille pelipaidat. Paitoja oli saatavilla kahdessa värissä (pinkki tai turkoosi) ja kahdessa mallissa (hihalla ja hihaton). Paidat saivat naisten keskuudessa hyvän vastaanoton ja niistä on tullut positiivisia kommentteja myös vieraskentillä. Viikkokisoissa suosituimpia pelimuotoja näyttävät olevan pari- ja joukkuekisat, jotka keräsivät eniten osallistujia. Myös Hangon pelimatkalle oli runsaasti lähtijöitä.

UUTISET

WGCC

NUORISO

  • 16.6.2016

    Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

  • 16.6.2016

    Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

  • 16.6.2016

    Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe