Tietoa kevään tapahtumista

Kilpailukauden suunnittelu on edennyt Suomen hallituksen muutettua Covid-19 ohjeistusta. Wiurilan kisakalenterista löytyy jo mm. kauden avaava Kapteenin Kierros 7.6.2020 johon ilmoittautuminen on jo auki. Samoin kaikki reikäpelit laitetaan käyntiin 1.6.2020 alkaen. Seuratkaa siis kilpailukalenteria ja ilmoittautukaa aktiivisesti mukaan. Järjestelyissä saattaa olla poikkeuksia aikaisempiin vuosiin verrattuna vallitsevan tilanteen takia.
 
Nuorison kauden 2020 kesäharjoitukset alkavat tiistaina 19.5. ensimmäisillä harjoituksilla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vanhat golfkoululaiset sekä uudet lajista kiinnostuneet. Lisää infoa https://www.wgcc.fi/nuoriso/nuorisotoiminta
 
Seniorit seuratkaa tiedotusta web-sivuiltamme https://wgcc.fi/seniorit/seniorit-2020
 
Kentällä on havaittu joka keväisiä pieniä murheita, joihin jokainen meistä omalla panoksellaan pystyy vaikuttamaan:
-Korjaamattomia alastulojälkiä greeneillä – korjaa aina kun näet jäljen vaikka se ei olisi omasi ja pyydä myös pelikavereitasi tekemään samoin.
-Väylillä korjaamattomia lyöntijälkiä. Sama juttu eli voit korjata sellaisen nähdessäsi, vaikka ei olisi omasi. Jokainen meistä luonnollisesti omat jälkensä korjaakin.
-Bunkkeriharavoiden puuttuessa muistetaan kaikki tasoittaa jäljet jaloilla tai mailalla parhaalla mahdollisella tavalla siihen kuitenkaan liikaa aikaa käyttämättä. Tilapäisistä paikallissäännöistä voitte lukea miten toimia, jos pallo on huonosti korjatulla alueella bunkkerissa.
 
Covid-19 rajoitusten takia suurin osa kentän roskiksista on edelleen poissa käytöstä. Muistetaan ja muistutetaan pelikavereita, että kentälle tuodut roskat viedään myös pois sieltä. Valitettavan paljon teeboxien lähistöllä näkyy tyhjiä juomatölkkejä/pulloja, kahvimukeja ja muita roskia – on todella pieni vaiva säilöä niitä bägissä kierroksen loppuun ja heittää kotona roskikseen. Myöskään banaaninkuoria ei ole tarkoitettu puiden koristeluun vaan nekin on hyvä laittaa roskien mukaan. Ja viimeisenä käytetyt nuuskat sekä tupakantumpit myös mukaan bägiin ja roskikseen – valitettavan paljon todellä ikävän näköistä käytettyä nuuskaa löytyy kentältä. Covid-19 rajoitusten edelleen ollessa voimassa me kaikki ymmärrämme, että ei ole kovin mukavaa kenttähenkilökunnan siivota pelaajien roskia. Pidetään siis huolta, että ME emme roskasta kenttää ja muistutamme myös pelikavereitamme asiasta.
 
Covid-19 rajoitusten hieman muuttuessa ryhmäkoot Wiurilassakin ovat palautuneet 4 henkilöön ja kierrosajat sen myötä luonnollisesti kasvaneet. Pyritään pitämään kentällä aina mielessä Ready Golfin periaatteet:

Ready Golf pähkinänkuoressa – ole valmis lyömään kun on vuorosi – suunnittele lyöntisi jo kävellessä pallollesi.
-Lyöminen, kun se on turvallista, jos kauempana reiästä olevalla toisella pelaajalla on vaikeuksia lyöntinsä kanssa ja hän joutuu pohtimaan eri vaihtoehtoja.
-Lyhempilyöntiset pelaajat pelaavat ensimmäisinä tiiltä tai väylältä, jos pidempilyöntiset joutuvat odottamaan lyöntiään.
-Avauslyönnin lyöminen ennen omaa vuoroaan, jos vuorossa oleva ei ole valmis lyömään vielä omaansa.
-Lyöminen, jos kauempana reiästä oleva pelaaja odottaa tuomaria tai sääntötulkintaa.
-Lyöminen ennen kuin auttaa toista pelaajaa löytämään kadoksissa olevaa palloa.
-Reikään asti puttaaminen, vaikka se tarkoittaisi, että seisoo lähellä toisen pelaaja puttilinjaa.
-Lyömistä, jos juuri bunkkerista pelannut pelaaja olisi edelleen kauimpana reiästä ja hän ei ehdi lyömään, koska korjaa jälkiä bunkkerissa.
-Pelaajan pallon mennessä viheriön yli tulisi toisien pelaajien, jotka ovat lähempänä reikää, pelata sillä aikaa, kun pelaaja kävelee pallolleen.

 
 
Hyvää Golfkevättä kaikille toivottaa Wiurilan väki.