SENIORI-VALIKKO

Varsinais-Suomen Senioriliiga 2013

V-S Senioriliigan otteluohjelma 2013
       
kierros ottelu   pelipäivä
       
1 HGCC-WGCC ma 20.05 klo 10
2 WGCC-AG   ma 27.05 klo 10
3 MTG-WGCC   ke 19.06 klo 10
4 WGCC-ArGC ti 25.06 klo 10
5 LoG-WGCC   ke 17.07 klo 10
6 WGCC-KGM ma 29.07 klo 10
7 SaG-WGCC   ti 13.08 klo 10
8 WGCC-AGN   ma 26.08 klo 10
9 WGCC-AlGo   ti 03.09 klo 10

 

V-S Senioriliigassa otellaan alueen muita seuroja vastaan 12 henkisin joukkuein, joissa on 6 miestä, 4 naista ja 2 veteraania. Miesten ikäraja 55 vuotta ja naisten 50 vuotta. Veteraanien ikäraja on 65 vuotta miehillä ja 60 vuotta naisilla. Joukkueeseen voi osallistua samana vuonna kun täyttää vaaditun ikärajan, vaikka täyttäisikin vasta joulukuussa.

Pelimuotona on pistebogey. Tasoitusraja on 36. Yhteistulokseen lasketaa joukkueen 3 parasta miestä, 2 naista ja paras veteraani. Ottelut pelataan vuorovuosina kotikentällä ja vieraskentällä. Kotiottelumme on pelioikeuden omaavalle ilmainen, vierasottelu maksaa 25 Euroa, sisältäen greenfeen ja lounaan (myös kotiottelussa saa lounaan).

Liigan joukkueet ovat:

Alastaro Golf, Virttaa
Archipelagia Golf Club, Parainen
Aura Golf, Turku
Aurinko Golf, Naantali
Harjattula Golf  & Country Club, Turku
Kankaisten Golf, Masku
Loimijoki Golf, Ypäjä
Meri-Teijo Golf, Teijo
Salo Golf, Salo
Wiurila Golf & Country Club, Halikko

 

 

Säännöt

Varsinais-Suomen Senioriliiga 2013

Joukkueessa pelaa 6 mies-, 4 naissenioria ja 2 veteraania. Etukäteen ilmoitettava mihin kategoriaan kukin pelaaja lasketaan.

Joukkueeseen saa osallistua yleissäännöstä poiketen myös joukkueen kotikentällä pelioikeuden omaava pelaaja. Kuitenkin pelikauden aikana liigapeleissä pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa.

Kotijoukkue on vastuussa siitä, että ottelu pelataan sovittuna aikana ja ottelutulos ilmoitetaan osoitteella rolfahlqvist@yahoo.se tai puh.n:o 050-4468479. Ottelupäivästä sovittava vähintään viikko ennen pelipäivää. Joukkueen kokoonpano ilmoitetaan pelipäivää edeltävänä päivänä yhteyshenkilölle.

Startit neljän hengen ryhmissä, ei ryhmiä joissa vain toisen joukkueen pelaajia. Pelataan stableford pistebogeyta normaalein säännöin. Pelaajan tuloksesta ei voida tehdä mitään leikkauksia.

Miesseniorit pelaavat keltaisilta ja naisseniorit punaisilta. Miesveteraanit voivat halutessaan pelata punaisilta. Ilmoitettava ennakolta joukkueen ilmoittamisen yhteydessä.

Joukkueen yhteistulokseen lasketaan kustakin kategoriasta paras puolisko, eli kolme miestä, kaksi naista ja yksi veteraani.

Luovutusvoiton taulukointi suoritetaan aikaisemman käytännön mukaisesti

-luovutusvoiton saanut joukkue saa 3 pistettä ja 10 bogipistettä

-luovuttajajoukkue saa 0 pistettä ja -10 bogipistettä

Kussakin ottelussa tulee olla valittuna joukkueella kapteeni. Kapteenit sopivat keskenään mahdolliset erimielisyydet. Mikäli kapteenit eivät pysty sopimaan, alistetaan asia Rolf Ahlqvistin päätettäväksi.

Voitosta joukkue saa kolme pistettä, tasapelistä kaksi ja tappiosta yhden pisteen.

Taulukossa ’’isot’’ pisteet ratkaisee järjestyksen, tasapelitilanteessa ’’isojen’’ piste-ero ratkaisee , ei keskinäinen ottelu koska kotikenttäedun merkitys on liian suuri. Jos piste-ero on sama ratkaisee tehdyt bogeypisteet.

Palkintojen jako tapahtuu voittaneen joukkueen kotikentällä kahden viikon kuluessa siitä päivämäärästä jolloin oli viimeinen mahdollinen pelipäivä.

Liigan voittaja tarjoaa palkintoseremonioiden yhteydessä kotikentällään pelikierroksen vastustajilleen, kaksi pelaajaa / seura.

Jokainen Seura maksaa 30;- liigalisenssi maksun päättäjäisten yhteydessä, tällä kustannetaan ruokailu kauden päättäjäisten yhteydessä.

 

 

UUTISET

WGCC

NUORISO

  • 16.6.2016

    Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

  • 16.6.2016

    Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

  • 16.6.2016

    Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe