SENIORI-VALIKKO

Toimintasuunnitelma 2013

 

Yleistä

Senioreille golf on pääasiassa kuntoilua, virkistystä ja sosiaalista kanssakäymistä. Toivommekin muilta golffareilta ymmärrystä pienistä ikääntymisen aikaansaamista haitoista pelin yhteydessä. Vastaavasti mekin pyrimme edistämään lajiamme pelaamalla golfia etiketin mukaisesti iloisella sekä reippaalla mielellä ja näin olemaan esimerkkinä muille pelaajille.

Positiivinen elämänasenne, vanhojen kaunojen unohtaminen ja katseen suuntaaminen

tulevaisuuteen ohjaavat toimintaamme.

Pelikauden toiminta

Kukin seniori hoitaa talviharjoittelun omalla tavallaan. Osa pelaajista viettää ainakin osan aikaa etelän lämmössä pelaillen. Kevään saapuessa harjoittelua jatketaan rangella kunnes kenttä aukeaa. Senioriliigaa pelataan entiseen malliin. Kesällä järjestetään pelimatka jollekin lähikentälle. Keväällä ennen pelikauden alkua pidetään senioritapaaminen, jossa mietitään tulevan kauden toimintaa ja mahdollisesti sääntökertausta. Ennen pelikauden alkua järjestetään lyöntiharjoittelua pron opastuksella.

Kesällä järjestetään pelimatka jollekin lähikentälle. Ehdotuksena Ruukki Golf, Hill Side Golf ja St.Laurentius Golf.

Elo tai syyskuussa järjestetään pelimatka Viroon. Ensisijaisena kohteena Niitvälje ja Estonia Golf ja Gayntry klubin kentät.

Pelit ja kilpailut

Senioriliiga alkaa toukokuussa ja jatkuu koko kesän. Ensi vuonna on neljä kotiottelua. Tavoitteena on parantaa sijoitusta lopullisessa liigassa.

Viikkokisaa pelataan kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa. Jos ladyja löytyy tarpeeksi, järjestetään heille oma sarjansa. Pelipäivä on edelleen perjantai.

Reikäpelikisa järjestetään kesän aikana alkaen kesäkuussa.

Elokuussa pelataan seuraottelu Nordcenterin seniorigolfareita vastaan Pohjassa. Tavoitteena on saada ”poika kotiin”.

Syyskuussa pelataan jo tavaksi tullut seniorien pistebogeymestaruuskisa.

Osallistutaan mahdollisimman suurella joukolla kaikkiin Wiurilan tapahtumiin.

Tiedottaminen

Tiedottamista pyritään edelleen lisäämään niin, että jokainen seniorigolffari tietäisi mitä tapahtumia järjestetään. Tämä edellyttää jokaisen seniorigolffarin nettiosoitteen saamista senioritoimikunnan tietoon. Ilmoittakaa tiedot puheenjohtajalle.

 

UUTISET

WGCC

NUORISO

  • 16.6.2016

    Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

  • 16.6.2016

    Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

  • 16.6.2016

    Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe