SENIORI-VALIKKO

Säännöt Seniorien Aluetour 2016

Säännöt 2016 26.09.2015/PRe

 Seniorien Aluetour

1. Kilpailu toteutetaan kaksivaiheisena, alueelliset kilpailut ja finaali.

2. Kilpailu käydään neljässä sarjassa;  N50/M55/M65/M70. Osallistujia tulee olla vähintään 8/sarja. Kilpailukutsuissa määritellään tarkemmin kilpailukohtaiset määritykset

3. Tasoitusrajat ovat sarjassa N50 8,0 – 36,0 ja sarjoissa M55 , M65 ja M70 6,0 – 36,0.

4. Alueellisiin kilpailuihin, joita pelataan kolme (3) jokaisella alueella, ovat oikeutettuja osallistumaan Suomen Golfsenioreihin kuuluvat seurojen jäsenet, jotka täyttävät Suomen Golf Seniorien hallituksen asettamat tasoitusehdot.

5. Mikäli kilpailija on osallistunut ensimmäiseen osakilpailuun ja täyttänyt silloin tasoitusrajat, on hän oikeutettu osallistumaan jäljellä oleviin kilpailuihin, vaikka hänen tasoituksensa olisi laskenut alarajaa alemmaksi.

6. Osakilpailun kutsussa ilmoitetaan kilpailuun otettava pelaajamäärä ja karsintamenettely. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kutsussa mainitaan, huomioidaan ensin, että naisia otetaan mukaan n ¼ kokonaismäärästä, sitten karsitaan alueen ulkopuolelta ilmoittautuneet ja sitten ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähtölistojen laadinnassa on pyrittävä siihen, että saman seuran pelaajia ei pelaa samassa ryhmässä.

7. Osakilpailuun osallistuvan pelaajan peruuttaessa osallistumisensa, noudatetaan peruuttamisessa järjestävän seuran käytäntöä.

8. Järjestävä seuraa hankkii kilpailuun tuomarin, joka on alue- tai seuratuomari

9. Pelimuotona sekä osakilpailuissa, että finaalissa, on miehillä 18 reiän lyöntipeli täysin tasoituksin ja naisilla 18 reiän pistebogey.

10. Kilpailuissa noudatetaan golfin kansainvälisiä kilpailusääntöjä, kentän paikallissääntöjä ja SGS:n hallituksen antamia ohjeita.

11. SGS:n kilpailuissa on etäisyysmittarin käyttö sallittu.

12. Golfauton käyttö on sallittu kilpailutoimikunnan luvalla ja terveydellisistä syistä, jotka tulee esittää lääkärintodistuksella.

13. Tasatuloksen sattuessa paremman sijoituksen saa se pelaaja, jolla on alhaisempi tarkka tasoitus.

14. Osakilpailuissa palkinnot sarjojen parhaille hoitaa järjestävä seura. Palkinnot ovat valtakunnallisen ketjun lahjakortteja. Myös jokaisen sarjan paras scratch-tulos palkitaan tuotepalkinnolla.

15. Pelaajien sijoitukset kilpailuissa muunnetaan pisteiksi Suomen Golfseniorien hallituksen laatimien ohjeiden mukaan.

16. Koko maan kattavaan finaaliin valitaan pelaajat alueittain kahdessa (2) osakilpailussa saavutettujen pisteiden perusteella. Valittavien pelaajien lukumäärä ko. alueelta määräytyy alueen osanottajamäärästä suhteessa koko maan osanottajamäärään.

17. Suomen Golfseniorien hallitus tekee lopullisen tuloslaskennan ja toimittaa finaaliin kutsuttavien luettelon finaalin järjestävälle seuralle. Järjestävä seura lähettää kutsun aluetourvastaavalle ja aluekoordinaattoreille. Aluekoordinaattorit toimittavat kutsun alueeltaan finaaliin hyväksytyille pelaajille. Finaalin ilmoittautumisajan päätyttyä, järjestävä seura kutsuu varalla olevia pelaajia.

18. SGS:n hallitus vahvistaa vuosittain aluejaon, kilpailupaikkakunnat ja tasoitusrajat

19. Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee järjestävän seuran kilpailutoimikunta, ko alueen aluekoordinaattori ja aluetourvastaava yhdessä.

UUTISET

WGCC

NUORISO

  • 16.6.2016

    Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

  • 16.6.2016

    Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

  • 16.6.2016

    Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe