PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Puheenjohtajan tervehdys  26.2.2020

Hei jäsenet,

Golfkausi on jo osalla käynnissä ja muillakin pian alkamassa. Myös sääntömääräinen vuosikokous pidettiin viime viikolla: enemmänkin jäseniä olisi mahtunut mukaan, mutta hyviä päätöksiä tehtiin läsnä olleen porukan voimin.

Saat pian tämän vuoden jäsenmaksulaskun vielä tänä vuonna postitse. On tärkeää, että maksat jäsenmaksun eräpäivään mennessä saamallasi viitepankkisiirrolla; tällöin maksutiedot päivittyvät tietoihisi automaattisesti oikein ja pystyt käyttämään NEXGOLF-varausjärjestelmää. Jos maksat eräpäivän jälkeen (tai käteisellä vast.) niin jäsentietosi päivittyvät jopa usean päivän viiveellä.

WWW-sivuille on lisätty tämän vuoden toimintasuunnitelma, johon kannattaa tutustua, jotta tiedät, mitä jäsenmaksusi vastineeksi saat ja osaat olla valppaana ilmoittautumassa esimerkiksi juhlavuoden tapahtumiin. Tänä vuonna panostamme juhlavuoden lisäksi erityisesti uusien pelaajien ja tähän mennessä vähän pelanneiden kannustamiseen. Perinteiset seuran kisat toki pidetään edelleen.

Olette varmasti jo huomanneetkin, että tasoitusjärjestelmä muuttui muutama päivä sitten. Uusi tasoitus näkyy eBirdie-sovelluksessa, samoin kuin ne kierrokset, joiden perusteella uusi tasoitus on laskettu, jos olet päivittänyt sovelluksen ensin uusimpaan versioon. Pelikauden alun kynnyksellä on tarkoituksena järjestää sääntöilta, jossa myös valaistaan vielä uutta tasoitusjärjestelmää.

Keväisiä kelejä odotellen,
Minna, pj.

 

Puheenjohtajan tervehdys 13.11.2019

 

 

Hyvät Wiurilan golfseuran jäsenet,

kiitos kuluneesta golfvuodesta ja intoa tulevaan kauteen, joka on jo tuota pikaa alkamassa.

Pian päättyvän kauden päätösjuhlaa vietettiin lokakuun alkupuolella hauskoissa merkeissä. Tilaisuudessa syötiin hyvin, musavisailtiin ja tanssittiin erinomaisen musiikin tahdissa pitkälle aamuyöhön. Perinteisesti päätösjuhlassa myös palkittiin seuran kilpailuissa menestyneitä pelaajia. Seuran kapteeni muisti Kapteenin kannulla seuran jäsentä, joka on hyvällä pelihuumorilla varustettu suosittu pelikaveri ja innokas yhteisiin talkoisiin ja tapahtumiin osallistuva seuran jäsen. Kapteenin kannun sai tänä vuonna Eppu Aho.

Tänä vuonna perustettiin Heikki Isotuvan rahasto. Rahaston alkupääoma muodostui Heikin omaisten toiveesta siten, että omaiset toivoivat kukkien sijasta muistamista lahjoituksina rahastoon. Rahaston tarkoituksena on tukea seuran junioripelaajia jakamalla vuosittain sadan euron stipendejä pelioikeusmaksun maksamista varten tyttö ja poikajunioreille, jotka aktiivisuudellaan, esimerkillisyydellään tai menestyksellään omalta osaltaan luovat wiurilalaista positiivista ilmapiiriä ja yhteisöä. Tänä vuonna hallitus päätti nuorisotoimikunnan esityksestä jakaa stipendit Janet Isometsälle ja Eppu Aholle.

Seuran hallitus suunnittelee jo ensi kauden toimintaa. Toimintasuunnitelma hyväksytään tammi-helmikuussa pidettävässä seuran vuosikokouksessa. Vuosikokous on jokaisen seuran jäsenen tärkein vaikuttamisen hetki. Vuosikokous myös valitsee yhdistyksen hallituksen siten, että hallituksen jäsenistä joka vuosi on kaksi jäsentä erovuorossa ja kokouksessa valitaan tilalle uudet jäsenet hallitukseen. Seuran hallitus siis uudistuu joka vuosi. Puheenjohtajan ja kapteenin toimikausi on sääntöjen mukaan kaksi vuotta kerrallaan. Kokouksen kutsu julkaistaan hyvissä ajoin seuran www-sivuilla: tulkaa sankoin joukoin mukaan vaikuttamaan ja saamaan tietoa seuran toiminnasta.

Ensi vuosi on seuran historiassa merkkivuosi: yhdistys täyttää 30 vuotta. Juhlavuoden suunnittelu on jo käynnissä. Näistäkin suunnitelmista saat lisätietoa seuran vuosikokouksessa ja tietenkin www-sivuilta ja jäsentiedotteista. Olisi hienoa, jos jäsenistöltä löytyisi valokuvia seuran historian varrelta laitettavaksi esille valokuvanäyttelyyn, joka on tekeillä juhlavuoden kunniaksi. Ota yhteyttä, jos sinulla on valokuvia, artikkeleita tai muuta sellaista tätä tarkoitusta varten.

Jos haluat tulla mukaan suunnittelemaan juhlavuotta, osallistumaan seuran toimintaan jonkin toimikunnan jäsenenä tai sinulla on muuten ideoita tai toiveita ensi vuodelle, niin ole ihmeessä yhteydessä joko minuun tai muihin hallituksen jäseniin. Meidän yhteystietomme ovat wgcc.fi sivuilla. Kaikki ideat ja toiveet ovat arvokkaita ja otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon, koskevat ne sitten juhlavuotta tai ensi vuoden toimintaa yleisesti. Pelaaja Ensin -kyselyn vastaukset otamme luonnollisesti myös huomioon.

Lämpimin terveisin
Minna,
seuran puheenjohtaja

PS. Kentällä on syksyllä tapahtunut pientä ilkivaltaa: kolmosväylä out- ja estetolpat ovat lähteneet omille teilleen. Jos olet nähnyt tai näet liikkuessasi kentällä pahantekijöitä, niin ilmoittele Kimmolle.