AUKIOLOAJAT

Caddiemasterin toimisto:

avoinna arkisin 09.00-18.00

lauantaisin 8.00-15.00

sunnuntaisin 8.00-14.00

puh. 02-727 8100

Muina aikoina 0400 523602 (Kimmo)

 

YHTEYSTIEDOT

Viurilantie 126
24910 HALIKKO
Puh: (02) 727 8100
Email: toimisto@wgcc.fi 

Emme ota ajanvarauksia sähköpostitse.

AJANVARAUS NexGolf

KILPAILUT

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Tervehdys

Ensiksi kiitos luottamuksesta, jonka sain teiltä vuosikokouksessa. Toiseksi pahoittelen, että virheitä näissä kirjoituksissa tulee olemaan.

Jurille kiitos pitkästä rupeamasta seuran puheenjohtajan. Olisi mies halunnut lopettaa jo yhtä kautta aikaisemmin, mutta sain hänet lupautumaan yhdelle jatkokaudelle vielä silloin. Hän, jos joku tietää seuran asiat. Viimeisen vuoden otti vielä hoitaakseen rahastonhoitajan ja jäsensihteerin hommat. KIITOS

Meillä on menossa juhlavuosi niin Suomen itsenäisyyden kun golfliiton osalta sekä tätä vuotta vietetään myös naisten vuotena. Taitaa WGCC:n seuran hallitus olla hyvä esimerkki tasa-arvosta, naisia neljä ja äijiä viisi, ei ihan vielä ollut uskallusta päästää voimasuhteita toisinpäin;). Meidän seuran hallitus on mielestäni varsin laajalla pohjalla, on näkemystä, kokemusta ja uskallusta, joten minun on hyvä jatkaa tästä eteenpäin heidän kanssaan.

Perustoiminta on mielestäni Wiurilassa kohdallaan. Varsin aktiiviset nuoriso- sekä senioritoiminta näyttävät hyvää esimerkkiä ja kun vielä saadaan uusia naamoja ja toki vanhojakin mukaan tuonne klubitoimintaan, niin eiköhän seura tarjoa varsin kattavaa toimintaa nuorista aina sinne vanhimpaan asti sukupuoleen katsomatta. Aina on toki kehitettävää ja kehittää yritämmekin toimintojamme, se on varma.

Uusi ravintoloitsija aloittaa myös kahdeksan vuotta palvelleen Mehtäjärven perheen jälkeen, joten nekin odotukset jäsenistön puolelta ovat varmaan suuret. Ravintoloitsija on luvannut kuunnella meitä golffareita palvelujensa tuottamisessa ja uskonkin sen olevan hyvä tapa aloittaa meidän keskuudessa toimintansa. Käytetään myös heidän palveluita, jolloin varmistamme niiden säilymisen ja kehittämismahdollisuudet.

Toimisto muuttaa uusin suurempiin tiloihin yläkertaan, jolloin ravintola saa myös käyttöönsä alakerrasta vanhat proshopin ja toimiston tilat. Muutoksen tuulet puhaltelevat ainakin siltä osin jo. Hyvää kevään odotusta (tulis jo).

ps. kuvassa muuten mies mietti voiko golfissa voittaa palkintojakin, voi -> Seuraottelu 2015 ERG – WGCC, mutta ei hän yksin.

 

 

30.12.2015

Arvoisa Wiurila Golfin jäsen

On tullut aika kiittää kuluneesta vuodesta teitä kaikkia golfyhteisömme jäseniä. Takana on taas yksi vuosi merkittävää golfhistoriaa Wiurilassa. Jäsenmäärämme on saavuttanut 850 jäsenen maagisen rajan, jota ei ehkä 2000 luvun taitteessa olisi aavistanut, sillä olimmehan jo vuosikaudet toimineet lähes vakiintuneella noin 600 jäsenen vahvuudella. Pääsääntöisesti viimevuosina ovat seurat saaneet kirjata miinus merkkistä jäsenkehitystä, mutta meillä Wiurilassa suunta on ollut koko ajan nouseva ja siitä kuulu iso kiitos toki meidän seuramme aktiiveille toimikuntien vetäjille ja heidän avustajilleen.
Täytyy todeta myös, että kenttämme on ollut erittäin hyvässä kunnossa vuodesta toiseen ja saimmehan siitä sydäntälämmittävää tunnustusta myös kuluneen vuoden kenttärankingin muodossa, sillä Wiurilan kenttä sijoittui komeasti sijalle 26 kaikista suomen kentistä. Voimme olla ylpeitä kentästämme.
Olen monesti pohtinut miten etuoikeutettu olen, kun saan pelata golfia lähes aina silloin kun mieleni tekee ja aina niin hienokuntoisella kentällä ja tämä kaikki vielä erittäin edulliseen hintaan. Tämä ei olisi mahdollista kovin monessa muussa paikassa, vaan lähtöaika pitäisi varata jo hyvissä ajoin tietämättä mitä ilmojen herra on päättänyt keliksi tarjota, tai mitä muuta ohjelmaa viimetingassa olisi kalenteriin ilmestynyt.
Toimivassa golfyhteisössä myös ravintola on erittäin keskeisessä roolissa ja myös tämän asian suhteen meillä Wiurilassa on asiat hyvin. Esa joukkoineen on turvannut golfareiden hiilihydraattivajeen paikkaamisen maukkailla pizzoilla ja muilla herkuilla, unohtamatta kesähelteellä niin tarpeellista nestehukan torjuntaa.
Vaikka meillä asiat Wiurilassa on hyvin jo nyt, niin sen toki tiedän, että parantamisen varaan on edelleen ja siksi toivoisinkin, että te arvoisat jäsenet osallistuisitte sankoin joukoin seuraavaan seuran vuosikokoukseen ja toisitte meille (ehkä jo hieman kaavoihin kangistuneille) hallituksen jäsenille omia raikkaita mielipiteitänne siitä, miten toivoisitte meidän toimintaa tulevaisuudessa kehittävän.

Lopuksi haluan toivottaa teille kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta ja onnistumisia tulevan kauden peleihin !

Juri Virkki
puheenjohtaja

 

 

1.4.2015

Puheenjohtajan terveiset!

Talvi alkaa olla takana ja kenttä on ollut auki jo hyvän aikaa, mutta varma kevään merkki on kun Pääsiäistä vietetään. Kuten monina aiempinakin vuosina, on kenttämme auki pääsiäisen pyhät ja toivotamme myös vieraspelaajat tervetulleiksi testaamaan miten se golflyönti on lyhyen talven aikana kehittynyt.

On ollut ilo todeta, että meidän golfyhteisömme on yksi niistä harvoista, joka on kulkenut vastavirtaan alan yleisen trendin kanssa. sillä meidän jäsenmäärä on jatkanut kasvamistaan vuosi vuodelta ja viime kaudella saavutimme maagisen 800 jäsenen rajan. Olemme toiveikkaita myös jatkon suhteen ja asettaneet tavoitteeksi myös vuodelle 2015 jäsenmäärälle maltillista kasvua.

Seuran hallituksessa on myös tapahtunut muutoksia ja kuten olette varmaan huomanneet, on meidän uusi kapteenimme Veli-Matti Toivonen aloittanut jo rivakasti uudessa pestissään, junailemalla ensimmäiset sääntöillat ohjelmaan. Seuran rahastonhoitajana toimii tämän kauden alusta Mika Visuri, sekä kenttätoimikunnan vetäjänä Tuula Koponen. Haluan tässä vaiheessa vielä kiittää kaikkia nykyisiä, sekä entisiä seuramme aktiivihenkilöitä merkittävästä panoksestaan golfyhteisömme kehittämisessä ja samalla toivottaa uudet henkilöt tervetulleeksi toimintaan mukaan.

Seuran hallitus päätti suunnittelukokouksessaan sitoutua vastaamaan siitä, että tällä kaudella meillä tulee olemaan ruuhkaisimpina kesäviikonloppuina valvoja järjestelmä käytössä. Tämä tarkoittaa sitä, että kukin hallituksen jäsen hankkii vähintään yhden kaverin itsensä lisäksi mukaan valvojatoimintaan, jota hoidetaan 2 tunnin jaksoissa, kun kentällä on ruuhkaa. Tulemme järjestämään valvojille suunnatun info / koulutustilaisuuden, missä käymme läpi valvojan toimintaa kentällä. Mikäli tunnet kiinnostusta asiaa kohtaan, niin ilmoittaudu rohkeasti toimintaan mukaan, sillä se tulee palvelemaan meitä kaikkia kentän käyttäjiä, niin vieraspelaajia, kuin omiakin jäseniä.

Haluaisin myös muistuttaa, että seuramme täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 25 vuotta ja tulemme varmasti jollain muotoa tätäkin asiaa kauden aikana jotenkin huomioimaan, mutta siitä lähemmin kauden edetessä.

Kuten varmasti kaikki tietävät, on golfliiton jäsenmaksuun kuulunut myös vakuutus, joka on kattanut mahdollisten vahinkojen myötä syntyneitä korvausvelvollisuuksia. Omavastuuhan on vahinkotapauksessa 100€ jonka pelaaja kustantaa omasta pussistaan ja vakuutuksen kautta katetaan loput. Golfarin suuri unelma (hole in one) ei enää automaattisesti kuulu golfliiton kautta tulevaan vakuutusturvaan, vaan sen voi jokainen halutessaan ottaa erikseen (lisätietoa löytyy www.golf.fi/vakuutusturva).

Pidetään kentästämme hyvää huolta ja ollaan esimerkkinä meidän alati kasvavalle nuorisoryhmälle ja korjataan niin lyöntijäljet, kuin alastulojäljet ja nautitaan tulevasta kesästä kauniilla kentällämme.

Hyvää Pääsiäistä kaikille!
Juri

UUTISET

WGCC

 • 17.6.2018

  Tänään su 17.6. klo 20 alkaen greenien lannoitusta.

 • 14.6.2018

  Suomen Golftalon demopäivä rangella huomenna pe 15.6. klo 15.30-18.00. Tule testaamaan kauden uutuudet, tsekkaamaan poistomailat tai hiomaan lyöntiä! Erikoistarjouksena demopäivässä: kaikkien klubi-iltaan osallistuvien kävijöiden kesken arvotaan Wilson DX2 -uutuuspalloja! 

 • 11.6.2018

  Perinteinen juhannuskisa pelataan to 21.6. Lähtö klo 17.00 yhteislähtönä. Lämpimästi tervetuloa mukaan, täältä alkaa juhannuksen vietto parhaalla mahdollisella tavalla! 

 • 11.6.2018

  Catmandoo Openin ilmoittautuminen on vauhdissa ja vielä mahtuu mukaan. Kisa pelataan tulevana lauantaina klo 9.00 yhteislähtönä. Luvassa hyviä palkintoja sekä kaikille osallistuneille Catmandoo-tuotepalkinto!

 • 11.6.2018

  Kesän ensimmäinen klubi-ilta järjestetään tulevana perjantaina klo 17.00 alkaen! Tervetuloa mukaan niin uudet kuin kokeneemmatkin klubi-illoissa kävijät. Luvassa uutta golfista, maukasta ruokaa, pientä ohjelmaa sekä leppoisaa seuraa! 

NUORISO

 • 16.6.2016

  Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

 • 16.6.2016

  Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

 • 16.6.2016

  Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe